Kuchynský drez z nerezu a tvrdeného skla - skúsenosti

Profilova fotka
Ahojte..zvazujem kupu drezu pod textom..je to kombinacia nerezu a cierneho tvrdeneho skla..tie granitove sa vraj velmi spinia a nerez je asi nezmar..nemate niekto taky ako xcem ja? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Sklo mi nepride zrovna ako vhodny material na drez... a uz vobec nie cierne. Tam bude brutalne vidno kazdu kvapku. Podla mna velmi zla volba. Granitove sa nespinia, mal som biley vela rokov a bez problemu.
Odpovedať
(Sil)Granitovy treba cistit tak ako odporuca vyrobca. Vacsinou su original pripravky na cistenie. Rovnako ucinna a omnoho lacnejsia alternativa je praci prasok s kyslikovou zlozkou napr. DenkMit OxiPower. Posypat nechat par minut ucinkovat a oplachnut. Ako novy.
Odpovedať
Profilova fotka
@majalinka nenechaj sa obalamutit mytusmi o spinavom silgranite. Je to len o tom ze prvotne zaspinenie nezbadas ako na nerezi a uz sa to nabaluje lenze to sa spina spini. V mahuale je piktogram ako to bravurne vycistit bez namahy a to plna vanicka horucej vody z kohutika a odmerka pracieho prasku nie gelu a nechat posobit. Ten co si dala je sice dizajnovo pekny no neviem keby mi tam tresol noz alebo hrnec lebo uz aj varnu platnu som prasknutu videl.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame doma granitovy drez a zena sa veru nestazuje, ze by bol nejak spinavy. Ja som ho asi este zababrany nevidel a to nie je moja zena zas taka, ze by veci neustale drhla. Skla by som sa osobne bal
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?