Kuchynský drez v rohu

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, aké máte skúsenosti s drezom v rohu??
Odpovedať
@ladymirabel dobre. podla mna pri mensej kuchyni dobre vyuzity priestor v rohu a viac pracovnej plochy. ja by som nemenila.
Odpovedať
Profilova fotka
Závisí to od veľkosti kuchyni a rozloženia skriniek , treba brať do úvahy že ak dáš do rohu drez tak dole môže ísť len polica alebo smetný kôš a do rohu bude zlá dostupnosť. V prípade že ho dáš do klasickej skrinky š.60,45 cm môžeš dať do rohu skrinku s nejakým mechanizmom napríklad karusel a budeš tak mať do neho lepšiu dostupnosť . Ale ako píšem všetko je to o veľkosti a usporiadaní kuchyne, niekdy je toto riešenie najlepšie. :-)
Odpovedať
@ladymirabel veľmi zlé skúsenosti, je to nepraktické riešenie pre mňa aspoň
Odpovedať
Mam vyse 10 rokov dres v rohu a urcite by som nemenil, je to z mojho pohladu prakticke riesenie, je mi jasne, ze nie do kazdej kuchyne sa hodi, ale ak kuchyna tvaru L, tak urcite radsej v rohu drez, ako sporak, ktory otrebuje ovela viac miesta. Treba poguglit pri hladani smetneho systemu, napr nieco taketo: http://www.kitchenking.de/abfallsorte... Ak sa to da este na cca 15cm podstavec (tak, ze vrchna cast sa takmer dotyka sifonu), tak ziskate dalsi priestor pod tym, kde budete mat moznost dat pod to este dalsie veci, my tam mame cibulu, zemiaky, tablety a lestidlo pre umyvacku a podobne.
Odpovedať
Ďakujem za vaše rady, mne sa to celkom páči v tom rohu a tiež máme mycku, takže tým by sa vyriešilo miesto na odkvapkanie. Kuchyňu mam celkom priestrannú 9 metrov..
Odpovedať
Profilova fotka
@ladymirabel pri 9 m kuchyni by som drez do rohu v ziadnom pripade nedavala
Odpovedať
@ladymirabel velmi dobre skusenosti, kuchyna do L drez nie sice v rohu, ale odkladacia plocha presahuje do rohu, idealne. Len treba dat podla toho ci je clovek lavak alebo pravak.
Odpovedať
@dizajnerky prečo?
Odpovedať
Profilova fotka
@ladymirabel neergonomicke a nemoderne
Odpovedať
@dizajnerky OK ďakujem za radu 😊
Odpovedať
mám kuchyňu do tvaru G 3 m x 3,40 m x 1,87 m + barový pult už sa nepamätám koľko, a mám drez v rohu, mňa absolútne nezaujíma, či je to moderné, pre mňa je to praktické, mám veľa pracovného priestoru, a o to mi išlo :-) @ladymirabel
Odpovedať
Profilova fotka
@1zaza AHOJKO AJ ROZMYSLAM DO ROHU.co si dala potom do rohovej skrinky pod drez?mne sa to velmi paci aj ked je to neprakticke riesenie.planovala som inak ale takto do rohu sa mi to viac paci.keby som nedala do rohu tak do rohovej skrinky by mi potom vosli hrnce.teraz ale tam bude kos urcite a neviem este co aby som to vyuzila.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ktore okrem koša, tam mám ešte čistiace prostriedky a zásobu vreciek do koša
Odpovedať
dakujem pekne za rady.nakoniec som sa rozhodla pre drez v rohu.mam ho uz a mozem povedat ze som velmi spokojna.paci sa mi a aj mi vyhovuje.je pravda ,ze zabera dost miesta,ale kedze mam obrovsku kuchynu vobec to nevadi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@ladymirabel ahoj, vidím, že si riešila kuchyňu už pred pár rokmi, tak sa chcem spýtať ako si spokojná s umývadlom v rohu, či nebanujes? Akú značku a veľkosť dresu +odkvapavaciu plochu máš? Príp. nejaké foto? Ďakujem za všetky rady..
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež by som ocenil foto, lebo si to neviem dosť dobre predstaviť. Máš tam dosť miesta? Nemáš ten drez moc ďaleko?
Odpovedať
@elka86 ja mam drez v rohu, mne to tak vyhovuje. Foto mam v blogu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?