Kuchynský drez pod okno. Áno či nie?

Profilova fotka
kuchynsky drez pod okno alebo nie??? poprosim o vase rady, skusenosti: vyhody nevyhody. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne ano. Parapet mame trochy vyssi ako dosku aby voda neprskala na okno tiez treba dat pozor na otvaranie okna - moze byt problem kvoli baterii... Tym sklopnym bateriam by som neveril. Mu mame za umuvadlom pevne okno, otvarave je vedla.
Odpovedať
Bratovi som robil okno v kuchyni tak,že je podmurované o 25 cm vyššie a iba 15cm hrubou tvárnicou,švagriná si to veľmi chváli. Vznikol priestor akoby nika 20cm široký,x25cm vysoký na čistiace prostriedky pod oknom a keďže je zdvihnuté má bežnú batériu a výhľad pri umývaní... :-)
Odpovedať
za mna- áno. Som spokojná, mám normálne okno - aj otvaračka aj vetračka, nemám sklápaciu batériu- odhovoril ma vodár ale som nadmieru spokojná. Mám ale velký drez a mýčku, takže zatial žiadne negatívum som nezistila
Odpovedať
ja mam tiez dres pod oknom. nebolo treba ani sklapaciu bateriu, ani vyssie okno. okno ako vsade inde, vyska pracovnej dosky standartna, bateria je dana na stred a da sa okno bezproblemov otvorit. ziadny problem.
Odpovedať
@suschi6 tak my budeme mat pod oknom ale kuchynu este nemame len potiahnutu vodu tak som zvedava ake to bude ale tesim sa ze pri umyvani riadu nebudem pozerat do steny ale pekne vonku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za rady..ani som sa nebala toho otvarania ako skor toho ci to sklo nie je stale zaprskane
Odpovedať
Profilova fotka
No sklo ,aspoň u mňa je zaprskane,lebo som kúpil vysokú bateriu,/kuk do albumu/ale to stále utriem....Tak som to chcela ,a tak teraz umývam :-) :-) :-) .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@zuza225 ale okno v pohode otvorite ked je bateria na strede ano? cize v mojom pripade by to bolo v pohode? ten navrh som si robila ja, zatial som to nepreberala s chlapikom co mi bude robit kuchynu ...zistujem ci to tak vobec moze byt
Odpovedať
Profilova fotka
Okno otvorim v pohode to bolo presne tak vymerane,ale otvaram ho len ked treba umyt
Odpovedať
Profilova fotka
v mojom pripade to bude rovnake...staci mi otvorit vetracku....a cele okno len v pripade umytia.... dakujem za radu...to som potrebovala....dakujem
Odpovedať
@suschi6 ak mas uz osadene okno tak ked ho otvoris tak si vies zmerat asom priblizne pokial ti vychadza ked je otvorene das si vedla steny karton a budes vediet na com si. My budeme mat tiez drez pod oknom :)
Odpovedať
my máme tiež pod oknom, batéria je nadizajnovaná predne v strede kde sa okná otvárajú a je otočná, schválne sme dali nižšiu, čiže okná otvorím obidve. prskania sa nebojím, keďže pod oknami budú bylinky a nad nimi záclona :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?