Kuchynské spotrebiče Whirlpool

Aku mate skusenost so spotrebicmi Whirlpool cube fusion? Zaujal ma ich dizajn. Uvazujem nad rurou s pyrolyzou AKZM 660 IX a mikrovlnnou rurou s parou AMW 698 IX. Nemam s touto znackou ziadne skusenosti, ak niekto mate, poradte. Alebo radsej sa rozhodnut pre Elektrolux? Vyuzivate vobec pyrolyzu? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Nepoznám túto rúru ale značku Whirlpool áno. Začali vyrábať spotrebiče so 6 zmyslom. To znamená, že senzory vnímajú všetko, čo sa deje vnútri spotrebiča. Kúpili sme chladničku aj umývačku riadu s touto novou technológiou. Dva roky fungovali dobre, teraz umývačka sa začala kaziť. Stále hlási poruchu, že filter je zanesený, pritom nie je. Program 6 zmysel nemôžeme ani používať. Chladnička zasa hlási, že filter treba vymeniť. Je to ako s novým autom. Vždy niečo pípá a hlási, že má poruchu. Elektrolux je dosť drahá značka a nemá dobré funkcie ani pekný dizajn. Odporúčam Ti značku Gorenje, má dobré rúry bez zbytočných funkcií a medzi značkami má najväčší interiér rúry ako aj šírku plechu. Mikrovlnnú rúru máme tiež Gorenje, ale moc nepoužívame. Vraj je nezdravé v tom ohrievať jedlo.
Odpovedať
@zou Vyberaj podla toho co sa ti paci , zo skusenosti ti viem povedat uz je jedno aku znacku zvolis 99percent sa vyraba v polsku cine , je to o stasti ci sa nieco pokazi alebo ti to bude slapat 100 rokov, ja mam doma spotrebice Whirlpool spolocnost maximalna , okrem pracky a susicky tie mame Siemens :) a do dalsej kuchyne idem do BEKA , robil som v elektre za posledne roky maju velmi dobry predaj aj kvalita sa da porovnat z Whirlpoolom , elektroluxom :) a nezabudaj na to ze zaruku mas na vsetky aj tak len 2 roky ci je to Beko alebo Miele alebo hociaka ina znacka ,, Beko ti da 5 rokov :) ahj to je jeden z plusov ....
Odpovedať
Profilova fotka
@projexin preto je značka Whirlpool dobrá značka, lebo vydržala čas záručnej doby bez poruchy a po 2 rokoch začne pípať a liezť na nervy? (sorry, nedalo mi nereagovať)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame vsetky spotrebice v kuchyni Whirpool a nikdy viac, okrem mikrovlnky sme uz vsetko reklamovali:( a to nebyvame ani rok. Aj nas stolar nam hovoril ze Whirpool zmeniili vyrobu a su teraz velmi kazove , predtym sme mali bosh a to bolo super a ak by som si mala vybrat medzi whirpool a elektrolux jednoznacne elektrolux:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@remenica ...len som počula, že elektrolux tu nemá dobrý servis...tak preto som ich eliminovala, ale neviem, čo budem vyberať...
Odpovedať
@filipe1 Súlas, tá 5 ročná záruka v Beku síce neplatí na všetky výrobky, ale aj tak je to dosť dobrá výhoda. My máme Beko chladničku a zatiaľ super, podľa mňa je to dosť podceňovaná značka. Na Whirlpool a Eletrolux som počul aj čítal dosť negatívnych reakcií v poslednej dobe, do tých značiek by som asi nešiel.
Odpovedať
Ja mam doma whirlpool sporak, platnu aj pracku, uz 15 rokov funguju..mozno zalezi od toho na aky natrafis, myslim, ze aj ine znacky su kazove.
Odpovedať
@tinkaro jasne je to aj o stasti ale ako pise kollik je to podcenovana znacka ktora ma dobre technologie :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
mne všetci odporúčali značku Bosch....kúpila som umývačku a do dvoch mesiacov sa nám pokazila......velmi záleží na aký kus natrafíš....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@zou ahoj, kupili ste nakoniec niektory z tych cube fusion spotrebicov? Nam sa tiez velmi pacia, chceli by sme z tej rady ruru (AKZM 8380 IXL alebo AKZM 6630 IXL) a mikrovlnku (AMW 850 IXL alebo AMW 808 IXL). Taktiez planujeme Whirlpool chladnicku a umyvacku riadu. Jedine indukcnu dosku budeme mat Elektrolux, kedze su na ne velmi dobre ohlasy tuto na MS.
Odpovedať
@miyajima nie, nakoniec nemame z Whirlpool nic, kupili sme ruru, MW a varnu dosku Elektrolux, umyvacku BEKO - najvyssiu radu, chladnicka vyhrala americka a potrebovali sme dnu bez rozdelenia priestoru na chladnicku a mraznicku, tak sme kupili BEKO, uvidime, zatial este nebyvame.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Mám spotrebiče od whirpoolu a musím pochváliť nerezový povrch, ktorý má úpravu proti otlačkom:) Fakt packy neostávajú:)) Mikrovlnná rúra Whirlpool AMW 423/IX, rura AKP7460IX nerez absolute.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Whirlpool teda aj jej dcera Indesit nie su schopni zabezpecit nahradne diely spotrebicov po zaruke. Napriklad novy filter do umyvacky alebo tesnenie. Je uplne zufalstvo snazit sa zohnat ich. So servisom a zakaznickou linkou sme si vymenili asi 20 e-mailov s poziadavkou na novy filter, uplne bezvysledne. Zakaznicka linka sa vyhovara na regionalny servis, ten zas na zakaznicku linku. Odbijali ma, ze diely vam moze doniest a nainstalovat len odborny servis. Tomu nerozumiem, budu mi teda chodit ten filter odborne aj vysypat, ked si ho nemoze instaloat uzivatel sam? Mal by aj kazde dalsie vybratie zabezpecit servis? Podivna a hlavne cenovo nevyhodna sluzba (dva vyjazdy servisu: 1. obhliadka so zistenim problemu, 2. dodanie s montazou). Nakoniec sme sa dohodli, ze diely dodaju len ak im zlozim zalohu a presne napisem katalogove cislo dielu ktory pozadujem. "Samozrejme, to nie je problem, kazdemu sa predsa doma povaluje niekolko katalogov servisneho prislusenstva Whirlpool." Takze to cislo nemam, len podla navodu na obsluhu pomenovania konkretnych dielov, vysledkom bola odpoved "ak mi neposlete tie cisla, neviem pre vas nic urobit". Predpokladam, ze by vedeli nieco urobit resp. dodat, keby dane diely mali na sklade, len hladali vyhovorku preco sa to neda, kedze napisat priamo do e-mailu, ze nahradne diely do vyrobkov starsich ako dva roky nemame v ponuke je pre media tucnym sustom. Po tychto skusenostiach lutujem, ze mam domacnost vybavenu spotrebicmi tejto neschopnej znacky a kazdeho budem varovat aby neurobil podobnu chybu. Uz sa len obavam, ze sa mi vypali ziarovka v chladnicke, asi v nej skratka bude tma az do konca zivotnosti. Takze moje odporucanie, ak chcete spotrebice vyuzivat dlhsie ako dva roky, skuste siahnut po inej znacke, neviem presne po akej, ale viem, ze whirlpool / indesit sa treba zdaleka vyhnut.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?