Kuchynské dvierka na mieru z drevotrieska.com

Caute Máte niekto skúsenosť s produktami tejto spoločnosti ? Mám v pláne si nich dať vyrobiť kuchynske dvierka s abs hranami + posuvne dvere... zaujíma ma hlavne kvalita versus cena ....
Odpovedať
S kuchynskými dvierkami nemám u nich skúsenosti, ale drevotriesku u nich objednávam. Myslím, že majú Egger dekory. Rýchlo, za dobré peniaze a s dovozom domov. Kvalita dobrá, fajn prístup, urobia aj atyp na požiadanie. A vlastne spomínam si, že do predchádzajúceho bytu som si dávala robiť aj pár dvierok do kuchyne. Bol tam malý problém, že dali opačne kresbu dreva ako som chcela. Takže pri objednávke treba riadne napísať, ako to chceete mať (vodorovne alebo zvislo).
Odpovedať
Ok dakujem ešte niekto ?
Odpovedať
Profilova fotka
@shadow39 nechcem nikoho odradzat, ale u nich preplatite minimalne 80%. Preco? Standardny format ma rozmer 2800*2070, zoberiem si vzorku Buk Bavaria 0381 u nich vychadza na 109,67E (skuste si to tam nahodit, vysku dajte 2790), prva najdena stranka http://www.drevonax.sk/sk/katalog_pro... - 35,90E/format. A co sa tyka kvality materialov hociakeho predajcu, tak je dobrej urovni, pretoze je len par vyrobcov a takisto aj hranovanie je robene strojovo, tak v tom problem tiez nevidim. Pokial by som vam mohol doporucit (pozeram ze okr. Bratislava) skuste si prebehnut firmy Naceva alebo Sezam ( http://www.naceva.sk/?page=ba1, http://www.sezam-za.sk/file.php?file=13 ), urcite si vyberiete.
Odpovedať
@mariand presne to som si hneď prepočítala a sú raz tak drahšie ako napr. ikea
Odpovedať
Ale zas ti ich spravia na mieru, co v Ikea nie. Dovezu domov. Mozno su drahsie, ale ked potrebujes urobit 5 dvierok a tri policky, tak sa neoplati zhanat stolarstvo, ktorym sa nechce take male mnozstva robit,lebo musia objednat celu platnu z daneho materialu. Kliknes na stranku, zadas rozmery a za par dni ti to dovezu domov.
Odpovedať
Profilova fotka
@compra tie firmy co som spominal ti urobia aj jedny dvierka (vlastna skusenost) do 2-3 dni. Nie su to dvierka, ale material je rovnaky http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m... - material, narezanie, ohranovanie 60E.
Odpovedať
hmm zaujímave info ale nakoniec to vyhrala linka z ikei a ked som si narátal dvierka v bielej lesklej nie je tam velký rozdiel takže z toho asi nebudem robiť vedu a zoberiem ich priamo z ikei ... jedine čo si od nich nevezmej je pracovná doska a sokel ... maju malý výber a nato že ju dávaju iba v jednej miere si ju dám radšej vyrobiť ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
drevotrieska.com maximane neodporucam, slubili dodat objednavku do 6 dni, nedodali pomaly do dvoch tyzdnov a ked im volam, tvaria sa ako keby som ich otravoval........zrusil som objednavku a do dnes! mi nevratili zalohu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?