Kuchynská vodovodná batéria Blanco - voda špliecha naokolo

Ahojte,prosím Vás o radu,lebo ma už ide poraziť,máme v kuchyni stojánkovú vodovodnú batériu Blanco a ked pustím vodu ,tak voda mi špliecha všade naokolo,na zástenu ,na drez,proste, ked sme ju kupovali,som to nedomyslela,že batéria je vysoká a voda bude tiecť z väčšej výšky a to vodu vôbec nepúšťam silným prúdom,aj tak mám všetko okolo zafrkané dosť velkým množstvom vody. Chcem sa opýtať,či niekde majú nejaký nástavec ,alebo niečo podobné ,aby mi to predlžilo viac bateriu smerom do umývadla a voda tak nemala pri pustení velký spád z výšky ? Poradíte mi niečo,uvítam všetky názory a rady.Ďakujem pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
asi niečo takéto http://www.elvaprofi.cz/domacnost-hra...
Odpovedať
Tiez mam vysoku bateriu a nespliecha to. Nie je problem v tom, ze je zanesene sitko vodnym kamenom? V BA mame velmi tvrdu vodu, velmi casto - raz za dva tyzdne - mi tiez zacne prskat, vtedy ju obratim - mam so sprskou - nalejem na to W5 - odstranovac vodneho kamena z Lidla, necham posobit 10-15 min, potom pustim vodu (vyplachnem) a zasa je na dva tyzdne pokoj...
Odpovedať
@jan45 -dakujem,to je na predlženie baterie do drezu? @zuzka4444 -nie,nie je to zaneseným sitkom,ono je to od začiatku,ako sme ju kúpili a namontovali,voda z toho tečie normálne,ale ked si idem umyť ruky,alebo riad,tak to strieka naokolo,celý drez je mokrý,je to tým vysokým kohutikom baterie,už nikdy by som si nekúpila stojánkovú vodovodnú batériu ]-( ]-( ,najlepšie baterie sú asi tie ,čo sú nizko nad umývadlom,drezom.
Odpovedať
Profilova fotka
@samsara je to elegantnejšie ako hadica
Odpovedať
@jan45 - dakujem za tip. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?