Kuchynská rohová lavica. Poradíte výrobcu?

Mate nejake skusenosti s vyrobcami kuchynskych setov, alebo aspon lavic? To co je v obchodoch sa mi bud nepaci (nemoderne), alebo nevyhovuje rozmer. Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
som na tom podobne čo sa týka rozmerov :) ja som pozerala u nás v obchode rohové ľavice od českého výrobcu Iktus - system Troja : Hektor, Paris a Helena. majú veľmi veľa rozmerov a možností, robia v látke a údajne aj v koženke. pozri aj stránku Kika, majú pekné ľavice, len tam už j cena cca 1000eur, pretože sú kožené. majú v katalógu na predajni toho omnoho viac, vystavená je tuším iba jedna.
Odpovedať
@tyli diky, pozriem sa nato. zatial mam vyhliadnute nieco take: http://www.temponabytok.sk/produkt/ri... , ale nesedi mi rozmer, a nic podobne neviem najst. a tiez netusim aky je to vyrobca..
Odpovedať
@claudia01 takúto mal mobelix v ponuke minulý rok.... a kika má niečo také, ale v hnedom a v koži, takže cena bola vyššia čo si pamätám.
Odpovedať
http://www.kika.com/sk/katalog/m/jeda...
Odpovedať
@tyli peknaaa, len ked k tomu pripocitam stol, kreslo a tu lavicku tak je to dost vela :-| mne by stacila aj kozenkova, tak skusim este pozriet mobelix :-)
Odpovedať
@claudia01 v mobelixe som ju už nenašla. pamätám si ju z min. roku, pretože som si ju tiež pozerala.
Odpovedať
rakúšaci ju ešte mjú v ponuke... http://www.moebelix.at/sortiment/c/pr...
Odpovedať
ja som si dala vyrobit lavicu Puls na mieru s mnou vybratym potahom, spolu so stolickami a stolom priamo u vyrobcu http://www.fines.sk/katalog/cid/16/ca... . Korektne jednanie, dovoz, akceptovatelna cena a hlavne slovensky vyrobok
Odpovedať
@s_mart aj na túto som pozerala a tuším ju mám aj v albume. nevedela som, že sa dá spraviť na mieru x-) mohla by si prosím odfotiť a pridať tú tvoju nech vidim v reáli? ďakujem :-)
Odpovedať
@tyli ano spravili mi jednu z lavic ineho rozmeru ako ponukaju. Lavicu mame na chalupe, takze mozem prilozit dodatocne. Ako som si teraz vsimla na stranke Finesu, ponukaju jarne zlavy.
Odpovedať
@s_mart díky, pozriem sa na to :-)
Odpovedať
@tyli lavice su pohodlne a uz si na nich zoparkrat v pohode schrupli stolovnici :) . Dlhsiu strany lavice mame 210 cm takze na chaluparsky poobedny slofik ako stvorena . Maju v ponuke siroku skalu latok, kedze su dodavatelom nabytku OD Decodom, vzorkovniky latok a dreva najdes tam.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@s_mart dik za tip ;-) . si ju dala potiahnut latkou alebo nejakou kozenkou? a prosim ta kolko ta to cele vyslo?
Odpovedať
@claudia01 lavicu a aj stolicky mam calunene latkou, ktoru som si vybrala zo vzorkovniku Finesu, maju ho v kazdom Decodome. Taktiez dekor dreva. Dohodla som sa priamo s vyrobou, kontakty najdes na stranke a tovar sa da vyzdvihnut v Ziline, ja som si ho nechala doviezt za uhradu. Kupovali sme rohovu lavicu 210 * 140 cm, roztahovaci stol a tri stolicky - masiv, potah bol kvalitnejsi, teda drahsi a celkovo som platila za vsetko aj s dopravou tusim 680 euro. Najlepsie si nechat spravit cenovu ponuku na tvoje poziadavky a potom sa rozhodnut. Ak si niekde od Ziliny, maju podnikovu predajnu, isto by si tu lavicu videla nazivo tam.
Odpovedať
@s_mart dakujem, tiez to vyzera celkom dobre :-) .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@s_mart podobnú lavicu už dávno hľadám, ale ja by som chcela len tú dlhšiu časť, nevieš mi povedať či to aj takto predávajú? Inak som dosť daleko od Žiliny smer západ, tak neviem ako by to bolo s dopravou.
Odpovedať
@liii co sa tyka kuchynskej lavice, jednak si mozes objednat ktorukolvek lavicu, stolicky,stol....z ich ponuky, ale vyrobia ti aj lavicu na mieru. Tiez mam jednu z lavic vyrobenu na mieru. Dovoz robia z firmy , zo Ziliny smer Ba dost pravidelne, takze ak si tym smerom, absolutne ziadny problem a mozno aj do inych casti SVK. My sme medzitym u nich kupili aj sedacku aj s dovozom samozrejme. Robila som si predtym prieskum aj u predajcov tychto vyrobkov a musim konstatovat ze nakup u vyrobcu je rozhodne efektivnejsi.
Odpovedať
Profilova fotka
@claudia01 dobry den,my vyrabame nabytok a robyme rozne veci mozem spravit cenovu ponuku
Odpovedať
Profilova fotka
vyroba nabytku
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
potrebujem vyrobit taketo nieco, poprosim cenovu ponuku , bez stoliciek samozrejme, dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@lubko111 kuk obrazok hore
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
cca takto lavicu by som aj ja potrebovala urobit na mieru k nam do kuchyne ...aka by tam mohla byt cca cena?
Odpovedať
@lubko111 prosim vas odkial ste? ja by som o nieco take podobne ako je obrazok vid nizsie tiez mala zaujem ... Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dievcata, uz som dlho hladala lavicu a konecne som nasla slovenskeho vyrobcu co robi aj lavice na mieru. www.sedacky.com ;-) myslim ze aj taky atyp vam vedia urobit....
Odpovedať
@henike2014 pisala som im...lavica rozmerov 160x140 by ma u nich udajne vysla 875e! sedacka rozmerov 235x160 u ineho vyrobcu 750e....tak len pre porovnanie.... keby sa nasiel niekto, kto by mi vedel urobit lavicu podla obrazka do 500e...kde niekoho takeho najdem?!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@gyroida Ahoj, prosím Ťa, našla si nejakého výrobcu na tú lavicu? Ja tiež nikde neviem nájsť 🤔 Obrovský problém na Slovensku vyrobiť lavicu na mieru... 😔
Odpovedať
@surrender praveze by som povedal ze da sa najst niekto kto by to urobil, ibaze si za to dokazu vypytat nekrestanske peniaze ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, rada by som sa vrátila k tejto diskusií. Uvažujem nad rohovou lavicou do obývačky, lebo mám na jedálenský stôl priestor asi 1,8m a to rovno vedľa sedačky. Ak máte tento druh jedálne, ako ste s nimi spokojní? Ďakujem
Odpovedať
@cibka1 my sme roky mali len lavicu takto pri jedalenskom stole a poviem ti ze dnes by som do toho nesiel a asi uz vobec nie dobrovolne, kedze sme furt riesili pantu ked niekto chcel od stola vstat alebo co, neviem bolo to pohodlne
Odpovedať
Profilova fotka
@doddy8 Bojím sa, že budem mať v priestore 1,8 * 1,8 metra rovnaký problém s každým druhom jedálenského stola, čo sa týka vstávania od neho. Rozmýšľam ako šikovne to zakomponovať do obývačky, aby to nebola päsť na oko. Ako ste to potom vyriešili?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?