Kuchynska linka - vychodne Slovensko

Mili strechaci z vychodu, prosim vas o kontakt na spolahliveho dodavatela lakovanej kuchynskej linky. Poprosim len overenych dodavatelov. Som z KE. Dakujem.
Odpovedať
chces drahsiu kvalitnejsiu (sykora v kerimaxe na rastislavovej, hanak na juznej triede) alebo lacnejsiu od lokalnych vyrobcov? ja mam bielu lakovanu od adoma na hutnickej (oni predavaju aj znacku sykora), kuchyna je pekna, vyskladaju ti co len chces aj poradia, ale kvalita laku je neporovnatelna so znamymi znackami - viem porovnat, lebo mame biele lakovane dvere od hanaka. lakovanu linku od beznych stolarov, co lakuju na kolene, by som ti vobec neodporucala, kvalita laku je mizerna, i ked sa to na prvy pohlad nemusi zdat. nedotiahnute detaily, nepekne nalakovane hrany, kladivkovy efekt a kazde zaskrabnutie do laku bude fatalne - bude nutne casto prelakovavat, takze v konecnom dosledku ta to vyjde drahsie. ak ide hlavne o peniazky, do laku by som nesla, aj folie su pekne leskle.
Odpovedať
foliu uz nechcem, teraz v byte mam foliu od Sykoru. Hanak aj Sykora su predrazene kvoli menu, neviem, ci ta kvalita az tak zodpoveda cene. Ale dakujem za nazor.
Odpovedať
lukas čiže adoma je dobrá voľba? Môžte dať aj foto z kuchyne? ďakujem
Odpovedať
@iukas prepáčte neoznačila som vás
Odpovedať
@zou mam bielu lakovanu linku od adoma, buchnem kadecim a mam ryhu na prelakovanie. kladivkovy efekt na bokoch. mam lakovane dvere od hanaka, boky dokonale hladke, bucham vysavacom a kadecim, ked prechadzam a su bez skrabanca. takze ten 20% rozdiel v cene linky je pre mna adekvatny rozdielu v kvalite laku. samozrejme porovnavam len kvalitu lakovania, nie prevedenie celej linky.
Odpovedať
@andrea1112 ja som spokojna s pristupom adoma aj s prevedenim kuchyne. linka mi tak neponahlala, ked sa vyrabala a montovala, takze bol cas na to, aby sa vzniknute nedostatky odstranovali pocas montaze. problemy vznikali z ich aj z nasej strany, ale vzdy sme sa dohodli na rieseni a to je dolezite. cast linky mam tu http://www.modrastrecha.sk/blog/iukas... ak potrebujete vidiet a vediet nieco viac, nafotim.
Odpovedať
@iukas Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Práve sme aj my v štádiu rozhodovania sa kde dáme urobiť kuchynskú linku bielu lesklú v KE. Vaša je veľmi pekná.
Odpovedať
@andrea1112 dakujem, ja som bola v adoma, v hanakovi, u byvaleho sykoru a este som oslovila dvoch beznych stolarov. s adoma som bola spokojna, su to profesionali, na prve sedenie sme vykladali linku, ako mam. chodila som dlho aj do hanaka, su tam super baby, ale ich navrh ma nikdy tak rychlo nechytil za srdce ako z adoma. proste adomacky mi sadol.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
my sme si dali robit linku u stolara z bohdanoviec... http://www.lpdoor.sk/-uvod..robi nam aj spalnu...cenovo je ok, praca sa nam tiez pacila
Odpovedať
Článok sa načítava...
a chces aj nejakych stolarov na mieru? ci o tom neuvazujes?
Odpovedať
@carodejka008 @illyria uz to nie je aktualne, uz sme vybrali, dakujem za odporucania
Odpovedať
@zou a co ste si vybrali? Lebo rodicia chcu komplet menit kuchynu a neviem, co si vybrat
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Sme nová firma s dlhoročnými skúsenosťami a praxou. Ponúkame kuchynské linky , vstavané skrine a iný interiérový nábytok na mieru podľa Vašich predstáv. Poskytujeme dopravu , krátke dodacie doby i precíznu a odbornú montáž. Pracujeme s materiálmi od Eggeru a Bučiny. Sú to Slovenské a Rakúske materiály. Kovania, ktoré používame sú od firiem Grass a Blum. Všetko sú to kvalitné značkové mechanizmy. Veríme, že sme Vás zaujali a že sa už čoskoro stretneme pri realizácii splnenia Vašich snov, pri premene Vášho príbytku. Tešíme sa na spoluprácu s Vami. PS: To že pracujeme so značkovými materiálmi neznamená že máme vysoké ceny. Medzi naše priority patrí kvalita a spokojnosť zákazníka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?