Kuchynská linka tvar L

Dobrý deň, ahojte ;) Chcela by som sa spýtať na Vaše rady, tipy, skúsenosti so slovenskými (zahraničnými) výrobcami kuchynských liniek. Pomer cena/kvalita a samozrejme Vaša spokojnosť :). Od akých výrobcov ste zaobstaravali Vy? Cena, dodanie, montáž a podobne? Naša kuchynská linka bude v tvare L a rozmery cca 2500x3500. Ďakujem ;) a pekný deň prajem!
Odpovedať
@kimiki myslis ze o tomto sa tu este nepopisalo tony? si pozri temu kuchyn a mas.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pošlite nám prosím pôdorys priestoru a stručnú predstavu o kuchyni do mailu a my Vám vypracujeme vizualizáciu a cenovú ponuku. Na základe ponuky si môžete urobiť porovnávku /aj keď nie vždy je všetko o cene ;-) / Ďakujeme.
Odpovedať
@sysell v poriadku, samozrejme áno, ale chcela som aj nejaké aktuálne vezie. Nakoľko sa stále ceny, materiál, firmy menia.
Odpovedať
@kimiki su tam urcite aj aktualne.. kazdu chvilku sa riesia kuchyne a ceny sa az tak velmi podla mna nemenia z mesiaca na mesiac :) A tiez je to diskutabilne co napisat ked cena,dodanie, montaz a podobne je velmi individualne podla toho co konkretne clovek chce... ja mam kuchynu za dajme tomu 10t, suseda za 5t, dalsia za 20t, vsetky sme spokojne, jedna ma bielu, druha vysoky lesk bielu, ja uplne inu... pomoze to? Ja jedine co som sledovala bol material z akeho to robia a prevedenie.. ked som si v niektorych studiach otvorila skrinky a boli uz tam rozhegane, tenucke dvierka, skarede, ani som sa nepokusala riesit.
Odpovedať
@kimiki veľký rozdiel máš aj v kovaniach, úchytkách, batérii ... my máme softclose a úchytky kryštáľ so sklom (neviem ako to lepšie opísať), drvičku odpadu, sklo za linkou - a iné je keď má niekto batériu z ikea za 20e, o drvičke odpadu ani nepočul, softclose neskúsil, úchytky má plastové a za linkou bakelit :-N a to nehovorím ešte aj o spotrebičoch, tam budú obrovské rozdiely.... akú odpoveď tu teda chceš vidieť? ale ak ti pomôže rozmer, tak 4,15x2,35 a tiež do L ;-)
Odpovedať
@zuzanka.zuzu hmm softcloese to je fakt hit, ved to je uz standard, kazda normalna kuchyna ma normalne kovania, rozdiely su v dvierkach - lak, abs, folia... ostatne veci pokial neriesis uchylaciny su v podstate standard. @kimiki Mas uplne jedno zober si decodom ikea, siko alebo overeneho lokalneho vyrobcu, co ti pomoze ked ti da niekto referencie z druheho konca sr, nebudes riesit vyrobu 200km daleko.
Odpovedať
@sysell fakt každá? tak choď sa pozrieť do mercury marketu a podobných hobby 8-) navyše nemôžeme vedieť aký má pani rozpočet... niekto je vďačný aj za 500e sektorovú kuchyňu (a tam teda už len fakt bude softclose :-p ) alebo celú zostavu z kuch. štúdia z výpredaja a niekomu nestačí 10 000 namieru ;-)
Odpovedať
@zuzanka.zuzu vravim normalne nie hovtove mrdy na metrovicu za 3 stovky.
Odpovedať
Profilova fotka
no je to vsetko o materialoch ake sa pouziju ak niekto pouzije napr vysoky lesk na dvierkach tak su tam omnoho vysie ceny ako na klasicky foliovich dvierkach . Ja som moc neni zastancom lesklich dekorov lebo kazdu cmuhu je natom vidiet .Potom je rozdiel aj kovani ja pouzivam kovanie blum a nepatria medzi najlacnejsie kovania ale co sa tyka kvali su super fakt tam rozhoduje vela faktorov co si kto vymysli do tej linky kuchynskej . Jak sa hovori 100 ludi 100 chuti a co sa tyka spotrebicov tak som jednoznacne za electrolux cenovo dostupne a kvalitne aspon moje skusenosti alebo ak ma niekto na nieco viac tak potom bosch
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka.zuzu no ten mercuri market tak na 3 roky a moze sa ist hura sisttem odznova menit a to uz je asi nadramec tie 3 roky odtial by som nechcel ani zadarmo :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?