Kuchynska linka od stolara//

Profilova fotka
chcem sa opytat je cena za tuto linku 2700 eur dobra..akurat budu ine uchyti na dverach a pracovna doska nebude zmasivu..dikes
Odpovedať
1
2
podla mna velmi lacno, ale netusim, aky to mas material a ake je vnutorne vybavenie skriniek (panty, vysuvy a pod.)
Odpovedať
Profilova fotka
@kkl82 no pytal som obycajne materiali stim ze nepotrebujeme ziaden luxus
Odpovedať
Profilova fotka
Velmi dobra cena podla mojho nazoru
Odpovedať
Poriadne si zisti, co vsetko mas v tej kuchyni, lebo cena je podla mna az moc dobra.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ci potrebujete tak velku linku, ale ja by som skor volila menej skriniek ale viac vnutorneho vybavenia a aj kvalitnejsie materialy, pretoze ak to bude to najobycajnejsie, bude sa to odlupovat pri teple alebo vode, sufliky a skrinky budu trieskat. Ja mam sufliky blum s brzdami a absolutne nelutujem, takisto zafrezovane LEDky - perfektna vec, ak budete mat aj takuto farbu, dala si by som striekane dvierka nie foliovane a podobne :)
Odpovedať
@marcelbarta cena asi dobra ale neskutocne prepchata e rozmiestnena kuchyna, vsetko to vlavo pri okne by s zrusil
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell pri okne bude umyvadlo...akurat na stene nebudu tie policky
Odpovedať
@marcelbarta akoze co znamena "obycajne", ziaden luxus? ved ty sam nevies, z coho ti to urobi? bude to aspon odolne vode, aby sa ti nezacal povrch odlupovat, ked ti tam nahodou nieco vytecie? da ti tam nejaky lacny laminat na tenkej a makkej drevotrieske, ktory sa odtlaci, aj ked do linky buchnes (vid rozdiel medzi lacnou plavackou s tensou a hrubsou laminatovou vrstvou) alebo "obycajne" kvalitnejsi laminat alebo foliovane dvierka? prides do autobazaru a povies, ze chces take obycajne auto? kupis to, co ti ukaze bez toho, aby si sa nan pozrel zblizka, spytal sa parametre, aky ma motor, stav sucastiek, alebo si overil, ci s nim zajdes aj dalej ako len za plot autobazaru? asi nie. pytaj sa aj stolara. lebo taka velka linka za tie peniaze je podozrivo lacna. takze niekde setrit bude. otazka je kde? vacsinou hlavny rozdiel urobi material a vnutorne vybavenie. na praci sa uz tolko usetrit neda, kedze ten stolar tiez musi z niecoho zit.
Odpovedať
otvaranie dveri a systemy zasuviek budu ake? lebo tam su tie brutalne rozdiely v cene ale asi budes mat to najlacnejsie riesenie, ziadne samozatvaracie systemy bez buchania a podobne, inak si to neviem predstavit za 2700
Odpovedať
Profilova fotka
@marcelbarta fuha tak cena je luxusna by som povedal. Mozes byt rad, ze niekto ti za tak lacno spravi kuchynsku linku. My sme si nasu davali taktiez robit stolarovi ale vysla nas viacej. Aj ked tam samozrejme ide hlavne o material aky ste si vybrali. Pokial je lacnejsi material tak aj ta cena sa da skresat. My sme boli dost narocny :-D
Odpovedať
@marcelbarta Umyvadlo pri okne be zpoliciek ok ked to chces, ked budes risit ako otvarat okno a umyvat okno prosim, ale otvoris chladnicku, nesies to do umyvadla, potom to prenasas do hrnca na druhej strane .. mas to cele rozhadzane a tiez si zvaz kolko veci potrebujes a co vsetko tam chces napchat? Mne by sa tam zle robilo. K cene zase ludia sa nepo... to ej take slovesnke, vsetko je lacne, stoji to 4 slusne slovesnke vyplaty a kazdy hovori ake super lacne - je to osud nas slovakov.. Idem si dnes dat porezat bukas na spodok kuchyne sirka cca 2m. Chlap povedal ze biela doska cca 30€ celu poreze za 9€ paskuje asi za 0,5 za meter ci kolko spominal. tazke na 2m ma stoji material korpus do 50€. Doska 30€ za meter. Dioerka ked dam abs par supov, kovania stoja smiesne malo. Panty radovo eura, vysuvy - smartbox, totah s tlmenim, plechove bocnice od 12€.... neni to az take ako sa zda...
Odpovedať
@sysell netvrdim, ze sa neda lacno a dobre spravit kuchynska linka. osobne vsak mam so stolarmi rozne skusenosti a pri cenovej ponuke je doslova nutne pytat sa na materialy. lebo su majstri, co vedia spravit kvalitne, majstri, co maju dobre ceny, majsti, co robia len z kvalitnych materialov (lebo chcu spokojnych zakaznikov) a majstri, ktory sa snazia zarobit aj na tom najlacnejsom smejde. a niektore kombinacie su brutalne, ak ich mas pocitit na svojom domacom rozpocte. takze nie, ze tato linka nemoze byt kvalitna za 2700€, ale treba si overit, co ta kvalita za 2700€ obnasa. vezmi si taky obycajny obchod s nabytkom (ikea, moebelix, sconto, asko atd). tam tiez kupis dobru policu za par eur a inu smejdacku policu za tolko isto. treba popozerat material, odolnost a prevedenie. mysliet si, ze to u stolara bude pri pouziti inych materialov ine, je velmi mylne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kkl82 Mzoe byt za 2700 normalna, sa pozri horne skrinky - same klisicke panty, ziadne sialene vyklopne kovania. Moja je o dost mensia stala 2500 v decodome ale tu zas tolar robi bez papiera .. za 2700 sa da..
Odpovedať
Profilova fotka
Velmi dobra cena, az sa mi to nezda. Ale nevylucujem. Ale dobre by som si zvazila to, ze ake materialy budu pouzite a vsetko okolo toho. Aby si potom nebol sklamany, ak to nebude kvalitne. Podstatne je podla mna pri kuchyni to aby plnila ucel dlhe roky a aby bola prakticka. Tymto by som sa najma riadila a nie cenou. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kkl82 vydel som jeho robotu..a roby velmi pekne linky..preto som ho oslovil,, neviem este jake budu materialikedze sa stretneme v july a dohodneme sa na vsetkom.. tym ze som napisal zenechcem luxus je ze nepotrebujem dojazdy a vseliake nove vydobitky.. inac auto a Kuchynska linka sa nedaju porovnavat ale ok beremje to tvoj nazor..mam novy vw sharan takze asi tak.. ked sa znim stretnem a dohodneme vsetko potrebne tak potom tu damuzhotovu linku aj z cenou
Odpovedať
Profilova fotka
@atak77 ano klasika,,mam zdrave ruky takze nemam problem zavriet linku normalne,,cely zivot tak zijem aj moji rodicia..
Odpovedať
Profilova fotka
@robco_99 ano cenou ma prekvapil,,bude to bez papiera a cena moze este stupnut to zalezi este ako sa dohodneme
Odpovedať
Profilova fotka
tu je jeho jedna linka...cena 1650 z montazou...
Odpovedať
Profilova fotka
Podla tejto fotky, co si pridal @marcelbarta to vyzera celkom dobre. Az ziram za taku cenu. Pokial vies z akym materialov to bude a vsetko tak chod do toho. Ta cena je lakava to bez pochyby. Avsak stavaj na kvalite, odcenis to do buducna. :-)
Odpovedať
K cene sa radsej nevyjadrujem, ale teda tak neprakticky navrhnutu kuchynu som tu tusim este ani nevidela. Aspon na navrhu nesetrite a dajte si ho spravit niekomu, kto sa v tom vyzna.
Odpovedať
@marcelbarta v pohode chlape ... ja riesim linku a bude ma stat 3500 a este k tomu ked pripocitam nejake specialne systemy, napr. tu vysuvnu policu, co ide do rohu (350e), dalej nejake vysuvne kose ( 150e - 200e, este mam tam 30ku vysoku vysuvnu ( okolo 300e) ... tak sa dostanem niekde na 4500e ... ale dal som si drahsi Blum system na police, zasuvky - paci sa mi to a je to prakticke. Priplatil som si rovnako za lesk ...
Odpovedať
Profilova fotka
@atak77 vporiadku..ved ja netvrdim ze moja cena nepojde hore,,vsetko bude zalezat na dohode a aj naco ma nahovory stolar.. :)..cena 2700 je za linku na fotke a uplny zaklad..takjaksa linky robily niekedy....... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@pallacinka preco neprakticky.....co je natom take zle :-)
Odpovedať
"tak, ako sa kedysi robili kuchyne" nie je prave najpraktickejsie riesenie. ono je sice fajn mat len obycajne panty a otvarave dvierka, ked je na to clovek zvyknuty, no nie je to najpraktickejsie. aby si tam ulozil dost riadov, tak realne potrebujes o dost viac skriniek. a hlavne, tvoja zena/priatelka by isto radsej otvorila vysuv a vytiahla hrniec zo zadnej casti skrinky, ako si klakla na podlahu, vybrala prvy rad hrnco, aby sa dostala k tomu, co je vzadu. este ked k tomu priratas tu rohovu skrinku... ono je to hlavne o ulahceni prace v kuchyni, nie o nejakej lenivosti. zeny maju teraz kopu inych starosti, nielen vyvarat v kuchyni cele dni :) mas tam velmi clenitu kuchynu s komplikovanym tvarom, neergonomickym usporiadanim (tzv. trojuholnik medzi umyvacou, pripravnou a varnou castou). stavim sa, ze co sa mnozstva skriniek tyka, uplne by vam stacilo napr. o tretinu az polovicu skriniek menej, ak by boli dobre dobre zorganizovane a vybavene vsetkymi tymi serepetickami, ktore tam davat nechces. podla mna ten navrh vola po reorganizacii, pre mna osobne by to bolo najpraktickejsie usporiadat do dvoch subeznych obdlznikov, uplne zrusit tu cast pod oknom aj roh. alebo na americky sposob, dve steny s rohom a velky ostrov so sedenim v strede miestnosti.
Odpovedať
a este k tomu obrazku realizovanej kuchyne, pozor na detaily. dobre vidim, ze umyvackove dvierka su o trochu nizsie? a co je ta fuga medzi drezovou skrinkou a suflikami? a to prevedenie spoja v hornom aj dolnom rohu? na to presne su tie neobycajne panty napr. blum, aby sa nemuseli robit taketo listy, co narusaju vzhlad celej kuchyne. ja by som si u takehoto stolara kuchynu urobit nedala, kedze nema zmysle pre estetiku detailu. ale sto ludi, sto chuti.
Odpovedať
@marcelbarta ako cena ak tam budú kvalitné materiály ok... to že nie každý chce tlmiče výsuv atď je vec vkusu ja ich tiež mám len na šuflíkoch ale je pravda že majú šírku 1,2m a práve v nich mám hrnce, panvice a vlastne všetko čo by sa z bežnej police zle vyberalo a bola som z toho v starej kuchyni chorá prekladať hrnce hore dole... čo sa týka praktickosti umiestnenia súhlasím s ostatnými ak bude drez pod oknom a sporák niekde na opačnej strane tak to určite praktické nebude nehovoriac o otváraní či umývaní okna ... roh ak je takýto tiež veľmi praktický nieje ja mám s veľkými dvierkami priečne skrinka 90x90 ale max využitý aj napriek sifónu nevadí ani to že sa musela pracovná doska spájať... a súhlasím @kkl82 ten obrázok realizácie hovorí o detailoch ktoré by vadili aj mne ... čo tvoja polovička na praktickosť a využitie kuchyne?
Odpovedať
Profilova fotka
@kkl82 ten navrh kuchyne nieje uplne finalny,,ked sa stretnem zo stolarom tak to presne urcime co ako bude..ten navrh sme si zbuchali sami a nie stolar...cisto len koli cene,,takze to nieje uplny final kuchyne....ale umyvadlo pod oknom bude pretoze sa nam to takto paci...za oknom bude terasa takze problem nebude z umyvanim,,,a este umyvanie okien mam nastarosti Ja,,takze moja manzelka stim problem nebude mat :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanale nevravim ze nebudu tlmice a vysuvy..chcel som len aka bude cena za obycajnu linku...nieje to finalna verzia linky,,podrobnosti upresnime v july,,tak sa potom uvidi.aka bude vysledna cena.... :-) :-) :-)
Odpovedať
@marcelbarta inak ešte k sporáku mne osobne by vadilo mať priestor len na jednej strane a na druhej nič nehovoriac ak sa v rúre niečo pečie a ja by som mala stáť pri šporáku...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanale sporak bude v lavej strene linky
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?