Kuchynska linka od Decodomu

Ake mate skusenosti?Ste spokojni?Rozmyslam nad kuchynskou linkou od nich ale nie som si ista ci ano alebo nie.Ak mate foto tak ukazte :) Dakujem.
Odpovedať
Nikto?ziadne skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, daj si do vyhladavaca v casti "Forum" slovo "Decodom" a vyhodi ti viacero diskusii, v ktorych sa riesi :-)
Odpovedať
Viem sa vyjdarit len k tomu ze narozdiel od stolara ktory robil linku mne a pouzil na korpusy 18mm dosky egger, decodom pouziva 16mm (vyrobcu neviem). Clovek si povie ze to nieje vela, ale moze to spravit velky rozdiel hlavne v zatazitelnisti vrchnych skriniek a policiek. Uz som tu videl nareky ludi ktory nalozili bezne mnostvo tanierov na dno korpusu a ten sa casom celkom prehol. Za mna slusny stolar spravi linku kvalitnejsie. Skrinky su lepsie zlicovane a pospajane, tj ich celkova pevnost je vyssia. Co sa tyka vybavenia tak plati ako vsade co si zaplatis to mas. Standardne montuju aj blumacke vyklopy hornych skriniek. Sufliky su od hettichu seria innotech. Co sa tyka funkcnosti nieje im co vytknut, ale hettich prave uviedol novy model arcitech aby ponukol to co uz 2-3 roky ponuka blum antaro. Tj moderny hranaty dizajn, nova korpusova lista, lahsie chodi, vyssia zatazitelnost., bezrelingive vysoke sklenene bocnice ak chces, priparevny na tipon atd. Neviem ako sa v decodome priplaca za atyp, u stolara je svetko atyp a neriesi to. Napriklad nechcel som vysku korpusov 70cm ale svoju vlastnu(hore koli tomu aby mikrovlnka bola presne do polovice a licovala pozdlzne s dvirekami.) Ked som bol v decome davnejsie pytali za to 30% potom tusim 10% naviac. Celkovo decodom nieje drahy ale za tu istu cenu spravi dobry stolar lepsiu linku z lepsieho materialu.
Odpovedať
@katika_ba Dakujem,pozriem to. @marek_k ano viem,ze je dobre oslovit aj stolara.Urcite sa po nejakom pozriem.Dakujem za rady :)
Odpovedať
Ja som si v decodome vôbec nevybrala . Musíš sa im vo všetkom prispôsobiť, inak majú vysoké príplatky. Mna zarazila už taká základná vec, že nemajú skrinky široké 80 cm. Pani nám do ceny nasekala 70-ky a na koniec nevzhľadnu policu....
Odpovedať
@zarrinka kecas, v Decodome nemaju ani 70tky skrinky, maju ich po 15cm. Kazdopadne, mne zase nesedela do domu kuchyna z Ikea, lebo maju rozmery po 10cm a nepodarilo sa mi to rozumne vyskladat - to neznamena, ze tie kuchyne su zle.
Odpovedať
@gashtaan pozri, nebudem ťa presviedčať. V decodome v ke mi ponúkli 70 a 90-ky .... Iné za príplatok.a že sú zle som nepovedala, ale zas myslím si, že sú za chorú cenu...
Odpovedať
@gashtaan Naj je dobrý stolár bez obmedzení....
Odpovedať
@zarrinka tak ty asi hovoris o tych sektorovych kuchyniach co si hotove nalozis z regalu napriklad v hornbachu a mas vystarane...
Odpovedať
@gashtaan Urobili mi cenovú ponuku okolo 5 tis euro pokial si spomínam. Neviem teda čo za typ to bol. Nič to ale nemení na veci, že návrh architekta nám úplne prechádzali, pretože u nich sa nič nedalo...
Odpovedať
@zarrinka nuz, co uz... ja som si vymyslel kuchynu tak, aby mi do nej sadla kuchyna Ikea ako rit na serbel. Kym sa dom postavil, Ikea si po neviem kolkych rokoch zmyslela, ze uplne zmenia ten ich kychynsky system. Nepotesilo... ale nastastie z Decodomu sa to dalo celkom dobre vyskladat. Cez stolara som to riesit nechcel, lebo tu musi mat clovek naozaj stastie, inak ho ti "majstri" len oberu o par rokov zivota ake jedy z nich ma :)
Odpovedať
@gashtaan Zaklad je, ze si spokojny. Mne sa kuchyne z Ikea pacia. Ale tak ako vravis, obcas sa veci menia. A ano, pravda je ze najst dobreho stolara je problem. Ja som mala stastie...;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som práve dnes dostala cenovu ponuku od Decodomu, čo sa týka atypu,boli ustretovi, ale celková cena linky je najdrahšia z tých čo som zatial mala nacenené. a to maju akciu 30% zlavu do polovice juna.
Odpovedať
Netreba zabudat aj na to, ze Decodom nerobi lakovane dvierka iba foliovane. Aj nam povedali, ze nam vedia urobit atyp ale za taku cenu, ze sme povedali nie a nechceli sme ani foliovane dvierka.
Odpovedať
@luci009 Ahoj boli sme s manzelom na kuk v decodome,no musim povedat,ze nic ma nezaujalo a pracovnicka mimo....vycerpana chudatko,Poradim ti ORESI s manzelom velmi spokojni aj s personálom co je dolezite a teraz do konca mája maju akciu...chod neolutujeeees
Odpovedať
@sisa96 Ahoj, a ak sa mozem spytat nebola Oresi proti Decodomu ovela drahsia?
Odpovedať
@luci009 kamarátka tam chvíľu robila, keď som sa dozvedela o pracovných podmienkach v tejto firme, povedala som si, že si nikdy nič od nich nekúpim...
Odpovedať
@luci009 Ahoj, máme z decodomu kuchyňu už asi 9 rokov, spokojnosť. Na to aká je využívaná sa divím že ešte nič nevŕzga a funguje aj tiché zatváranie. Ale montovali sme si ju sami, takže je nastavená precízne. Keď som vyberala kuchyňu, zaujalo ma že väčšina výroby ide do Nemecka, tak prečo nie my. Takže za mňa v poriadku. PS: Predtým, som si na nete naštudovala ergonómiu kuchyne, lebo tí návrhári ti navrhnú akúkoľvek kuchyňu bez ľadu a skladu, im je to jedno, aspoň nejaký náčrt si priprav ty, ty v nej budeš variť. veľa šťastia s nákupom:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?