Kuchynská linka Nobilia zo Sconta?????

čawte, má niekto skúsenosti s kuchynskou linkou Nobilia zo Sconta?????
Odpovedať
1
2
dobre kvalitka, doporucujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak na 2-3 roky stačí. potom sa začnú diať veci... :-) Ja by som doporučil kuchynskú linku na mieru a hlavne s kvalitného materiálu!!! Nie kadejaké polské zbúchance.
Odpovedať
Profilova fotka
@valdesign to je co za hlupost ze 2-3roky ? su to kvalitne kuchyne z vlastnej skusenosti... aj v rodine ju maju uz cez 8rokov a nic kuchyni nie je... mozno to co sa dodava do sconta ide nejako cez polske linky alebo neviem ake cinske.. ale original Nobilia je nemecka kvalita, tam sa vyraba cela kuchyna... predava to aj Kika a ti smejdy teda v ramci kuchin nemaju... ak si vie @patereses zistit odkial ide kuchyna nie je problem ziaden
Odpovedať
Profilova fotka
V takomto pripade plne súhlasím, no moja osobná skúsenosť s reťazcami typu sconto, asko atď... To nestoji už ani za komentár.
Odpovedať
asko, sconto, kika su len predajcovia kuchyn nobilia, tak ako v nitre pucak predava mercedesi, nemaju nic spolocne z vyrobov tejto kuchyne, nobilia je jedna z najkvalitnejsich kuchyn v eu, ma dlhu tradiciu a super modernu vyrobu a bohatu ponuku, nie vsetko co predava asko je hnoj, tu je na wikipedii ak sa nevyznas valdesign velka profesionalka - http://de.wikipedia.org/wiki/Nobilia.
Odpovedať
@marinak53 ahoj a vies aku hrubku korpusu DTD ponuka dava .ď
Odpovedať
Kvalita Nobilie je, pokial viem, slusna. Vacsi pozor by som dala na sluzby, konkretne montaz. Skor na to treba hladat recenzie. Lebo ak dobabru montaz (vacsinou, co viem, pri nemeckych kuchyniach nebol problem s nemeckou kvalitou, ale so slovenskou montazou.), tak byva problem.
Odpovedať
@valdesign keď neviete dať relevantný názor podložený na skutočných informáciách, tak nepíšte radšej nič. Takto len zhadzujete firmu, ktorú vôbec nepoznáte. Hlavne že dáte príspevok. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@stolverka s Vášho príspevku súdim,že ste buď zamestnancom spomínaných firiem alebo minimálne fanúšik... :) a čo sa týka skúseností, stačila mi akože nemecká skriňa zo skonta, moj stolár ju spevnoval cca 2hodiny aby ako tak držala pokope... A na margo tých kuchýň, niekoľko desiatok sme ich už vyrobili čiže nemám viac čo dodať :)
Odpovedať
@valdesign jasné, zamestnanec, konateľ som :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@stolverka no minimalne ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@stolverka nebudem sa s nikým hádať a brať mu jeho názor... 100ludí 100 chutí, nech si každý kúpi čo sa mu páči a čo považuje za kvalitné
Odpovedať
Článok sa načítava...
@patereses tak sconto nikdy viac,máme sedačku.tak po roku horor.kvalita 0 bodov už po roku.a zaručak nám asi ani nedali.ked v decembri prišla tak závozníci chytro,chytro,my male babo a tak ho nemáme.ato bolasedačka za 1300e.moja skúsenosť sconto nikdy viac.
Odpovedať
@valdesign tak nepíšte, že nobilIa je nekvalita keď ich nepoznáte. ;-)
Odpovedať
@pavol008 ono je to uplne jedno aku hrubku ma korpusovina , podstatne je od akeho vyrobcu je DTD a aka hustota je v nej. bucina , egger , ddl , kaindl , na stranke nobilia.de mas komplet dokumentaciu na ich kuchyne, pracoval som pre nich tak viem co to je zac je to lepsie ako decodom , su na urovni dankuchen.
Odpovedať
@patereses Záleží od toho kto pre Sconto tie kuchyne NOBILIA montuje. Ako tu už bolo spomenuté Nobiliu predáva napr. aj KIKA, ale na montáž má zase iných ľudí.
Odpovedať
Milí priatelia, veľmi pekne ďakujem za názory, linku Nobilia som objednal v sconte v TT majú teraz -50 % tak cena bola fajn a aká bude linka to napíšem keď bude namontovaná voľakedy v polovici novembra. Zatiaľ som bol veľmi spokojný s predajcom v TT v sconte pán mal trpezlivosť poradil a rozumel tým kuchynám a vytvorili sme peknú kuchyňu už sa na ňu tešíme . :-)
Odpovedať
Cawte, delím sa so skúsenosťami s linkou Nobilia ktorú som kúpil v Sconte TT, tak prišla mi už ju mám aj namontovanú som Max. spokojný je pekná kvalitná, kamarát skladá linky Dekodom Damon....... a Nobiliu nepoznal, keď ju poskladal tak mi povedal že je milo prekvapený s kvalitou a teda že musí povedať že je od uvedených dvoch značiek kvalitnejšia lepšie spracovaná, akurát mi chýbali tri nohy pre ktoré som si vybehol do predajne v TT tak že žiaden problém nebol, osobne Nobiliu môžem odporučiť ja som max spokojný
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@patereses a ako po dvoch rokoch,stale je super?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Tiez by ma zaujimalo ako hodnotite Nobiliu s odstupom casu.Prave rozmyslam objednavat od nich.
Odpovedať
@monikaj22 ja mam skoro 5 rokov Nobiliu a som spokojna
Odpovedať
Profilova fotka
nobilia je tusim 2.najvacsi vyrobca kuchyn v europe (ak nie najvacsi), vsetky ich kuchyne sa robia v nemecku a kvalita je velmi slusna... urcite by som sa nebal ju kupit...(asi ako jednu z mala veci zo sconta), a ak budu aj sikovni montaznici, tak neni problem :-)
Odpovedať
Kupili sme tuto kuchynu a nedavno zacali pouzivat. Potvrdzujem: Kazdy jeden kusok kuchyne je vyrobeny v Nemecku. Ak nieco zle nainstaluju, t.j. pokazia pocas instalacie, musite cakat mesiac na dodanie noveho kusu prave kvoli tomu, ze sa zadava objednavka opat do Nemecka a caka sa na jej dodanie. Vyrabaju sa v najmodernejsom zavode na vyrobu kuchyn v Europe. Spickova kvalita a mnozstvo typov. To, ze ich predava Sconto, nic neznamena. Vsetko objednavaju v Nemecku. Kazdy kus je zabaleny osobitne, s Nemeckou adresou, kontrolou kvality atd.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@valdesign niesom zamestnanec spolocnosti nobilia, mam vlastnu drevarsku spolocnost ale nebudem preto dehonestovat a zhazovat konkurenciu, je to take slovenske chrapunstvo, osobne viem kde sidli a poznam nobiliu skuste si pozret ich stranku a pochopite preco to je jedna z top firiem v EU na Kuchyne,. Taku vyrobu ako maju oni u nas nebude ani za 60 rokov.
Odpovedať
V tejto diskusii jasne vidiet ako lahko ludia skatulkuju niektore veci, hadzu do jedneho vreca vsetko , nevedia pouzivat vlastnu hlavu a internet, citat recenzie a pod . Nobiliu predavaju velke retazce ako sconto mobelix, kika a v zahranici dalsie retazce, dokonca ju montuju miestne firmy , pretoze maju vyrobu na ktoru sa nikto nechyta. Najmodernejsie technologie, vystupna kontrola, najnovsie materialy a trendy. Skoda ze takych firiem nieje viac. Vsetko robia stroje tym padom dogabat tu linku mozu iba montaznici, drevo je na urovni.
Odpovedať
Dobrý den, chcela by som sa opýat kolko Vás vysli kuchyne Nobilia v Sconte. Uvedomujem si, ze je to od velkosti, vybavenia a podobne. Pripadne foto by som poprosila ak je to mozne. Vopred pekne dakujem
Odpovedať
Mate foto?prosím
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
O čom to tu podaktorí píšu? Nobilia má výrobu v nemeckom Verl cca 100 km od Dortmundu, je to naozaj veľmi dobrá kvalita, aj čo sa týka použitej drevotriesky, aj samozrejme kovania, tie majú na špičkovej úrovni.Takže žiadna Čína ani made in Poland......To že to predávajú reťazce ako Sconto alebo Kika alebo kde sa to ešte predáva tak to neznamená že to je šunt...Pozrite si kuchyne Hanák alebo Sýkora to je tiež vynikajúca kvalita za brutálne ceny.
Odpovedať
@patereses keď nobiliu poskladal? Hlavne že nechodí v demonte, korpusy sú zlepené priamo vo výrobe, jediné čo spravíš tak nacvakneš nožičky do adaptérov, postavíš, nacvakneš dvierka a skrinka hotová, ešte aj zásuvkové skrinky majú zásuvky namontované, montáž linky je veľmi rýchla ak ten čo to zameriaval na mieru dobre meral...:),
Odpovedať
Kupoval som kuchynu Nobilia zo Sconta, kvalita fakt dobra, jedna skrinka dosla poskodena, bolo odlomene z korpusu, niekomu padla na zem. Cakali sme na vymenu kusu par tyzdnov. Kvalita lepsia ako Decodom,
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?