Kuchynska linka Malmo-mojnabytok.sk

Ahojte, objednával prosím vás niekto tuto kuchyňu? Pretože na každej foto je odtieň toho dreva(permbroke) iný a neviem si to predstaviť v reále. Samozrejme som tam písala ale dočkala som sa len odpovede že vzorky ani kamennú pre danú nemajú. Ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
Profilova fotka
@haninka22 celku odvaha objednať kuchyňu čo si v reále nevydala 😕
Odpovedať
no to je jasne, ze na kazdej fotke je dekor iny, toto su zaludnosti zobrazovacej elektroniky. Ale snazila som sa dohladat tu znacku ArtExt a teda okrem jedneho interieroveho studia v Indii jaksi Googel takeho vyrobcu nenasiel. Ani srnky netusia co je to za vyrobcu a z coho vyraba...
Odpovedať
Výrobca artex je super, už som od nich objednávala 2 kuchyne, korpus kvalitný všetko sedí ako ma takže toho sa absolútne nebojím.... Ide mi čisto len o dekor toho treba ;-)
Odpovedať
@zita19 ved práve že som našla viac foto, ale na každej je to drevo trosku ine, vzorky neposielaju, popravde ma dosť odbili chvíľu som mala pocit ze ich tým otravujem :-D
Odpovedať
@logo22 vieš čo odvaha to bola pred 3mi rokmi keď som od tohto výrobcu skladala kuchyňu pre babku, vydalo to tak parádne, že som minulý rok objednávala aj svokre... A teraz by som konečne aj pre seba chcela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@haninka22 fuha, tak to by som radsej neriskoval. Ked este aj komunikaciu maju taku ako maju. Radsej si pozri niekde inde kuchynsku linku alebo si ju daj na mieru vyrobit stolarovi.
Odpovedať
Profilova fotka
@haninka22 tak ty uz skusenosti mas. Tak to je potom o inom. To by som tym padom isiel do toho, ked dve kuchyne boli dobre. Teba len ta farba trapi, co??
Odpovedať
@bejban presne tak, nasla som viacej fotiek a raz bolo to drevo tmavšie raz bledsie. Ale kašľať na to, objednala som si najlacnejší kus z nej a to dvierka na umývačku tak uvidíme 😎
Odpovedať
Profilova fotka
@haninka22 dobre si sa vynasla ;-) :-D
Odpovedať
Ahojky, ako si dopadla s tou vzorkou kuchyne? Si spokojna? Mohla by si poslat foto toho dekoru..lebo aj ja po tejto kuchyni prahnem, dakujem ;)
Odpovedať
@besnavila ešte neprišla dodacia doba 3 až 8tt,potom isto dám vediet:)
Odpovedať
Profilova fotka
Hmmm zaujímavý spôsob, ako takéto dačo by ma asi nenapadlo si objednať kus z nej, aby som videla o aký drevodecor presne ide :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zdena_samaj keď sa inak nedalo, tak už tých 30e ma nezabije... A aspoň budem vedieť na com som :-)
Odpovedať
@besnavila Tak vzorka dorazila, druhá foto je stiahnutá z netu ale myslím ze sa to ako tak zhoduje :-) ja som spokojna
Odpovedať
@haninka22 dakujem za info :))) som rada, ze ste spokojna...ja som opacne dufala, ze ten decor bude tmavsi :(((.takze este uvidim...prajem pekny den.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Pani vedela by ste mi poslať foto tej linky a chcel by som vedieť.Ste s ňou spokojná? Lebo sa mi páči len sa bojím ohľadne kvality
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@haninka22 Dobrý den, chci se zeptat, zda jste si nakonec pořídila tuto kuchyň? Jestli ano, tak jestli se nepodělíte o zkušenost. Mám ji vyhlídnutou , ale nikde není skladem. Nějak si nedokážu představit , pořídit si kuchyň a předtím ji nevidět. Narazila jsem na tuto diskuzi a tak to zkouším touto cetou. Moc děkuji😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?