Kuchynská linka - kúpa cez net

Ahojte, chcela by som vedieť, či ste si niekto trúfli objednať kuchynskú linku z netu? Len podľa obrázka,
Odpovedať
Profilova fotka
Kuchynsku linku objednat cez net? na to by som asi nemala odvahu. Kuchynska linka je pre mna nieco, co proste musim vidiet na zivot. Pozriet si ci mi vyhovuje farba, skrinky a vsetko okolo toho.
Odpovedať
Dobry deň prajem. Ja som kupovala kuch. linku cez net a zatial som spokojná. Jasné že kvalita nie je taká ako keď Vám ju na mieru urobí stolár ale máme malé dieťa tak ma nebude tak mrzieť keď ju doškrabe alebo nejaké poškodí....
Odpovedať
Dosť záleží aj od toho z kade objednávať kuchyňu pokiaľ ten daný eshop máte overený, tak nevidím dôvod rpečo ju cez internet neobjednať. Ale tie stresy kým by kuchyňa prišla domov a v akom stave by napríklad moja žena len veľmi ťažko znášala. Je lepšie si osobne kúpiť..
Odpovedať
Manželka rieši so stolármi už pol roka a stále sa niečo dá vylepšiť. Ale verím, že sa dá aj inak.
Odpovedať
Profilova fotka
Preco chces objednavat z netu? neda sa niekde na predajni zohnat taka aku si si vybrala online? aby si si ju pozrela a podobne?
Odpovedať
Profilova fotka
@honey262 nikdy by som si netrufla kupit si kuchynsku linku cez internet. Este teraz ked viem ze sa strasne klame na internete a velmi by som sa bala ze aku mi dorucia. Taketo veci je lepsie vidiet a kupit
Odpovedať
Profilova fotka
Ked objednas cez internet nemozes cakat dobru kvalitu. Ak chces naozaj kvalitnu kuchynsku linku ktora ti aj nejake tie roky vydrzi tak by som dal radsej vyrobit nejakemu stolarovi
Odpovedať
@honey262 ano objednaj a potom zaloz 5 tem, ako urobit aby ti vratili peniaze, ako to mas reklamovat, preco ti to prislo inak ako si chcela, ze to je iny matros, ina farba a ine skrinky a posledna, ze u koho si mas dat vyrobit novu linku a ci musis tak dlho cakat, lebo nemas kde varit a mas doma decka a hladneho muza.
Odpovedať
@stolverka veľmi zaujímavé ako hned vieš ohodnotiť človeka na základe zadania témy, moja otázka znela: trufli by ste si objednať....? stačilo napísať, nie netrúfla,..... bála by som sa..., alebo načo sa vôbec potom vyjadruješ k téme...
Odpovedať
Profilova fotka
@stolverka mas odo mna palec hore! je to proste tak, taketo veci je obrovsky risk kupovat cez internet. O to riskantnejsie ak s tym danym eshopom nemas ziadne skusenosti. Niekomu mozno pride jadnoduchsie objednat takto ako chodit po obchdooch, ale takto je otazne ci ti naozaj pride to co si si objednala. A co ked sa ti real nebude pacit? Co ked bude z nej odlupene alebo nieco? neriskoval by som to.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@honey262 ja by som si netrufla urcite....dcere sme objednali nabytok do detskej cez net / sice iba nejaku komodu, policky, regal, stolik....skrine nie, lebo ma satnik / a je to katastrofa! Hrany ostre, nedokoncene....na obrazku vyzeral dobre, ale zas sme ratali, ze to nebude uplne super, ze jej to na 3-4 roky vydrzi Ale kuchynu by som neobjednala. @stolverka to vystihla v tom zmysle, ze to tak zvycajne chodi....ludia riskuju a potom zakladaju temy, ze co maju robit...ze predajca nereaguje...atd ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pfu, tak na toto by som si ani ja netrufla. Kuchynska linka je pre mna zaklad a ak si nemam ist vybrat osobne do predajne kuchynsku linku tak si nemusim ist tak uz nic vyberat. Pre mna je vyber linky alfou a omegou. Je radost, ked vidis vsetky tie kuchyne na zivo :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@honey262 lebo ak si vazis svoje peniaze, taka vec ta ani nemoze napadnut. A takych chytrakov co to urobili a potom riesili presne do detailu to co som napisala tu uz bolo viacero.
Odpovedať
akoby ludia boli nepoucitelni :)
Odpovedať
mozno tak do nejakeho bytu na dalsi prenajom, alebo vikendovy dom. proste niekam, kde nezalezi na tom aka bude kuchyna. inak urcite len na mieru, s viacerymi sedeniami, uvahami nad dispoziciou a nakoniec aj farebnym prevedenim.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna zalezi aj na tom kolko ta linka stoji. Nejaku drahu by som urcite len tak cez internet neobjednaval, pretoze clovek moze zaplatit dopredu a moze sa stat ze mu nepride nic alebo bude nejaky problem a kto bude mat potom nervy na to aby to riesil?
Odpovedať
Nie každý ma 2000 euro na linku od stolára...A ak potrebuje linku na chatu alebo bývajú v podnájme tak načo taká drahá linka ? Možno nemá čas behať po obchodoch a zháňať nábytok, lebo sa venuje deťom. Ja som kupovala nabytok do obývačky aj kuchyne komplet z netu a som spokojná. Obývačku máme prepojenú s kuchyňou chcela som aby to ladilo aj farebne aj dizajnovo. Kupovala som z jedneho eshopu od jedného výrobcu a všetko sedí aj farba aj otieň aj uchytky boli rovnaké aj na linke aj na obývacej stene..Všetko som mala do piatích dni doma. Jasne že niektore eshopy su nekorektné ale netreba hneď zatracovať všetky. Prajem pekny deň
Odpovedať
@honey262 Moja švagriná objednávala linku cez net a je spokojná. :-) Všetko závisí od toho koľko peňazí človek má, resp. koľko peňazí je ochotný investovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Ťažko. Kuchynská linka je výrobok ako iný. Bez informácií o použitých materiáloch, výsuvoch a povrchovej úprave by som to neriskoval. Ak je to seriózny dodávateľ, tak by to tam malo byť a potom by to nemusel byť problém. No len obrázok určite nestačí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?