KUCHYNSKÁ LINKA DISPOZÍCIA

Ahojte rád by som od Vás počul názor čo sa týka varianty kuchynskej linky . Urobil som tri a od Vás by som potreboval vedieť ,ktorá sa Vám najviac pozdáva. Ďakujem Vám.
Odpovedať
osobne sa mi pozdáva posledná verzia, ostrovček zbytočne zmenšuje kuchyňu.... je tam dostatok úložného priestoru aj pracovnej plochy :) a ešte taká poznámočka... neviem si predstaviť žeby som mikrovlnku mala mať tak vysoko ako vrch chladničky, veď horúcu zohriatu polievku vyberť takto vysoko - asi by som ju na seba vyliala :D
Odpovedať
ked tak, tak za mna posledna verzia ;-) v tomto pripade sa mi paci prepojenie kuchyne s jedalenskym stolom a tie vysoke skrine na celej pravej stene. a este by som nedavala kominovy digestor, ale taky skrinkovy, bolo by to take krasne ucelene v jednej linii.
Odpovedať
urcite 3. a takisto radsej zabudovany digestor, ked uz su tam skrinky, tak ich nedelit.
Odpovedať
@zuzula777 @vivere @manilla Ďakujem Vám za odpovede ja som tiež za tú poslednú verziu aj kvôli úložnému priestoru a samozrejme mikrovlnka bude nižšie len sa mi už s tým nechce tak prplať ;-)
Odpovedať
Chyba mi ina varianta, preco sa tak drzite toho drezu pred oknom? Ved dnes sa travi vdaka umyvackam pri dreze menej casu. Skuste sa od toho odosobnit a radsej skuste pouvazovat nad overenym a najpraktickejsim rozmiestnenim kuchyne - teda: chladnicka-odkladacia plocha- drez-odkladavia plocha-varny panel-odkladacia plocha. Tym naozaj nic nepokazite a mate vsetko poruke, ak budete v kuchyni dvaja, tak nemate dovod do seba narazat. Nerobte tu istu chybu ako mnoho inych neprakticky rozmyslajucich ludi, ze si date vedla chladnicky ruru a nad nu mikrovlnku-ved to ma same nevyhody, rura sa pouziva zriedkavo, za to chladnicku budete otvarat velmi casto, preto treba vedla chladnicky umiestnit pracovnu plochu, kam budete vykladat aj nakup a triedit. Okrem toho horuca rura plna pary nenapomaha funkcnosti chladnicky a mraznicky, prave naopak. Mikrovlnku si mozete uchytit priamo k hornej skrinke, doporucujem spodnu hranu vo vyske cca 120cm, inak budete vylievat horucu polievku. Vami navrhnute umiestnenie rury nie je vhodne, je to modna zalezitost posledneho obdobia. Ruru si dajte napriklad na lavy koniec linky, lahsie ju tak vyvetrate cez pootvorene terasove dvere. Rura sa pouziva v beznej slovenskej domacnosti priemerne menej ako jeden krat za tyzden, samozrejme su gazdinky, co pecu a griluju kazdy druhy den, ale je ovela viac ludi, co pouziva ruru iba zriedkavo.
Odpovedať
@stowasser tak ako napísal stowasser....konečne múdro napísaný názor. Ja sa prikláňam taktiež k rozloženiu chladnicka-odkladacia plocha- drez-odkladavia plocha-varny panel-odkladacia plocha.... Vidno, že vie o čom hovorí.... :-)
Odpovedať
tiez sa mi paci 3 verzia, prosim ta v akom programe si to robil??
Odpovedať
@batavia 3D SWEET HOME
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?