Kuchynská linka a vstavaná skriňa od firmy Bomax

:-|
Odpovedať
@alexandrapavljukova no neviem. na stranke ziadna fotka z realizacii, len vizualizacie.... zaskocilo ma ze na slovensku mozu existovat 2 firmy bomax. mne totizto robila firma bomax z BA zasklenie balkona.
Odpovedať
To som tiez nasla bomax v bratislave ale cez bodky cize b.o.max a ta v presove a kosiciach bomax , bola som tam , je to mala kancelaria s dvoma linkami stareho typu, no vraj robia aj ten moderny styl ako by som aj ja chcela, na stranke je vsetko ok , len ako pisete ziadna "ziva" fotka , same pocitacove, tak neviem, lebo ponukaju tu istu linku o 300 e lacnejsie. Tak vaham
Odpovedať
@alexandrapavljukova do toho by som isto nesla. takto sa riadna firma neprezentuje. lakaju len na dobru cenu, a potom tu kazdy place nad kvalitou.
Odpovedať
@alexandrapavljukova zdravim tiez sme pred casom zhanali modernu kuchynu obehli sme viacero kuchynských studii ale nakoniec predsa vyhrala cena cize firma Bomax. Ale vôbec nelutujeme kuchyna je v uplnom poriadku použivaju kovanie Blum čo sme tak zistovali tak patri medzi kvalitne kovania na trhu. Kuchyna vyzera tak ako ma a absolutne nic jej nechyba. Takze my sme urcite spokojní.
Odpovedať
Dakujem pekne za odpoved, nakoniec sme od nich vzali vstavanu skrinu a kuchynu si dali robit k stolarovi, aspon budem vediet dalej odporucat
Odpovedať
mame od nich kuchynsku linku od februara 2012, sme spokojni, pracovnicka mala s nami trpezlivost, aj ked sme dost vymyslali :) cena bola oproti ostatnym ponukam o dost nizsia. Robili nam aj okno a dvere na balkon, tiez je to o.k.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?