Kuchynska batéria pod okno alebo vedla neho

Nakoľko sa uz musime rozhodnut kde vyviesť vodu a odpady prosim vas o rady,najma od tych ktorí maju nejake skusenosti. Mam si dať bateriu a kuchynsky drez vedľa okna obr. č.1 alebo pod okno s tym ze sa to okno okolo baterie bude dat otvorit obr.č.2. ? Vdaka za nazory.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som dala radšej zboku, variant 1. Ale vacsie umývadlo-)) tie skrinky hore su nesúrodé, dala by som na stenu len digestor a horné skrinky otvárateľné dohora po celej dĺžke len na stenu vedľa okna, tie v rohu sa medzi sebou budú bit a vedľa okna je pauza... Alebo este lepšie schovať digestor a dat ho výsuvný podskrinkovy a teda nechať skrinky plne hore na tej strane ako je digestor a ku oknu ak sa ti bude žiadať môžeš dat len otvorenú 1-2 policu - len takú dosku prilepení na stene ale to len ak by si mala malo miesta.
Odpovedať
pod, tiez tak mam aj to otvaranie
Odpovedať
Profilova fotka
@whiteflower87 Dnes bežne dostať sklápacie drezové batérie od cca 50 do 250 € - v závislosti od "fajnovosti" značky. http://www.pvmsystem.sk/m-z-finestra-... Takže takáto (sklápacia) batéria môže ísť spokojne pod okno. http://www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=b... https://www.google.sk/search?q=skl%C3...
Odpovedať
Profilova fotka
My máme v presne v strede okna , pri otváraní ju krídla krásne obchádzajú.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirooslav aj my to tak máme...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuza225 vy bývate u nás ? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Presne v strede okna. Ak tuzs po davkovaci vedla baterie, tak potom musis ist s umyvadlom na stranu.
Odpovedať
Profilova fotka
na stred urcite a tie skrinky horne by som este ozaj premyslela
Odpovedať
@bambula626 @rencucha1987 Dakujem. Inac tie vrchne skrinky premyslim urcite.to som tan hodila len pre predstavu ze tam niekde budu.
Odpovedať
@mirooslav @gemini06 @zuza225 Vdaka.Ak mate na stred okna teda ja by som chcela mat parapetnu dosku vramci pracovnej dosky. Nezvykne byt ofrkane velmi okno? Vdaka za info.
Odpovedať
@leonardom vdaka za info. Ak budem musiet dat taku je dobrevediet ze su aj v dostupnych cenach. Radsej by som asi dala obycajnu.
Odpovedať
Profilova fotka
@whiteflower87 ja mam tiez bateriu v strede okna a spokojnost max :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@whiteflower87 My máme okno cca 15 cm vyššie a pod oknom nalepený lakobel. Na ten lakobel samozrejme sem tam prskne na okno sa to ale nedostane. Ty máš ale iný prípad ( ospravedlňujem sa to som si nevšimol) máš okno zároveň pracovnej dosky . Tu by som sa trošku obával toho že by pred oknom na doske nemohlo byť položené nič . My tam máme Jar, sirup, hrnček a sem tam špinavý riad :-) , ale zas je pravda že okno nebude stále otvorené. Držím palce !
Odpovedať
Profilova fotka
@whiteflower87 je ofrkané vždy a neznášam to čistiť😂😂😂
Odpovedať
Profilova fotka
@mirooslav Aj my sme to triafali na stĺpik medzi 2 otváravé krídla. @whiteflower87 Aj Ty sa môžeš pekne trafiť s pevnou batériou. Ten link som Ti poslal len preto, aby si nepanikárila, lebo dá sa z toho vykľučkovať práve takou sklápacou batériou...
Odpovedať
@leonardom Dakujem. Snad sa trafime. Teraz len kvoli vodarovi + - potrebujeme sa rozhodnut.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?