Kuchyne z Aska, Sconto, a pod. - skúsenosti

Ahojte baby prosím vas poradte ake mate skusenosti s kuchynami z aska a z inych. Ďakujem vopred
Odpovedať
1
2
@mischel2708 Ja si myslím, že pokiaľ nie je od stolára tak je to tá istá kvalita, ale veď kto nemá od týchto a podobných linku? Skoro každý a v pohode.
Odpovedať
@mischel2708 podľa mňa nič moc, mne to prídu také "papierové" kuchyne
Odpovedať
@doritt len nechcem vyvalit za Kuchynu 5000€
Odpovedať
@mischel2708 kvalita zalezi model od modelu. Maju aj low cost kategorie, aj kvalitne.Vela na cene robia dvierka, kovania, skrinka s dvierkami je o dost lacnejsia ako plnovysuvy. Staci par skriniek s plnovysuvmi, drahsie madla (madlo mas od 3€ aj za 50 tak si to pri 20 madlach na kuchynu spocitaj) a uz si aj pri planovanej kuchyni v cenovej kategorii, kde sa ti ocicka pretacaju... Dvierok je tiez za hektar aj pri mensej kuchyni a ked su z tych vyssiej cenovej kategorie, tak tam stovecky naskakuju celkom rychlo. Od toho co si vyberies sa odvija cena, je jedno kde tu kuchynu kupis. Niekedy maju dobre akcie treba vystriehnut, ale v tych akciovych moc nenavyberas. Este skus pozriet slovensku vyrobu, napriklad Sanas. Alebo skus zrazit cenu na dvierkach. Hladke plne dvierka a cela zasuviek su o dost lacnejsie ako presklene. Dolezite su kvalitne korpusy, dvierka sa daju vymenit celkom bezbolestne, ak sa okukaju, poskodia.
Odpovedať
@mischel2708 a ako mas velku kuchynsku linku? Ved si skus dat spravit cenovu ponuku aj stolarovi a budes vediet porovnavat. Lebo niekedy aj v takychto obchodoch dost vela vypytaju za kuchynu. A treba pocitat s tym, ze maju len typizovane skrinky, takze si to musis vsetko poriadne prepocitat.
Odpovedať
@zita19 ide o to ze sme si bolipozriet aj dat ponuky len zatial to je nad nas rozpočet takže budeme musime hľadať ďalej skusime este decodom
Odpovedať
@kendova_anna kuchyna je velka 2,2 na 3,4... Nie je tam ziadna komora v byte takze potrebujem využiť kazdy kusok
Odpovedať
@mischel2708 ked ti je vela dat 5000 za kuchynu tak do decodomu ani nechod. Pre teba bude najlepsia volba laminatovana od dakeho stolara.
Odpovedať
@mischel2708 takze asi budes chciet vela skriniek, aby si mala co najviac ulozneho priestoru, je tak? Zistim ti od kamarata, ktory je stolar, kolko by taka kuchynska linka stala. Len mi musis este podrobnosti napisat, aky material (drevodekor alebo vysoky lesk), ci aj nejake sufliky, atd.
Odpovedať
@mischel2708 pozri u mna do albumu, mam tam svoju kuchynu od stolara. Ziaden luxus a dobre som zvazovala, co naozaj potrebujem, co nie. Zhruba taka velkost ako tvoja, pred rokmi (viac ako 10) vysla na +/- 3000 €. Planovanu som len skusila, cena vysla o dost viac a este mi vsetko nesadlo. Keby som este isla do atypov, tak sa nedoplatim
Odpovedať
Mrkni aj Ikeu. Inde priplatkova vybava je tam samozrejmost.
Odpovedať
Vobec sa neboj aska. Su to kvalitne kuchyne. Jasne,ze su aj "papierove" modely,ale aj kvalitne. Ikea ma tiez dobre ceny. Decodom je predrazeny,tam ani nechod.
Odpovedať
Článok sa načítava...
My máme z Decodomu a nemôžem na ňu dopustiť. Je celkom veľká a stála nás do 3000eur, vychytali sme zrovna na ňu 42% zľavu. Keď sme si ju dávali naceniť u iných výrobcov, tak všade nám dávali takmer 2-násobok, čo sa mi zdá za kuchyňu bez spotrebičov naozaj prehnané. Ešte v Ikei by nás podobná kuchyňa stála len o trošičku viacej.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna decodom a siko, su tak asi najlepsia volba. treba vycihat aj zlavu a to napriklad decodom uvadza dost casto a celkom sa to tam potom oplati. my sme vychytali zlavu na linku ako celko a este sme mali aj pracovnu dosku zadara
Odpovedať
@mischel2708 ja mam zo sconta a vynikajuca super kvalita,treba pockat ked budu 50 percentne zlavy su to nemecke kuchyne
Odpovedať
@dangs a kolko vas teda vysla cela linka? A aky mala rozmer? Lebo sestra si u nich teraz dala nacenit a bola zhrozena z ceny, ktoru jej tam vypocitali.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna za tie ceny celkom fajn kuchyne, podla mna neni preco mat nejako problem, vela ludi uz ma takto z takychto obchodov kuchyne a nestazuju si :-) Aj taketo obchody uz maju kuchyne na mieru, ze si vies vyskladat, co je fajn
Odpovedať
Profilova fotka
@mischel2708 ceny odpovedajuce kvalite, podla mna v pohode, vsetci maju vacsinou odtial a kto nechce co maju v ponuke da sa aj na mieru alebo si daju rovno stolarovi urobit ale to samozrejme stoji ine peniaze, napriklad mne takych 4000€ na linku z tychto obchodov pride dost vela....
Odpovedať
Profilova fotka
my mame tiez z decodomu a ked to tak ratam cca 8 metrov ked sa to tak cele porata tvar G a so spotrebicmi vysla cca 5600, no tiez sme mali vtedy pracovnu dosku zadarmo a 30% zlavu
Odpovedať
Profilova fotka
@cumlicek2 myslim, ze to celkom dobra cena a aj kvalita je v pohode nie? ja som tam tiez bola pozerat, ale napokon sme inde vybrali, co ale som tak spozorovala, tak oni relativne casto maju rozne akcie
Odpovedať
kludne sa nechajte opit rozkom. ja som bol vo vsetkych tychto "studiach" kde vam nahadzu katalogizovane skrinky tak aby sa zmestili do priestoru i tak to nevydalo a pri 50% zlavach boli o 20% drahsi ako stolar na mieru!
Odpovedať
Profilova fotka
@rkorba nechaj tak, oni na to časom prídu, že tie reťazce ich chcú len ošklbať o peniaze. Potom budú zase vytvárať témy, že zlé skúsenosti a bla, bla, bla.
Odpovedať
Profilova fotka
ako nepovedala by som, ze to je len u retazcov, ze ta chcu osklbat, kopec pribehov so stolarom, ktory ci odflakol svoju robotu, alebo si ju nakoniec aj bezdovodne predrazil. co je lepsie sa podla mna neda nejak zhodnotit, kazdy nech si vyberie kde chce
Odpovedať
Tak ale je potrebne oslovit stolara @bubbo, ktory uz ma nejaku tu pracu za sebou a ktory ma aj dobre referencie. Nie len nejakeho zacinajuceho stolara!
Odpovedať
Profilova fotka
@halepka aj a tom je cast pravdy. kamoska oslovili stolara, od ktoreho mali nabytok viaceri,ktorych poznali a doposial pohoda. no ich aj tak tahal za nos a cela vyroba sa predlzovala, raz hento raz tamnto, stale proste nieco az pokial zistili, ze vzal vacsiu zakazku, ktoru posunul na ich miesto. stavaju sa aj take pripady
Odpovedať
No lenze taketo veci sa ti mozu stat aj v obchodoch ako je asko alebo decodom. Tam tiez velmi radi zavadzaju zakaznika @buboo. Je to v dnesnej dobe tazke vybrat spravne!
Odpovedať
@mischel2708 aj my mame a dalsich xy 00000 ludi, podla mna cena odpoveda kvalite, ak chce niekto nieco extra da si na mieru a priplati si, ale maju podla mna obrovsky vyber a celkom dobre kusky
Odpovedať
@mischel2708 tak pokiaš nebudeš až moc náročná, tak nemusíš toľko peňazí vyvaliť za kuchyňu. U stolára sa dá aj za menej.
Odpovedať
@mischel2708 ahoj, my sme si dali vypočítať cenu za kuchyňu v Ikey a v Decodome - oba nám dali cenu okolo 5500 eur (Decodom dokonca po 30 %nej zľave) a potom sme natrafili na nášho stolára a jemu sme platili okolo 3900. Ak si z okolia Bratislavy, viem Ti poskytnúť kontakt :-)
Odpovedať
@ajka1610 Zdravim, zazivame podobny pribeh - v decodome za kuchynu po 45% zlave chcu skoro 6000 euro. Tiez zvazujem skor stolara z okolia BA. Bol by som vdacny za kontakt.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?