Kuchyne od skippi

Dobre rano...viete mi dat recenzie na kuchyne od skippy alebo este od dalsich vyrobcov slovenskych..drevona ci decodom? Buduci tyzden ideme kupit kuchynu no neviemsa rozhodnut..viem ze kvalitnejsie su kuchyne na mieru no z nasho rozpoctu nam vyslo na sektorovu kuchynu. Mate skusenosti s uz spomenutymi kuchynami? Dakujem
Odpovedať
Radsej chodte do Ikey a tychto vyrobcov ci predajcov ani nerieste..
Odpovedať
to vazne? ..=/ .no ja som prave pocula ze v ikey maju zle kuchyne tiez ..
Odpovedať
Ides kupit kuchynu? Bez cenovych ponuk? Daj si nacenit, Ikea,Decodom a porovnaj.
Odpovedať
Len taka otazka ked je niekto z kosic to ma chodit do BA kvoli ikei alebo ako sa to nacenuje, dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Pri sektorovej kuchyni by u mňa vyhral Minimax od Decodomu.
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell cez internet si to sám navrhneš a hneď vieš aj cenu. @espanka ikea má super kuchyne, to len niektorý čo to nevideli na vlastné oči si myslia že je to zlepenec... dávajú 25 rokov záruku... ak by to bol šmejd, tak by to asi nezvládali pri reklamáciách... Skúšala si aj stolára nejakého?
Odpovedať
Profilova fotka
zarrinka: neviem prečo by nemala riešiť kuchyne od týchto predajcov a výrobcov. Aké máte skúsenosti s ich kvalitou, materiálmi, farbami? SKIPPI Nitra je vynikajúci výrobca s dlhoročnými skúsenosťami, majú kvalitné veci atď atď :-) Predávame ich roky, nikto sa nikdy nesťažoval a oproti Decodomu a stolárom,a iným veľkým sú lacnejší oveľa ;-) ;-) každý nech kecá do toho, v čom sa vyzná 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?