Kuchyne Nafekt - Dunajska Luzna

Dobry den, ma niekto skusenosti s tymto kuchynskym studiom a je ochotny podelit sa o ne? Dakujem :-)
Odpovedať
@wilikiki Dobry den, ahoj, my sme si tam dnes boli dat urobit cenovu ponuku.
Odpovedať
@zuzana315 ahoj, aj my tam pojdeme, som zvedava co naplanujeme. A ako ste planovali? Pocuvali vase nazory atd? Dali nejake mega vychytavky a napady?
Odpovedať
@wilikiki @zuzana315 ako ste dopadli? podla internetu maju peknu robotu...ale inak neviem o nich nic najst...spokojne s ponukou?
Odpovedať
caute, nam akurat robia druhu ponuku, upravuju tu prvu. Ja som s nimi spokojna, maju super pristup ti chalani. Hadam bude aj kvalitna kuchyna. Mozem vam sem hodit ten prvy navrh @zuzana315 co vy? Mate od nich kuchynu nakoniec?
Odpovedať
@wilikiki A cenovo? da sa?
Odpovedať
@asocial @wilikiki ahojte dievcata, este sme nedali nikde robit kuchynu, i ked uz mame naozaj najvyssi cas. Nacenili nam 3899 Eur, mame taku mensiu L - kovu kuchynu. Cena je bez spotrebicov. este asi skusime popozerat niekde inde, ale ako to u nas vzdy byva, vratime sa k tym prvym:) a vy ako ste na tom?
Odpovedať
@zuzana315 to sa mi zda dost za malu kuchynu bez spotrebicov...tak jasne, zavisi aj od materialu... my este nic...cakame pokial budeme oficialne na LV...:) a potom ideme hned na to... zatial len hladame a pozerame...potrebujeme niekoho, kto nam zaroven spravi aj vstavane skrine a podobne veci
Odpovedať
@asocial hej nam vysla celkom velka kuchyna 4500. V ikei ked som si to robila tak mi to vyslo tiez tak. Akuart ze v ikei nie je namieru ze. Mne sa velmi rata ten ich pristup, strasne som chcela furt roletkovu skrinku na pekarnicku a mixeriky co furt pouzivam, ale sam ma od toho odhovoril kvoli cene a navrhol mi ine riesenie, ktore je zlomkova cena z roletkovej skrinky a perfektne riesenie, tiez ine veci, take male napadiky, ktore ja ani neviem ze existuju, s minimalnou cenou. Paci sa mi, ze riesia detaily a prakticku stranku, nie len aby to pekne vyzeralo. Poriadia s vyskou linky, hlbkou, vsetko na mieru na nase podmienky. Teraz mi robia druhy navrh, lebo ten prvy bol cely ze zle :D
Odpovedať
@asocial ved oni prave robia aj skrine
Odpovedať

Odpovedať
@wilikiki ta cena je so spotrebicmi ci bez...teda asi bez..kedze vidim americku chladnicku...
Odpovedať
to su strasne ceny, moc vela, aale tak DPH musis platit aj riaditela , uradnika ,predajcu, ak najdes narmalneho stolara usetris 1500 eur a budes mat mozno aj lepsiu kvalitu ako toto.Trebars senosan DE
Odpovedať
Článok sa načítava...
@asocial cena je bez spotrebicov. @marinak53 ano mas pravdu, lenze na stolara a vyslednu kvalitu prevedenia sa spolahnut nemozem. Mali sme uz kuchynu od znameho, stolara, bola fajn, ale ziadny echt brutal dizajn alebo prepracovanie. Bola z masivu, teraz som masiv ani nechcela... je mi jednoduchsie spolahnut sa na kuchynske studio, ktore uz ma ake take meno a servis okolo, ako riskovat, ze moja kuchyna bude zase vyzerat ako robena u nas v garazi, neviem ci chapes
Odpovedať
Profilova fotka
My mame od nich skoro vsetko do domu. Z pobocky v Samorine a vrele oporucam aj nam vsetko super namontovali do celeho domu :) pan Fekete je velmi solidny pan. Odporucam.
Odpovedať
tu mam finalnu verziu :) teraz maju aj novinku, ktoru sme vyuzlili. Namiesto Blumu ponukaju novo aj lacnejsiu znacku, ale testovali ju na 10000 otvoreni a stale drzi ako nova, tak ju zaradili do ponuky. Ten cenovy rozdiel nam vysiel skoro na 500eur! Takze my ideme do toho, cena nam tym padom pekne spadla... ak sa daco pokazi, tak postupne vymenime no! Horne otvaranie ostava Blum, ostatne ta druha znacka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
ahojte, my mame od nich kuchynu a max. spokojnost. Teraz riesime novu kuchynu kvoli stahovaniu a mame ponuku od sykoru a od nafekt studia, nafekt je lacnejsi oproti sykorovi o 1.700€ za rvnaky navrh a to je zohladnena 25% vyrocna zlava u sykoru. A tak ako pise "stela" p.Fekete je solidny pan.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?