Kuchyna z praktickeho hladiska

Ahojte zienky, prosim potrebovala by som poradit ohladom zariadovania kuchynskej linky. Potrebovala by som vase skusenosti z praktickeho hladiska co kde dat aky suflik, kam je dobre dat vysuvaci kam otvaraci a tiez cca vyska jednotlivych suflikov ci skriniek aby som si nenavarila daku blbost :) snazim sa premyslat aby som na nic nezabudla este to nemam premyslene cele,ale rada si dam poradit.
Odpovedať
zabudla som ze....linka bude do L tvaru a jedná sa mi hlavne o spodné skrinky.
Odpovedať
To nemame ako vediet,ani priestor nevidime, ani tvoje zvyky, chces rohovu, Uckovu, dve pozdlzne plochy, tvar G......... kolko a ci vobec vrchnych skriniek, korenicky v supliku, ci niekde zavesene, mikrovlnku ano-nie............................mas spajzku, aku chladnicku,kolko do kuchyne mienis investovat, kolko mas hrncov, panvic, tanierov, plastovych mis,poharov...............
Odpovedať
zober ceruzku papier a kresli si skrinky a postupne konkretne aky riad bude v ktorej.
Odpovedať
Profilova fotka
Co najviac spodnych skriniek premen na supliky. Velmi prakticke a velmi komfortne.
Odpovedať
odporúčam šuflík na koreniny pod varnou doskou, je to veľmi praktické, vždy po ruke a hlavne aby bolo veľa pracovného priestoru :-) a súhlasím s jankazb že určite čo najviac šuflíkov :-)
Odpovedať
@jankazb @katka_x ok nieco take zvazujem, budeme to mat do tvaru L, kde najprv pojde umyvacka, drez, hore indukcna doska a potom moja dilema zacina od spodku indukcnej dosky...zaujima ma napríklad ked je vyska linky 90, rátam 10 cm sokel, ostane mi 80 cm na sufliky ci skrinky. Akú výšku a sírku suflíkov máte napríklad tam kde máte príbory? chcela by som aj suflík s korenickami,ten máte na aké rozmery cca? bojím sa aby neboli moc velké alebo malé. to vám tam dal výrobca linky ci ste si to kúpili potom samostatne tie organizéry na korenicky napr. a prípadne hrnce máte v suflíku ci v skrinke? a ak v suflíku tak aké rozmery cca? aaa este napr. v com máte pecivo? daky zabudovany chlebník?
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/blog/janka... mam takto. Hlbka suplikov napr.pod varnou doskou je 8 navarechy, 22na koreniny, 22hrnce. Chliem mam v spajzi.
Odpovedať
sufliky podla toho co tam chces mat, ci len korenicky, ci aj nejaku tu muku,sstruhanku.......podla tvojich potrieb. ja mama 14cm vysome - zvonka tie kryty suflikov. na hrnce 45cm,ale este mam vnutorny suflik na pokrievky. Na oleje,octy.....tiez vyssi. Rozvrhni si to aj tak, aby si mala zachovanu nejaku tu symetriu,nie rozhadzane rozne vysky vedla seba. Niekam treba dat aj ciste utierky, sacky,alobal, rozne rychloviazace, napr. fixu na sacky do mrazaka....... vnutorne vybavenie IKEA.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?