Kuchyňa z Poľska - link na firmu

Profilova fotka
Ahojte, práve dokončujeme už vrcholné úpravy nášho domčeka, a chcela by som sa Vás opýtať, na url adresy poliakov, ktorí robia kuchyne a vstavané skrine.. Samozrejme, ak s nimi máte dobré skúsenosti.. Za každú odpoveď vopred ďakujem ;-)
Odpovedať
http://moroszczuk.eu/ Rodicia odtial kupovali. Maximalna spokojnost. My tiez budeme :)
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.facebook.com/pages/DS-Náb... sú to poliaci ,, ;-)
Odpovedať
dobry skuste napisat chalanovy s nickom martin835 robi kuchyne na mieru za dobre ceny a s dobrou kvalitou.
Odpovedať
Ja nemám žiadny link, ale tiež idem riešiť kuchyňu a nemôžem si pomôcť, ale ak je väčší cenový rozdiel medzi poliakom a slovákom, tak je to podľa mňa z veľkej väčšiny v použitých materiáloch. Jazdím hodne do Poľska a keď porovnávam ceny známych výrobcov a značiek, tak sú takmer identické ako na slovensku, týmto ale nechcem tvrdiť, že stolár v Poľsku je rovnako nenahutaný ako stolár na Slovensku-mám cenové ponuky, rovnaké korpusy, dvierka,kovania skutočne rozdiely len v detailoch a doslova centových záležitostiach a výsledné ceny rozdielne o 700 e !!!
Odpovedať
Profilova fotka
V rodičovskej chalupe sme si dali tiež spraviť kuchyňu poliakovi, a sme spokojní.. Ale kontakt na neho už nemám.. Veľa ,,slovenských výrobcov" tvrdí, že ide o ,,slovenský výrobok", ale pravda je niekde inde.. Minule sme boli v Poľsku na trhu a na parkovisku sme stále vedľa dvoch bielych dodávok s nápisom slovenský nábytok..
Odpovedať
@patrick207 len jediny rozdiel vtom je ze ak treba potom nieco riesit to sa uz tazsie riesi...tak slovaka chytim aj doma a riesim ;-) ano ak ide o kuchynu za 1500€ je na zvazenie ci budem riesit, niekto ano ked to je ako pre ineho 20tis.€ kuchyna - neviem pre mna je kupovat polsku vec asi tak ze uz som dopredu zmiereny stym ze niekde bude chyba mozno sa mylim ini maju dobre skusenosti no mne to za tu skusku stat nebude :-|
Odpovedať
@creator Ja mam full house vlastneho "polskeho" nabytku a ziadny problem. Aj tu plati, ze za kvalitu si treba priplatit. Ak nuekto nakupi, ze "super kvalitu za super cenu" niekde z trhu, samozrejme nema narok sa stazovat... A dalsia kapitola uz je, ze min. 75 % nabytku predavaneho na sk pod hlavickou slov. velkoobchodov je prave z Pl... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivetablahusiakova - No čo.. prišli predávať slovenský nábytok do Poľska nie? :-) :-) :-)
Odpovedať
@zarrinka ano pekne si to napisala,treba si priplatit a mat overeneho cloveka na ktoreho mas dosah :-) tych 75% to nebolo v Mobelixe vsak,tam je iny bazar :-D tvoj nabytok je krasny, to sa musi povedat :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?