Kuchyňa z Decodomu. Máme zobrať od nich aj spotrebiče?

Ahojte, ti, ktori ste objednavali kuchynu z Decodomu, vybrali ste si cez nich aj vstavane spotrebice alebo vychadza vyhodnejsie objednat spotrebice priamo od vyrobcu? Ake mate skusenosti? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
daj si naceniť spotrebiče v Decodome a potom si to pozri na internete, rozhodnutie kde kúpiť už bude predpokladám jednoduché :-)
Odpovedať
určite to vyjde lacnejšie objednať od bežných eshopov s elektrospotrebičmi, jedine ak by mal decodom nejakú dobrú akciu na spotrebiče....doporučujem porovnať si ceny od nich a ceny spotrebičov z eshopov. požiadajte pracovníka decodomu aby vám vypracoval cenovú ponuku na spotrebiče a porovnajte si s cenami z kamenných obchodov alebo z eshopov. ja mám od nich kuchyňu a spotrebiče som si objednávala z eshopov.
Odpovedať
jedoznacne kupo. ked sme objednavali linku, tak nam dali cenovu aj na spotrebice. tie ceny boli o 10-20% vyssie ako napr v nay-ku. a to nay-ko povazujemm za drahy obchod. podakoval som a poprial pekny den...
Odpovedať
niektoré sa oplatí kúpiť, závisí aj od montáže, aby sa nevyhovárali jeden na druhého. keď príde elektrikár niečo zapojiť a nebude pasovať skrinka alebo to nebude vedieť urobiť. vtedy by bola lepšia kompletka od Decodomu.
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepsie je dat urobit kuchynu stolarovi... A nemusite sa viac o nic starat... A poznam jedneho ktory vie vybavit zlavy ku spotrebicom, nakolko spolupracuje s najvacsim internetovym predajcom:-) ak by ste mali zaujem, dam vam kontakt
Odpovedať
Profilova fotka
@mumka My máme objednanú kuchyňu z Decodomu, ale spotrebiče sme objednali na Andreashope:-)
Odpovedať
nechápem prečo takáto otázka ? logika dáva , že nemusí ešte niekto daľší zarobiť ....., veď klikni na heureka.sk , a neuvažuj...........a vyber si čo potrebuješ !
Odpovedať
a potom , strecháči píšu , , že ich dom vyšiel na x stotisíc , nečudujem sa................................
Odpovedať
@mizar preco by nepasovala skrinka? vstavane spotrebice su typizovane. a zapojit spotrebice viem aj ja, elektrikara nepotrebujem. funguju mi uz dva roky, zaruku neriesim. preto som nekupovala ziadne lacaky....
Odpovedať
chladnička môže byť problém, lebo dvere mrazaka a chladničku sú rôzne a aby dvere skrinky pasovali. alebo do pracovnej dosky vyrezať drez a varnú dosku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?