Kuchyňa z akrylu

Profilova fotka
Prosím Vás, má niekto urobenú kuchyňu z tohto materiálu? Poprosím o Vaše praktické skúsenosti, výhody, resp. nevýhody. Ďakujem.
Odpovedať
myslite akrilat. producent Senosan velmi drahy material , ale aj kvalita je TOP
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, dala som akryl nakolko mi v tej cenovej ponuke bolo napisane akryl senosan, tak som myslela, ze sa to tak vola :-)
Odpovedať
ja mam a som spokojna sa mi velmi paci....a nemam pocit, že je nejako extra drahy ked porovnam ine ponuky, na ine materialy....dala som si- no stolar dal :D ale na moje trvanie :D v demose laserovo narezat dosky a tie hrany vyzeraju genialne.....nie každy stolar to vie dobre spracovat
Odpovedať
@evitka Vyhody akrylu oproti folii su je že akryl je leskly a plochy ako sklo. Folia je pomarancova. Nevyhoda akrylu je že je to hranene a ked ten stolar alebo firma nema dostatocne vybavenu dielnu, tak to nieje ono. Najlepsie je použit napr.na biely akryl aj biele lepidlo a potom to vyzera ako laserova hrana. Dalsia hlavna vyhoda akrylu je že ked sa poskriabe, da sa vylestit a bude ako novy.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem, keď mi v kuch. štúdiu ukazoval časť toho materiálu, zdali sa mi tie hrany v pohode, ale ešte sa na to opýtam.
Odpovedať
@evitka trvaj na tom aby ti dali hrany laserovo narezat...odporucam
Odpovedať
@misana84 ja robim len zo senosanu a vobec na to nepotrebujes laser ani nic podobne,,dokonca senosan ma tu super vlastnost ze ho napilim aj z tupim kotucom pretoze nieje taky krehky ako lamino,,. ak neverite mozete sa stavit u mna na malu ukazku. dokonca nepuka ani pri pileni z pilkou na zelezo,, tak pani ak vam niekto tvrdil ze to laserovo pilil je bud ozraty alebo je z inej dimenzie,.
Odpovedať
@marinak53 ok :D ale ja som nepovedala že mi to napili nejaky stolar laserom....ok už sa nevyjadrujem ...len aj moj stolar uznal že tie hrany su 100% lepsie a kvalitnejsie spravene...a pritom som mala dobreho stolara....vec nazoru
Odpovedať
@misana84 Laserovo sa hrani, nie pily! Na slovensku neexistuje firma co má laserovu olepovacku! Aj tie Laseredge z demosu po case vyzeraju ako keby sa nahranili lepsou olepovackou. Ta spara sa casom zaspini a je ju potom vidiet rovnako.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, dobre chapem ze akryl ma hrany? Chceli sme povodne lak a stolar nam odporuca akryl, len hrany sme nechceli. Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?