Kuchyňa-riešenie

Ahojte strecháči :) Dáte nejaké tipy na riešenie takejto kuchynky? Je to bytovková kuchyňa, na šírku 2,3 metra na dĺžku 3,5 m (tu su však aj dvere, ktoré budú 80 cm). ĎAKUJEM za každú radu, obrázok a tip :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@domcicipatcici kde budu dvere??
Odpovedať
Profilova fotka
tu sa toho myslim ze neda nejako moc spekulovat. Ta rohova skrinka dolu je ako riesena? da sa bez problemov naplno vyuzit?
Odpovedať
@kocnerik dvere sú hneď tam ako končí kuchynská linka...na tej strane kde je drez.
Odpovedať
@terezinka555 skrinka sa využiť dá...ale my chceme komplet prerábať kuchynskú linku, z tejto nič neostane...hľadáme nové riešenie, myslím, že riešení je, len treba nájsť to vhodné a najpraktickejšie :)
Odpovedať
@kocnerik uvažujeme aj nad tým, či chladničku dať ako je na obrázku vedľa sporáka, alebo ju dať hneď ku vchodu do kuchyne, čiže na na obrázku napravo dole.
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici oki diky, no ja by som celu tu otrasnu kuchynu vyhodil, mozno aj tu priecku zbural, tam dal skrinu vysoku so vstavanymi spotrebivami a na pravo nechal skrinky s drezom aj hore aj dole, ale urcite nieco na modernejsi styl
Odpovedať
@kocnerik tá linka pôjde celá preč určite :) len sa mi jedná o ten priestor ako ho vyriešiť novou linkou...je to starý byt, ktorý ideme na komplet prerábať :) nevieš poradiť, koľko CM musí byť priestor od chladničky ku sporáku? ako blízko vedľa seba môžu byť?
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici lepsie by bolo tam pri sporak si myslim dat chladnicku..ja by som tam celkovo dal ako som ti uz pisal aj velku vstavanu skrinu s rurou a mikrovlnkou a keby sa to tam zmestilo tak vedla chladnicku
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici mozu byt hned vedla seba aj ked sa mozno stretnes s takymi ludmi co ti budu tvrdit ze vedla seba nemozu byt, ale mozu, takze kludne aj hned vedla
Odpovedať
@kocnerik lebo čo som čítala aj nejaké recenzie, tak že by tam mala byť nejaká min. vzdialenosť...ale tak vzhľadom na veľkosť kuchyne si viac ako pár cm nemôžem dovoliť ak to chcem mať pri sebe :P
Odpovedať
@domcicipatcici s tym som sa stretol aj ja ze vsade pisu ze tam musi byt vzdialenost ale nemusi, kludne a ked vidim aku fakt malu kuchynu budes mat to daj pri seba
Odpovedať
Profilova fotka
Daj foto celej kuchyne, minimalne viac v lavo... To je uzatvorená kuchyňa? Ako je riešený ďalší priestor? Alebo daj aspoň nakres celej aj s rozmermi.
Odpovedať
Článok sa načítava...
toto je celá kuchyňa
Odpovedať
@domcicipatcici fotené od dvier
Odpovedať
@jankazb kuchyňa je uzavretá, vchod je z chodby, nikde inde sa z kuchyne nejde.
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici tam kde je ten vyklenok by som dokonale vyuzila na skrinu so spotrebicmi tam by sa to velmi hodilo, v rohu by som nechala stol ako aj je ale jasne ze nieco modernejsie a uz len doladit linku a mas to :-)
Odpovedať
@kamilka09 a čo chladnička? :)
Odpovedať
@domcicipatcici aj okná idete meniť? či tie nechávate v pôvodnom stave?
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici Ak sa da, tak by som zburala tu priecku pri sporaku, zbytocne ti zabera priestor. V novej linke by som volila varnu dosku a zabudovanu ruru namiesto klasickeho sporaka. Medzi chladnickou a varnou plochou by som urcite vynechala miesto, ani nie tak kvoli izolacii, ale kvoli ergonomii. Lepsie sa vari ak je z oboch stran aspon maly priestor na hrniec. A aj vedla chladnicky isto ocenis priestor na vykladanie potravin. Planujete aj umyvacku riadu?
Odpovedať
@karoliusa okna su vymenene.
Odpovedať
@miyajima umývačku zatiaľ neplánujeme, nakoľko sme len dvaja...medzi chladničkou a varnou doskou (ktorú taktiež plánujeme namiesto sporáku) chcem vynechať miesto, ale vzhľadom na šírku kuchyne 2,3 metra tak veľký priestor ostať nemôže :) maximálne pár cenťákov :) niečo viac ako šírka tej priečky, ktorá samozrejme pôjde preč.
Odpovedať
a davja nepotrebuju umyvacku? potom ju tam pracne budes davat prerabat vrchnu dosku vyhadzovat skrinky, predny panel uz mozno nezozenies....... ten panel vyburaj ako tadia vysie v tak malej kuchyni je kazdy centik dobry.
Odpovedať
@natalka13 priestor na umývačku možno spravíme, ale žili sme bez umývačky doteraz, som tak zvyknutá aj z domu, takže pre mňa to nie je prioritou :) neťaží sa mi umyť riady :)
Odpovedať
@domcicipatcici myslím, že umývačka nie je nejaké potrebná. A aspoň zostane viac miesta na kuchynské riady ;) v tejto kuchyni toho moc nenašpekuluješ podstatné je vyhodiť tú priečku, dať tam chladničku nechať trošku miesta, varná doska, rúra a nová linka. Nič viac :)
Odpovedať
@peterko07 tak to aj plánujem :) len som možno chcela poradiť s tým, že kde dať umývadlo, kde dať sporák a tak :) lebo som napr. uvažovala nad drezom v rohu kuchynskej linky...
Odpovedať
@domcicipatcici treba sa riadit hlavne pripojkami.
Odpovedať
@tinkaro budeme mať rozbúeraný celý byt, takže prípojky sa poriešia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici drez by som nechala na tej dlhsej strane, aby si ho mala komfortne pristupny, hlavne ak nejdete davat umyvacku riadu. Medzi chladnickou a varnou doskou by som vynechala tak 20-30cm. Ale zase pozor, ak by ste ju nedavali uplne k tomu rohu, ak budete mat ruru priamo pod nou, tak sa vam nebude dobre otvarat ak bude v rohu.
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici ten vyklenok nie je az taky velky ze by sa tam zmestila aj ta chladnicka, ze?
Odpovedať
Profilova fotka
Digestor je napojeny do sachty alebo len filter?mozno by sa dalo nieco zmenit ak by sa dala dat varna doska na ine miesto...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?