Kuchyna prosim poradite?

Profilova fotka
Prosim vas o nazor
Odpovedať
Profilova fotka
nemám názor k tomu :-) teda nemám k čomu :-D
Odpovedať
@glipka86 nechýba ti tu niečo? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hned len ni nejde nahrat fotku
Odpovedať
Profilova fotka
ak mas problem nahrat tu, skus na nejaky image hosting web, napr. imagehosting.cz a sem daj odkaz na fotku
Odpovedať
Profilova fotka
@dulius. Pomoz mi pls poslem ti na mail ja som len cez tel. Dakujem.posli mi prosim tvoj mail
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@glipka86 Skrinka vedla okna a drez uplne nalavo vedla vysokej skrine sa mi nepaci. Otvorene policky v skrini su vysostne neprakticke - prach a mastnota. Preto aj navrhujem skrinky vytiahnut vzdy az po plafon. V hornych skrinkach najdu umiestnenie veci, ktore sa pouzivaju len raz za cas. Chladnicku by som tiez zintegrovala, nech je to jednoliaty celok. Mikrovlnka rura nad sebou su vyborne, nedaj sa odradit inymi nazormi.
Odpovedať
@glipka86 ešte napíš či voda,odpad je už pripravená,alebo?kde bude UMR?
Odpovedať
Profilova fotka
@glipka86 Medzi chladnicku a skrinku s rurou a mikrovlnkou by som supla tu vysoku skrinku co je napravo od rury. A taktiez suhlasim ze ten drez hned vedla vysokej skrinky je neprakticky, tam by som radsej nechala volne miesto kam si polozis plech ked ho vyberies z rury. Drez by som dala na tu stranu kde je okno a ak mas niekde aj umyvacku riadu, tak tu hned vedla drezu. A tiez suhlasim s @lubinkag. ze potiahnut skrinky az po strop a zrusit otvorene police, hlavne teda tie v rohu, tam sa ti bude strasne zle udrziavat cistota. Ak by si isla so skrinkami az po strop. tak navrhujem tie horne skrinky na stene s oknom zrusit a mat ich len na tej stene vlavo. Vyhnes sa tak rohovej hornej skrinke.
Odpovedať
Mikrovlnka a rura nad sebou ano,,,,,drez ak musi byt tam, tak s tou uzkou vysokou skrinkou určite preč a vstavanu chladničku by som dala na miesto tej skrinky s rurou čiže vymeniť to len.....
Odpovedať
Profilova fotka
Takto umiestniť drez nie je možné. Drez nemôže ísť cez spoj prác dosky a od stĺpa potrebujete tiež aspoň pár cm priestoru. Osobne by som ho otočil o 90 stupňov do tej dlhej dosky a do aktuálnej drezovej skrinky by som dal umývačku. Rohové poličky sú vždy dosť nepraktické z dôvodu malého vstupného otvoru. Rohová skrinka 60x60cm má len cca 40cm dvierka. Chladnička je vec vkusu a priestoru. Voľne stojaté sú väčšie a teda sa do ních viac zmestí a sú aj lacnejšie.
Odpovedať
Ja by som urcite tiez tu rohovu otvorenu zrusil. Ja som to vyriesil 2 vyklopnymi aventosmi do rohu a jeden z korpusov som potiahol az do horu s tym ze spodna a stredna policka je pristupna az do rohu. Vrchna je pouzita na uchyt aventosu. Foto mam v galerii https://static.4nets.sk/photo/56/4485...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?