Kuchyňa - prosím o radu čo by ste zmenili?

Ďakujem vopred za všetky postrehy a pomoc. Je to môj laický návrh. Kedže máme kuchyňu s množstvom dverí, je ťažké niečo vymyslieť. :-)
Odpovedať
strasne malo prac. plochy
Odpovedať
Máte pravdu. Byvame v 12 poschodovom vežiaku kde su všetky priečky nosné, takže buranie neprichadza do uvahy. Z predného pohladu je este k tomu okno 2,40, takže tam nič iné nevymyslím. V tom otvore vedľa linky bude chladnička. Máte nejaký nápad ako to zmeniť? Ďakujem.
Odpovedať
zruste dvere ak sa da, myslim prechod do kuchyne ako byva v panelakoch zvykom, neviem ci aj vy to tak mate, myslel som si ze toto je navrh kuchyne v dome
Odpovedať
@jano2007 Kuchyňa je presne v strede bytu, dvere vľavo su do detskej a vpravo do obyvacky, cez ktoru sa bude prechadzat. Momentalne je prechod do kuchyne aj v tej chodbicke vedľa linky, ale to chceme zrušiť. Tam potom bude chladnicka, ale s ostatnymi dverami nič nenarobim. Nešťastne riešený byt.
Odpovedať
:-(
Odpovedať
Profilova fotka
@zombie chcelo by to pohľad z hora a rozmery.
Odpovedať
Profilova fotka
@zombie pisala si, ze ten prechod z chodbicky zrusite a bude tam chladnicka. Nedala sa ta chladnicka dat napr. medzi tie dvoje dveri alebo namiesto tej skrinky za stolom a tym padom by sa dala pridat pracovna plocha k linke?
Odpovedať
Profilova fotka
@zombie ako je to riesene na tej stene s oknom? neda sa spravit kuchyna do L? od pravych dveri by sa tahala az pod okno, boli by tam len spodne skrinky s dostatocnou pracovnou plochou.
Odpovedať
@jancusa2000 Ďakujem za reakciu. Ta chodba aj keby sa zamurovala cela dosku nepredlžim, lebo by išla do dverí. Teraz mame chladničku v rohu na ľavo na obrazku a dost to zmensuje kuchynu. Medzi oknom a stenou je len 45 cm a na druhej strane 55 cm. Skusim ešte ten pohlad zhora pre lepšiu orientaciu.
Odpovedať
@sjuzan77 Je tam radiator a stôl keby išiel oproti bol by v ceste pri prechadzani do izieb, takže by sme ho museli obchadzať. Skusim ten pohlad zhora.
Odpovedať

Odpovedať
@zombie Asi tie rozmery nevidno. Tak širka je 3,3 m a dlzka 3,4 m.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zombie a neda sa ani vyburat otvor na nove dvere? keby boli obyvackove dvere na opacnej strane steny, tak by vznikol pekny priestor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?