Kuchyňa od Dalno bez spotrebičov

Dobrý deň, chcem sa spýtať, dá sa v Dalne vybrať aj kuchyňa na mieru bez spotrebičov? Pretože sme si tam dávali naceniť kuchyňu a spotrebiče sú kvalitné, ale vedeli by sme nájsť aj lacnejšie. Nezvýši sa mi tak cena samotnej kuchyne? Pretože vraj je tam aj automaticky nejaké percento dolu z pôvodnej ceny.
Odpovedať
Nevieš, čo by povedala moja manželka na to, keby som chcel ísť v sobotu na pivo? :-S :-. Však sa spýtaj priamo v tom štúdiu! Telefón máš, slovensky rozprávaš, tak čo ti to urobí zavolať tam? Ako máme tu vedieť, aké má podmienky nejaké Dalno? Alebo si daj naceniť to isté bez spotrebičov a budeš vedieť, na čom si.
Odpovedať
Ja som si dávala naceniť kuchynskú linku v Dalne a zdali sa mi teda dosť drahý. Nakoniec sme si dali robiť kuchynskú linku priamo od stolára. Ale čo sa týka tej ceny v Dalne, tak tá by sa zmeniť nemala keď si to dáš bez spotrebičov. Len si väčšinou za montáž spotrebičov keď ich neberieš od nich pýtajú peniaze navyše.
Odpovedať
Profilova fotka
Tam sa isto cena nemeni, ved sa ani nema preco. Len v pripade, ze by si od nich chcela, aby ti namontali spotrebice, ktore si nekupovala u nich. To by mal byt jediny rozdiel
Odpovedať
Profilova fotka
Ty si sa ich na to už aj pýtala, či nie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?