Prosím pripomienky k návrhu kuchyne

Profilova fotka
Dobry den, mam urobeny navrh na kuchynu. Rada by som vedela vase pripomienky.
Odpovedať
Profilova fotka
@fanka33 :-) Pekná. Dobrá. Vymyslená. Ale nám (teda tej mojej) by sa asi málilo pracovnej dosky. ;-)
Odpovedať
@fanka33 otrasna ak sa ti paci yak si ju daj. Mikrovlnka vysoko zle.pristupna, umyvadlo za skrinou tie stvorcove policky su naco a tie za rohom pri one ani nehovorim, ergonomia sama.
Odpovedať
Profilova fotka
mne by tiež vadilo málo pracovnej plochy. hlavne okolo sporáka a umývadla by malo byť po stranách aspoň 40 cm. inak ostatné je fajn
Odpovedať
mne sa nepozdava, ze odkladacia plocha drezu zasahuje az za skrinku....a ta mikrovlnka je dost tazko pristupna,,,,,aj varna doska je dost na kraji linky....
Odpovedať
sporak hned pri dverach, zrejme na terasu nie je zrovna najbezpecnejsie riesenie. Viem asi je tam preto, ze odah z digestora bude na fasadu, ale odtah sa da riesit az vzduchovodmi pod sadrosom. Ten dres je tam absolutne neprakticky. Kolkokrat tyzdenne si niekto oklepe laket o tu skrinku vedla? Tie otvorene police su len lapace prachu. Jednoznacne treba celu prekopat od zakladu.
Odpovedať
Profilova fotka
Co tak presunut varnu dosku aj s rurou na opacnu stranu (ku stolu) zrusit digestor (mate tam velke okno tym vyvetrate bezproblemovo) a drez posunut viac doprava. Alternativne ma este napada presunut varnu dosku oproti a dat ruru aj s mikrovlnkou nad seba do strednej casti (tam kde mate tie vysoke skrinky). Mikrovlnka bude lahsie dostupna. Ak je jedna z tych vysokych skrin zabudovana chladnicka, moze ist tam na kraj kde mas teraz digestor. Nad kavovar namiesto mikrovlnky mozes dat otvorenu policku so salkami na kavu pripadne zasobnik na kapsule (mohla by byt otvorena aj zo strany jedalne. Mate tam aj umyvacku riadu?
Odpovedať
v čom si to kreslila ?
Odpovedať
mne sa vizualne celkom paci, ale z praktickeho hladiska by ma v nej trafilo. malo pracovnej plochy je tam, ten drez je uplne zle, neprakticky, tie vysoke skrine zahatali priestor, kam by som ja dala varnu dosku, ked tak. a tam kde je sporak, tam by som dala nejako drez. ono jedna vec je krasny obrazok a druha realne varenie - umyt, nakrajat, doska, mixer, sup do hrnca, odlozit, polozit, vybrat plech..... aby sa pri tychot cinnostiach clovek netocil ako veternik v zahrade, ale vsetko bolo na dosah.. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?