Kuchyna-navrh

ahojte, co si myslite o usporiadani tejto kuchyne? vdaka za kazdy postreh :) pekny den
Odpovedať
@dobryden1985 nezmestila by sa ti varna doska na tu stranu pri umyvadlo?
Odpovedať
@dobryden1985 no, optimalne usporiadanie kazdej kuchyne je: sklad potravin (resp. chladnicka/mraznicka) -> odkladacia plocha -> drez (kde sa jedlo zbavi necistot) -> odkladacia plocha (odkvapkavac) -> priprava pokrmov (rozumej varna doska, sporak a pod.) -> odkladacia plocha (pre pripravene jedlo) -> najkratsia cesta k jedalenskemu stolu toto usporiadanie zabezpecuje plynuly proces pripravy potravin, na obrazku vyssie to tak nie je, co neznamena, ze to nebude v kuchyni fungovat ;-) castokrat je potrebne sa prisposobit rozvodom, dispozicii kuchyne (okna, dvere) nazorov tu bude mnooho, spravny je ten, ktory Vam vyhovuje
Odpovedať
Profilova fotka
ak sa neda hybat s rozvodmi, tak by som dala medzi okna vedla umyvadla chladnicku. Ruru by som posunula na miesto chladnicky. Aby sa veci z chladnicky nemuseli prenasat cez celu kuchynu. Dvere na spajzi su tiez fixne?
Odpovedať
@dobryden1985 mne to príde ako fajn návrh, aj keď ja mám rada, keď mám umývadlo hneď pri varnej doske. ale tak zvyknúť sa dá na všetko.
Odpovedať
Kamoska ma podobne riesenu a velmi rychlo si na to zvykla, mala obavu z toho, ze umyvadlo je dalej od varnej dosky, ale ozaj je to tak, ze je to len sila zvyku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@stanii75 všetko je len o tom!
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem ako inym, no mne to rpide fajn. Ako mozno by bolo lepsie ak by bola varna doska blizsie k umyvadku, no ak planujete takyto tvar kuchyne, tak sa to podla mna ani lepsie neda
Odpovedať
Profilova fotka
@dobryden1985 No mne osobne sa nepozdáva to umývadlo tak ďaleko od toho sporáku, keď niečo rýchlo treba premiestniť zo sporáka na umývadlo prípadne na tú nerezovú časť - drez, tak to je ďaleko, bolo by fajn to mať vedľa seba, inak dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
nie je na tom nejak co menit. nebude to velak kuchyna a vsetko ma to svoje miesto. uz by som teda nespekuloval nejak
Odpovedať
Profilova fotka
@dobryden1985 Za mňa dobre a nemyslím, si že je nutné mať sporák a drez vedľa seba, každému vyhovuje niečo iné, budeš ty v tej kuchyni nie my, záleží na tebe resp. na vás na čo ste zvyknutí.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som potrebovala mať varnú dosku a umývadlo na jednej strane, aby to bolo pri sebe. Napríklad keď pôjdem zliať vodu zo zemiakov alebo niečo, tak aby som nemusela z jednej strany chodiť na druhú ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zur presne! :-) Aj mne to príde najpraktickejšie :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dobryden1985 podla mna fajn, mne ako muzovi to je jedno, moja zena ma vedla seba umyvadlo aj varu dosku mame dost velku kuchynu a nalietala by sa s hrncom celkom dost :D
Odpovedať
@noros Vsetko je to o tom na co je clovek zvyknuty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak nieje vedla spajzi vstuo do kuchyne. Potiahol by som kuchynu az do rohu a do spajze chodil cez skrinu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak vam to takto vyhovuje tak preco nie. Pri tyh dverach by ste si podla mna aj tak nemohli iny navrh dovolit. Za mna fajn
Odpovedať
Dala by som si to na jednu stenu aj varnu dosku, aj umyvadlo s odkvapovou plochou. Aby to bolo pri sebe a na opacnej strane by som si nechala volnu pracovnu plochu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?