Kuchyňa - návrh

Profilova fotka
Dobrý deň, rozhodujem sa medzi týmito dvomi návrhmi kuchyne. Chcel by som vedieť váš názor, pripomienky resp. návrh, čo urobiť inak, čo zameniť a tak. Farby neberte do úvahy, to som len narýchlo zafarbil v jednom kuchynskom plánovači, aby to bolo možné aspoň trochu odlíšiť.
Odpovedať
@lexesox ak nemas samostatnu spajzu, tu skrinu vyuzijes, rozdiel v pracovnej ploche vedal sporaku v totmto pripade nie je rozhodujuci,kedze tu stranu budes vyuzivat hlavne na odkladanie hrncom, varesiek pocas varenia...takze nic zasadne
Odpovedať
Profilova fotka
spajzu veru nemam ... v tomto pripade ukoncit kuchynsku linku vysuvnou potrav. skrinou mi pride vyhodne aj z toho dovodu, ze keby tam bola skrina s rurou asi by bola pri tej stene dost blba manipulacia s plechom.
Odpovedať
@lexesox no hej, ale pozor, aj ta vysuvna potrebuje kusok priestoru na strane pri stene, takze nenavrhni upne o stenu opretu, pripadne otvaracie dvierka a vysuvny kos vo vnutri
Odpovedať
Profilova fotka
ratam tam s 5 cm prednym panelom, tak dufam, ze to v tomto pripade bude stacit.
Odpovedať
@lexesox malo by a napadlo ma, ze co najviac suflikov namiesto dvierok. chrabat mladnut nebude
Odpovedať
Profilova fotka
skoda toho ze niet tej spajzy, ked nemas spajzu tak ozaj by bolo fajn tam mat tu skrinu naboku
Odpovedať
@lexesox Ja som za druhy navrh...cim vic odkladacieho priestoru, tym lepsie :-) A tie mini otvorene policky na prvom navrhu vyzeraju sice fajn - ale realne - co by si tam dala? jednu salku? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne sa paci viac druhy navrh :) tie policky v prvom ee :) to nie
Odpovedať
Profilova fotka
@lexesox Zvolila by som prvy navrh kvoli spajzi, ale radila by som zrusit tie dve otvorene polickove skrinky a nechat okolo digestora z oboch stran aspon 20cm, bude to lepsie vyzerat. A pripadne z hornej skrinky vpravo od digestora spravit rohovu (potiahnut smerom k oknu).
Odpovedať
Presne moja kuchyna. Prvý návrh. Mám ju iba prehodenú /pravo-ľavo/ a drez mám v rohu. Som velmi spokojná aj s uzkou skrinkou. A tiež nemám police popri digestore, ale plné skrinky. Nemám rada utieranie mastného prachu, lebo akokolvek čistotná gazdiná, prach je všade. Ja mám komoru, takže mne stačí. Tu sa totiž velmi nenavyberá, je to iba o praktickom rozložení.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za rady ... odstranil som tie otvorene skrinky a na zaklade vasich rad som to navrhol ako na obr. Sirka skriniek zlava doprava je 30, 60, 15, 90, 15, 90 cm
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?