Kuchyna na mieru- dovoz, montáž v cene???

Profilova fotka
Dobry den, chcem sa spytať ako je to s kuchynami na mieru, dovoz a montaz byva v niektorých pripadoch uz v cene? Dakujem
Odpovedať
@suschi6 v niektorých. Treba sa vždy pýtať. My sme si dali vyskladať kuchyňu na mieru. A vraj ak chceme montáž, po terajšej zľave v akcii 280 eur. Ešte sme chceli inú prac. dosku, akú ponúkal výrobca. Keďže by bola od iného len zameranie by stálo 100 eur. Pripomínam.... zameranie laserom.
Odpovedať
Profilova fotka
No lebo my sme trochu zaskocení, dali sme si spravit kuchynu na mieru, uz mame celu vizualizaciu, vsetko, dokonca berieme cez nich aj vsetky spotrebice a kedze mame velku kuchynu aj spotrebice od nich a cena teda nie je najmensia ratali sme s tym ze dovoz a montaz budu mat v cene, no bohuzial nie :( tak zistujem ako to je. Dakujem
Odpovedať
@suschi6 to asi nie je skoro nikde. Hlavne tá montáž.
Odpovedať
Profilova fotka
@suschi6 niekde to maju v cene ale vacsinou nie pretoze prave na tom zarabaju
Odpovedať
my sme mali aj dovoz, montáž v cene, bola to kuchyňa od živnostníka. ale na všetko sme sa pri dohadovaní ceny pýtali, takže všetko sme dopredu vedeli..
Odpovedať
Profilova fotka
@suschi6 Vsetko je o dohode. Pritlacte ich, aby ste mali dovoz aj montaz v cene.
Odpovedať
Profilova fotka
@eddiem neviem ci zrovna na firmu sa da pritlacit.. by museli mat ine znamosti :)
Odpovedať
@suschi6 ja pracujem v studiu asi 3 roky a my davame montaz do ceny linky. Teda za montaz nepripocitavame ziadne peniaze naviac. Ja osobne sa snazim co najviac pomoct zakaznikovi. Urcite skus zjednavac cenu. U mnohych firiem sa to oplati.
Odpovedať
Profilova fotka
@kavo14 staci mat dobre argumenty a vyjednavacie schopnosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kavo14 tí zamestnanci majú na zľavy limity takže vždy môžu ísť s cenou dole a zasa spýtať sa vedúceho čo sa dá urobiť s cenou nie je taký problém :) veľké firmy majú kde upustiť nejaké to percento ..
Odpovedať
Vážení, myslíte si snáď, že montážnici robia zadarmo! Môžete si to skúsiť sami , som zvedavý či budete robiť zadarmo! Všetci ktorí ponúkajú montáž zadarmo ju majú započítanú v cene kuchyne! Podstatné je iba to, koľko zaplatíte za celú kuchyňu komplet. Všetko ostatné je "marketing" a šikovnosť predajcu.
Odpovedať
@igor777 však jasné, že nikto nebude robiť zadarmo. Ale určite je iné, ak niečo montuješ pravidelne a iné, ak montuješ široký sortiment veci. A také zameranie kuchynskej dosky s tým, že technik príde a precestuje obomi smermi 128 km , zameria laserom a naúčtovať 100 eur, to je už iný biznis.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@igor777 ved to ja chapem ze nikto nerobi zadarmo,len sme mysleli ze to maju automaticky v cene a pri tej cene co za nu platime.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?