Kuchyna na mieru - cena

Profilova fotka
prosim vas, viete mi poradit aspon priblizne ,kolko by cca vysla kuchyna na mieru,mala, bytova, cca 2x2 metre, rohova do L, kde budu vstavane spotrebice...... jednoduchy material, lacnejsi,potrebujeme aspon pribliznu cenu s pouzitim lacnejsich materialov. dakujem
Odpovedať
@lenitta007 Ta cena zalezi od takeho mnozstva faktorov, ze sa to ani presnejsie povedat neda. Znackova (Oresi, Decodom, ..)? Od nejakeho mensieho stolara? Dozivotne kovanie? Horne skrinky? Otvarave? Vyklopne? Presklenene? Atd atd.. Ja som to riesil tak, ze som vytipovane stolarstvo navstivil, povedal svoju predstavu, oni spravili dva navrhy (ale len ukazali, nedali - aby som vybrany mal k dispozicii musel som zaplatit 50e, ktore potom pri objednavke odpocitaju), ten co sa nam viac pacil potom nacenili. Nasa kuchyna bude v tvare U, rozmery cca 1.8/2.6/2.4 metre (cize 2 rohy), horne skrinky len nad tou 1.8m castou, polica nad 2.4m castou (2.6m je okno), MDF+matne farebne folie, led osvetlenie, kovanie hettich, zadna zastena, drateny vysuv, pribornik, .... cena je 2155e vratane montaze, samozrejme bez ceny spotrebicov a drezu.
Odpovedať
@cache značková je oresi decodom? Fakt? To sú už mi len značky. :-N Myslela som, že značka je Hanák, Sykora, Scavollini, Bulthaup a pod.
Odpovedať
tak mozno to nie su top znacky, alebo exkluzivne znacky, ale znacky to su ;) Moja skusenost je, ze ked sme kupovali kuchynu, tak sme mohli cenou hybat od 1500e do 4500 bez spotrebicov len zmenou systemov, skriniek, lakovania, otvarania, zasteny...
Odpovedať
@cache je mozne napisat verejne, o ake sa jedna..riesime kuchynu (tiez okolie BA), cena sa mi zda ok..vsetko len skrinky + pribornik alebo aj sufliky?
Odpovedať
@cache mozem Ta poprosit o kontakt na stolara?vdaka
Odpovedať
@asocial ano, mam tam aj jednu suflikovu skrinku, jeden taky ten droteny suflik (uzky, 15cm). @rasto7764 Kontakt mate v IP, aby som nerobil reklamu.
Odpovedať
@cache aj ja si prosím kontakt na stolára :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak je to ešte aktuálne, vieme Vám urobiť nezáväznú cenovú ponuku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?