Kuchyna leskla s matnou

Dobrý den, má niekto z Vás kuchynu kombinácia lesklá s matnou ? Stranu kde je chladnicka by som dala matnu ciernu a ostatok by bol lesklý biely, matná biela mi nepríde az taká elegantná. Máte niekto nieco podobné prípadne ste videli tu kombnáciu ?
Odpovedať
1
2
Nikto nic ?
Odpovedať
@viki120 skus na googli popozerat nejake fotky, isto tam najdes nejaku taku kuchynu!
Odpovedať
Mame takú, spodok lesklá biela a vrch matná čierna, vysoké skrine s rúrou sú tiež matne čierne...dlho som o nej snívala 😉 mame ju len mesiac a ešte nebývame
Odpovedať
Mne sa velmi paci kombinacia matnej a lesklej. A kombinacia ciernej matnej a lesklej bielej je krasna. Sice ja by som doma nechcela ciernu,ale ak sa ti paci,neboj sa toho. Bude to vyzerat skvele.
Odpovedať
Profilova fotka
@viki120 mam ciernu lesklu kamennu pracovnu dosku a bielu matnu kuchynu, vyzera to vyborne. Matna biela vyzer elegatne
Odpovedať
@gagette viete mi poslat aj ine fotky hoc aj do IP
Odpovedať
Profilova fotka
V takejto kombinacii nevidim ziadny problem, prave naopak. Aj ked suhlasim s tym, ze elegantna je aj matna. To uz je skor o tom, co sa komu viac paci, co viac preferujes :-)
Odpovedať
Jj, tato kombinacia je v poriadku. Ak to nema dekor a je to hladke, tak je to vzlast v pohode. Inak sa odporuca nekombinovat. Mne sa paci, aj ked vrch prilis tmavy mozno..
Odpovedať
@gagette tu matnu ciernu nemas nonstop spinavu?
Odpovedať
no, neviem, či by to už nebolo veľmi rozbité, čierne dvierka, "asi" strieborná chladnička a ešte "asi" biela stena v tom rohu ak by bola chladnička vstavaná a stena v rohu biela, tak by som šla do čiernej, prípadne antracitovo-čiernej, ale s voľne stojacou, asi nie, ale to je len môj názor
Odpovedať
Ahojky, pridám sa aj ja k diskusii. Tiež túžim po kombinácii čierna ( antacitova) a biela + matná a leská (len neviem ako to skombinovať :) ) Prikladám aj miny návrh s tým, že digestor dám vstavaný pekne do linky, lebo takto moc kričí. Spotrebiče dám čierne do bielej linky ( vstavaná rúra+ mikrovlnka) a rozmýšľam , že vedľa ( vpravo) nedám zabudovanú chladničku s mrazničkou, ale len vstavanú- našla som krásnu čiernu Whirpool. Sivá chladnička, alebo strieborná, by bola trošku mimo, aspoň podľa mňa. Pracovnú dosku a stenu by som dala nejakú sivú, kamennú apod. PS: a kde ste si dávali robiť kuchyne? ďakujem za typ. @viki120 možem aj ja poprosíť fotky do IP pre inšpiráciu? zajtra mi prídu zamerať. Ďakujem @bambula626
Odpovedať
@zuzu233 nebolo by lepšie tie farby trochu pomiešať? Aby tá jedna strana nebola až taká tmavá? Vyzerá to fajn, len by to chcelo z môjho pohľadu trošku presvetlenia :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dromitan aj ja som rozmýšľala, že niektoré skrinky by som dala biele, ešte si nechám poradiť, keď mi prídu zamerať.....inak ten bok, čo sú tam poličky, nebude. nechcem poličky, takže to by bolo biele ako linka
Odpovedať
@viki120 pridavam fotky, čo som našla a nete:
Odpovedať
@zuzu233 ja mam kombinaciu bielej matnej a antracitu - fotka je este "pracovna"spred pol roka (tie bocne antracitove dvierka su uz biele) Ta biela matna je velmi elegantna farba, aj ked fotka to tak neukaze a na rozdiel od bielej lesklej posobi teplym dojmom, co bolo pre mna dolezite.Na antracite nevidno ziadne packy, velmi lahka udrzba je.Ale je pravda ze pri bielej matnej treba dobre vybrat material a tie kvalitne ultra matne materialy su o dost drahsie ako biely lesk.
Odpovedať
@solange super kombinacia!!! ;-) len skor si daj bielu lesklu a iba pracovnu dosku tmavu, lebo sa naumyvas! na ciernej je vsetko vidiet!
Odpovedať
@ado15 to nie je vizualizacia ale uz realna fotka mojej kuchyne :-) takze za bielu lesklu to menit nebudem :-). Pracovna doska je tiez antracit, za pracovnou doskou je kalene sklo a vsetko sa to skutocne vyborne cisti. Na tmavej pracovnej doske vzdy bude vsetko viacej vidiet, ale nastriekam to pripravkom, prebehnem handrickou a za 30 sekund je cista :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu233 moc nechapem to rozmiestnenie, tam mas este pracovny pult pred chladnickou? Presunula by som ho nalavo, budes to mat omnoho praktickejsie do U pracovnu dosku a pri umyvadle sa ti aj hodi. Este lepsie kebyze mas vymenene umyvadlo s varicom, co uz teraz asi nejde a tym padom digestor pod skrinkou by bol. Mne sa osvedcila kombinacia cierna leskla zula s jemnym vzorom- zilou ako PD a skrinky biele matne.
Odpovedať
@viki120 máš pravdu, že biela matná nie je elegantná. Krajšia je lesklá a ja to mám tiež tak, že prevažne všetky dievka sú biele lesklé a iba spodné skrinky sú matné hnedé. Veľmi pekne to vyzerá a dobre sa to aj udržuje :-)
Odpovedať
@bambula626 : to ja ako ,,pult" s barovými stoličkami, kt. budú skryté ( pod pultom). Pôvodne som ho chcela na druhú stranu, aby bola linka do U, no mám tam francúzske okno a bude tam jedálensky stôl, tak mi dizajnérka odporučila ho dať doprava ku komínu, že komín nebude tak vytŕčať. Môžeš mi poslať fotky kuchyne? Ja zvažujem stále či bielu lesklú alebo matnú, čiernu chcem isto matnú. @struknica Možeš tiež pridať foto? Ďakujem. @solange veľmi pekná kuchyňa.tie horné dvierka sú akoby vysunuté (trošku širšie ako tie spodné tmavé?)
Odpovedať
@zuzu233 ano su cca o 10 cm sirsie a je tam skryry led pasik na senzor na osvetlenie po celej dlzke. Aj pod tymi spodnymi sivymi
Odpovedať
Ale sa to tu rozbehlo ked som tu nebola dve dni :D @solange viete mi odfotit tu antracitovu z bližšej vziadenoti ? @zuzu233 dakujeeem @fefe123 chladnicka bude cierna americká poziadavka mojho muza a ta uz je kúpená, a ten roh to nad spodnými skrinkami bude vymalované do siva san marco farba cadoro ciže bude to kolko tolko zladené. dnes som isla na istotu do kuchynského studia ale taká domotaná som prisla, že strach uvidela som ešte antracitovu dosku tak zavzujem ze co :-D
Odpovedať
@viki120 antracitová doska, joooj, to je paráda.... Dnes som sa pýtala na ceny stolára, tak mi rovno povedal , že lesklá farba dosky na linku je drahšia ako matná... PS: antracitová čierna má tiež svoje odtiene, či? Lebo, keď si dám do Googlu, že antracitová linka, hodí mu rôzne varianty čiernej.
Odpovedať
@gagette môžem sa opýtať na cenu kuchyne+ firmu, kt.vám ju robila? Ďakujem
Odpovedať
Ahojte, ja mam bielu matnu kuchynu, a podla mna je velmi elegantna (len teda musi byt upratana 🤣)
Odpovedať
@zuzu233 výrobca je Dalno kuchyne, návrh a montáž robili Dkuchyne Topolcany
Odpovedať
@viki120 snazila som sa to odfotit, na porovnanie som to odfotila z kuskom drezu (Blanco)ktory je tmavy antracit. Na fotke je drez mierne tmavsi ako v skutocnosti, doska jemne svetlejsia
Odpovedať
@maminecka2 ja ked som sa rozhodovala, ci matnu alebo lesklu (manzel preferoval lesklu, lebo matnu si nevedel predstavit kedze vsade v studiach je vystaveny lesk. Teraz je ale velmi rad, ze som ho na tu matnu presvedcila) tak moj stolar mi povedal, ze matna je velmi nadcasova a elegantna, len treba zainvestovat do kvalitneho ultramatu.Uz ked mi tu linku vyrabal, som na fore nahodou zbadala tvoju kuchynu, ktora je nadherna a to ma utvrdilo, ze som sa spravne rozhodla a nevedela som sa dockat tej mojej:).
Odpovedať
@solange Jej, dakujem krasne :-) . Ja som tiez spokojna, len horsie je to s mojimi tromi detmi ktore su schopne simultanne ako ja upratujem vsetko znecistovat =-) Takze tak ako na foto vyzera raz za cas kratku chvilu- kym sa nezobudia alebo nedovalia domov :-D . Ja som zasa vzdy chcela lesklu, ale architekti ma nenapadko dotlacili do matnej, a fakt je krasna.
Odpovedať
@solange veeelmi pekna.mozem sa spytat na vyrobcu tejto kuchyne,popripade mozno nejaky nazov materialu ,farby.....aj ja tuzim po matnej,tej lesklej je uz vsade vela :-) Tak zhanam tipy a triky ako co :-) Dakujeem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?