Kuchyňa do podkrovného bytu. Čo by ste zmenili a prečo?

Ahojte, chcem požiadať o Vaše názory k návrhu mojej kuchyne. Mám podkrovný byt a trápim sa s kuchyňou, pretože vela možností nemám. Podla toho čo vidíte, už nejakú predstavu mám. Potrebujem poradit asi najmä s farbami a farbou dlažby. Ďakujem za každý názor.
Odpovedať
Profilova fotka
Celkom pekne ste to vyriesili. nevidim, ci mate umyvacku riadu, ale ak nemate, dala by som drez aj s odkvapkavacou plochou. Nevidim, kde je chladnicka, pocitam ze uplne nalavo. Ja osobne potrebujem pri chladnicke aspon malu uloznu plochu, lebo casto vyberam viac veci nara, resp idem odlozit nakup do chladnicky, tak polozim viac veci vedla, otvorim a uz len nakladam. Priznavam, ze neviem, ako by som to doriesila u Vas. Varnu dosku by som dala indukcnu, plynovej mam plne zuby uz. Ale do toh priestoru ste to velmi pekne naskladali.
Odpovedať
Krasne vyriesena kuchyňa...
Odpovedať
pekne to mate .. ja som si teraz tiez robil kuchynu do podkrobneho bytu, prikladam aj foto .. hned za mnou je este velky ostrov ktory nieje na fotke vidno :)
Odpovedať
Ďakujem za názory. Cením si Váš čas a ochotu. swobi-podobný byt:-) máte vyššiu stenu ako mám ja pod tou šikminou. Závidím. Kombináciu niektorých farieb budeme mať podobnú. Už keby som bol aspoň tak ďaleko ako Vy:-)
Odpovedať
dakujem, no roboty je este kopec ale pomaly sa posuvam do predu. prikladam fotky z novej vychytavky :)
Odpovedať
velmi pekné. chcem sa spýtať, aké je to drevo alebo farba dreva tej pracovnej dosky? možno budem musieť zmeniť dosku, pretože corian, vo farbe čo som chcel, mi predajca neodporučil. vraj nie je vhodný na kuchynskú pracovnú dosku a aj cena bola príliš vysoká.
Odpovedať
prac doska +zastena je dub bardolino
Odpovedať
ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne by som potiahla aj do kuchyne tu podlahu, ktora je v tej vedlajsej miestnosti a nekombinovala to s dlazbou. Nie je vobec prijemne stat na dlazbe dlhsiu dobu, ked varite. Nebojte sa dreva ani laminatu do kuchyne. Inac kuchyna sa mi velmi paci. Rusi ma len ta dlazba. Ak date drevo na zem, tak potom zruste tu drevenu dosku na tom pulte a zjednotte ju s pracovnou doskou.
Odpovedať
ďakujem za názor. ešte to budeme pravdepodobne menit, pretože máme problém s pracovnou doskou.
Odpovedať
Profilova fotka
@3stan tiez sa priklanam k nazoru nekuskovat podlahu a nechat jednoliatu - lepsie to ukaze... ten drez - bude bez odkladacej plochy? a kde bude umyvacka?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@3stan Dobre riešená kuchyňa a hore máte,,zabudovaný" odkvapkávač"? Ako to oceňujete?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?