Kuchyňa do bytu, čo poviete na túto kombináciu

Profilova fotka
ahojte, chcel by som vedieť váš na názor na túto farebnú kombináciu a dispoziciu kuchyne, čo by sa tam dalo vylepšiť. So spotrebičmi sa nedá velmi hýbať...chladnička bude volne stojaca vedla drezu...dakujem za vaše názory
Odpovedať
1
2
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@radussio nie môj štýl, ale je to pekné..ja osobne by som privítala viac pracovnej dosky naľavo od varnej dosky..predsa len, keď budete niečo vyťahovať z rúry, aby ste neboli obmedzení priestorom..do paneláku?
Odpovedať
@radussio kuk na kuchyne pre každeho.
Odpovedať
Profilova fotka
je to do bytovky, bude to spojená kuchyňa s obývačkou...
Odpovedať
Pekná konbinácia. Len by som ťa chcel upozorniť ak dobre vidím,že tá plynová platna zo skla sa ti bude nenormálne špiniť a dočistiť tú mastnostu to sa priprav. Vravím z vlastnej skúsenosti a ak ma poslúchneš neobanuješ. Teraz by som si už nedal tú čiernu ale radšej niečo iné čo sa dá pekne čistiť. Digestor detto. Ešte jedna rada. My sme kúpili silgrannitový dress Blanco a keby si hovidel po dvoch rokoch ,žiadna zmena stále vyzerá ako nový ,vreo odporúčam.
Odpovedať
Páči sa mi táto kombinácia. Ja plánujem niečo podobné, len naopak. Vanilka hore a slivka dole. Čo sa týka linky, chýba mi viac pracovného priestoru. Ak by sa dalo, predĺžila by som pracovnú dosku pri umývadle.
Odpovedať
kedze to bude spojene,vela zalezi aka bude obyvacka.
Odpovedať
Profilova fotka
@blackomt plynová doska je len na vizuále, v skutočnosti tam bude indukčná varná doska a ten digestor bude asi biely, len teraz neviem čo bude horšie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jarmila60 ja by som tiež rád predlžil tú PD ale to je limit...viac sa to natiahnuť už nedá
Odpovedať
Mne sa paci, ale ja by som urcite z vlastnej skusenosti dala drez vedla sporaka. Zvacsis pracovnu dosku,nemas ju rozkuskovanu a tiez je to prakticke. Pri vareni sa ,zenska ovela menej nabeha a neprenasa na velku dialku hrnce. Vsetko ma hned po ruke.
Odpovedať
@majki555 No nakoľko nevieme kde je prívod vody a kde odpad nemôže to dať tak blízko,to je jedna vec.A čo je dôležitejšie všetko by malo spĺňať nejaké štandardy a aj nejakú bezpečnosť. Čiže ja by som v žiadnom prípade nedával to umývadlo nejako blízko k tej indukčnej doske. Všetko ale závisí od toho akú veľkú kuchyňu máš. Nájdi si ešte nejaký 3D plánovač kuchýň a urob si návrh. JA som osobne použil plánovač kuchýň v IKEA alebo teraz som robil kamrátovy návrh cez jednu stránku .
Odpovedať
@blackomt Sorry,mozno som to zle napisala. Myslela som sice, ze je to prakticke mat umiestnene vedla seba,ale oddelene odkladacou/odkapavacou castou umyvadla,aby to predsa len nebolo vedla seba... ;-) Zienky, co denne varia,vedia preco je to dobre...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@blackomt @radussio mna by skor zaujimalo, ze v pripade ze by tam bola plynova varna doska (co sme si precitali ze nebude), ci nevadi ze zastena je z materialu ako pracovna doska....citala som par diskusii a vraj sa to neodporuca.... mam preto dilemu, lebo budeme mat plynovy sporak a chceli sme takuto zastenu (vlastne podobne vyzerajucu kuchynu budeme mat - matna biela a dub bardolino), akurat som citala ze sa neodporuca a tak sm echceli dat kachlicky v mintovej farbe ale nevieme take najst:/ dalsi napad bol biele kachlicky a mintova spara ale to nvm ci by vyzeralo tak pekne ako by sme chceli:)
Odpovedať
@leeshka ak je vyrobena zastena z toho isteho materialu ako pracovna doska, tak je to pohodicka.... lebo je z laminatu, ale je par podvodnikov ktori tam davaju laminovanu drevotriesku. A ta raz za cas zhori :)
Odpovedať
@eduardgein ja sa vobec nevyznam do tychto veci - laminat a laminovana drevotrieska, by som si myslela ze to je to iste:) aky je medzitym rozdiel? takze ak bude zastena z rovnakeho materialu ako pracovna doska, teda ako spominate laminat, tak sa nemusime bat ze by to zacalo horiet, alebo by sa to dako casom zmenilo - vplyvom tepla, nestmavne to, neolupe, nezvlni a podobne (netusim cako by sa to mohlo zmenit)? Je mozne dat tu varnu dosku aj uplne blizko k stene, povedzme do 5cm od takejto zasteny? (kvoli setreniu miesta, kedze mame panelakovu kuchynu 9m2, a chceme co najvacsiu pracovnu plochu v kuse) Dakujem:)
Odpovedať
@leeshka dekor bude ten isty, ale v reze dosky je pri laminatovej doske vlastne vidiet taku ciernu vrstvu. ta tam musi byt. vela vyrobcov ma drevotriesku a laminatovu dosku v tom istom dekore. treba to osadit tak aby priamy plamen nesiel na zastenu.
Odpovedať
@eduardgein varny panel budeme mat na tom mieste ako je na uvedenej fotke miska s ovocim, takze v lavom rohu...panel ma sirku cca 60cm, sufliky po nim budu mat 70cm, takze ak to bude na stred je tam nejakych cca 5cm co to moze byt od zasteny, pricom vybrany varny panel ma ten najvacsi horak vlavo dole... neviem posudit ci to je dostatocne aby sa casom ta doska nezacala dako menit (farba, kvalita a pod.) ale dakujem za vysvetlenie:))
Odpovedať
@leeshka ono si to osad hlavne tak aby sa ti na ten najvacsi horak zmesti najvasci hrniec :)
Odpovedať
My mame drevotriesku ako zastenu taku istu ako pracovnu dosku a som macimalne spokojna ;) tiez mame rozkuskovanu pracovnu dosku s tym rozdielom ze umyvaflo mame len gulate bez odkladacej plochy kvoli tomu ze mame mycku, tak mi ptislo zbytocne mat tak velky drez. A ten mame umiestneny v rohu ale tristvrtina drezu je na lavej strane ;)
Odpovedať
@leeshka ja mam tiez taku zastenu, dokonca velky horak vzadu, a pohoda, zastena je akurat trosku tepla, ale urcite nie horuca alebo co. nescernala, ani nezhorela, vela ludi to tak ma.
Odpovedať
Profilova fotka
@leeshka nepremýšlala si nad zástenou zo skla? Ponúkal mi to stolár, čo mi bude robiť kuchyňu, ja ešte nie som rozhodnutý, či tam bude sklo alebo zástena z rovnakého materiálu ako pracovná doska. Pozeral som to na nete, vyzerá to celkom zaujímavo.
Odpovedať
@manilla jo viem ze to tak maju ludia, ale som pocula ze sa to neodporuca...kazdopadne nam je jednoduchsie dat zastenu taku ako najst mintove kachlicky:D @radussio nie sklo nechceme:)
Odpovedať
@leeshka urcite je to krajsie, mne to dokonca kuch. studio odporucalo, ze sa nemam coho bat, a je to tak :-)
Odpovedať
@radussio podla mna to je zle aj rozmiestnenie a aj ta biela farba je tam skareda, moderne to bolo mozno vcera.
Odpovedať
@radussio podla mna je to jedna z najkrajsich kuchyn tu na MS, pekna, funkcna.. su vsak taki tu, ktori budu kritizovat vsetko z principu...
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tam este dorobila taky tzv. barovy pultik, hned by bolo viac priestoru na odkladanie a bolo by to tak trosku predelene s obyvackou:)
Odpovedať
@radussio ak to bude v obyvackou tak nieco co opticky schova pracovny bordel na linke, lebo takto to vydrzi asi 3hod, teda ak nemas puntickarsku zenu co skor nez dojes umyje tvoj tanier... ako pisala @karamel , ja by som si tam dala nejaku zastenu, pultik, alebo minimalne predelila sedackou tak aby sediaci nevideli na linku( mali ju za chrbtom)
Odpovedať
urcite by som nedavala vodu tak daleko od sporaka,navyse nie do L-ka,pretoze pri vareni stale potrebujes vodu a budes tam mat vkuse nakvapkane a spinu v tom L-ku.
Odpovedať
Profilova fotka
@radussio podľa mňa velmi pekné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kuchyňa je veľmi pekná, z návrhu vyzerá, že tam bude aj dostatok odkladacieho priestoru, čo sa veľkosti týka, to sa žiaľ nedá relevantne posúdiť, každopádne pekná a moderná kuchyňa, ktorá by mohla presvetliť interiér priestoru.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?