Kuchyňa z Decodomu - skúsenosti

Profilova fotka
prosim vas co ste si dali na mieru v decodome poradte mi ste spokojne alebo si mam vybrat radsej alternativu stolar neviem sa rozhodnut
Odpovedať
Profilova fotka
zaujimala by ma tiez cena takeho niecoho?
Odpovedať
Profilova fotka
kto v dekodome by vyrabal na mieru? :-D skladnici? @y2k
Odpovedať
@clus mne robili z Decodomu na mieru ĺinku aj vstavanu potravinivu skrinu. a skladnici to urcite neboli.
Odpovedať
Profilova fotka
@hop377 vyskladanu s katalogovych dielcov nieje na mieru
Odpovedať
@clus tak mi najdi v katalogu Decodomu potrvavinou skrinu o sirke 77,5 cm, hlbke 55c. a a vyske 203 cm, predo monu rezali dosky a skladali skrinu, tak ma skus presvedcit ze to bolo z katalogu.
Odpovedať
@rebecca1805 ahoj, aj ja mam robenu kuchynu z decodomu, zatial sluzi len kratko, ale spokojna som nadmieru ;-)
Odpovedať
Decodom robi aj veci na mieru. Tzv Atypy, ale je tam prirazka 100percent ! cize toto by som doporucovala len na krajne casti linky, kde je to naozaj nevyhnutne a chcete to mat od jednej firmy vsetko... Znama ma tiez z Decodomu, a je velmi spokojna, sice linka nebola lacna, ale ako sa povie vsetko v 1, donazka, montaz, zaruka, vsetko.. Proste isla, vybrala, a nemusela sa nicim inym trapit a zhanat. Stolar moze byt lacnejsi, ale su caste pripady ze maju materialy z Polska a ak napriklad chcete bielu linku tak polske vam mozu zacat zltnut... decodom v tomto pouziva nemecke folie.. Cize ked stolar, urcite hladaj najlepsieho.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem krasne za reakcie a skusenosti ja mam uz ajv decodome spravenu cenovu ponuku aj u stolara aj u 3troch no rozhodujem sa aleasi vyhra ten decodom pretoze velmi tazko doverujem ludom cenovovychadza rovnako aj stolar aj decodom prosim este mi prispievajte ak mateskusenosti s decodomom alebo ak u vad vyhrava stolar
Odpovedať
@clus takže u zákazníka doma na kolene pižlú skriňu a zákazník vytešený jak lečo. ;-) :-N :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, nám montovali minulý týždeň kuchyňu z Decodomu a celkom som spokojná, za tú cenu celkom fajn kuchyňa, samozrejme ak chceš lepšie materiály, tak potom u stolára, ale si budeš musieť aj priplatiť:-)
Odpovedať
aj ja mám linku z Decodomu, objednávali sme ju predvlani v decembri, mali akciu 40% zľava, tak nás vyšla lacnejšie, ako sme mali nacenené u stolárov. Bola som veľmi spokojná aj s pánom, ktorý nám robil návrh, aj s montérmi, dokonca nám ju dodali o mesiac skôr, ako sme čakali. Tiež nám ju vedeli spraviť tak, aby nám presne pasovala na všetky rohy, steny, teda ako keby namieru. Používam ju už skoro dva roky, veľa varím, aj pečiem a údržba je ľahká, pretriem len mokrou handričkou s troškou jari a utriem suchou. Jedine, čo by som vymenila, sú spodné skrinky na otváranie, namiesto nich by som všade dala šuplíky. Mám dvojo šuplíkov, ale teraz by som ich dala na celý spodok. Lepšie sa manipuluje s riadmi, nemusím vybrať predný hrniec, keď chcem zobrať ten zadný. Ale to nesúvisí s kvalitou.
Odpovedať
Profilova fotka
@inusa22 ahoj, chcem sa opýtať na spotrebiče, boli zakúpené v decodome? alebo ste si sami ich kúpili. a zaujala ma biela varná doska, aká je to značka, lebo nejak podobné prevedenie budeme mať tiež. aká je údržba bieleho umývadla? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@xinko spotrebiče sme kúpili cez internet, gorenje, ja čistím dres s domestosom, chvíľku nechám pôsobiť a krásne sa vyčistí:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@inusa22 Ďakujem za odpoveď 8-)
Odpovedať
my máme tiež kuchyňu z dedodomu, sme nadmieru spokojni, takze urcite odporucam, spotrebice sme u nich nekupovali, boli drahsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@stolverka ano,videl som. na jednej strane doplnili skrinky 12 cm sirokou listou,na druhej strane trci skrinka cez oblozku dveri este 5 cm do dveri. no a co? na mieru :-D najskor postavit linku ,potom dom.
Odpovedať
Profilova fotka
@rebecca1805 my od nich mame linku uz treti rok, sme velmi spokojni, je krasna, kvalitna a za fantasticku cenu - mavaju aspon 2x do roka 20% zlavy, v TPD nam k tomu dali aj poukazku na 200e na nakup elektrospotrebicov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rebecca1805 Rodicia maju kuchynu z decodomu a su spokojni. Lahko sa udrziava a aj po par rokoch intenzivneho pouzivanja vypada dobre. Nam ju pred nedavnom tiez montovali do noveho domu. Zatial tam este nebyvame, takze svoje skusenosti nemozem hodnotit. Ale vypada dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
Velmi pekne vam dakujem za rady a vase skusenosti :-) ste mile do15febr.bola zlava v decodome 30%mnaby vysla ta kuchyna elis 2,5 *2.10mcca2700eur u stolara takisto ale mi vraveli v decodome ze bude vystava v marci no a ze vtedy zvyknu byt zlavy na vystavne kusy
Odpovedať
@clus ale uz sa polepsil decodom robia fakt na mieru ale maju neakych zmluvnych partnerov (STOLAROV) daju to spravit stolarovi hodia si nato 10percent a odvovodinia cenu je to atyp tak 30percent priplatok alebo potom typyzovane rozmery.
Odpovedať
Profilova fotka
@rebecca1805 Inak tie zlavy v decodome su dobry marketingovy tah podla mna. Zatial nepoznam cloveka, ktory by v decodome kupoval kuchynu bez zlavy. :) Ale tak ci tak. U nas to bola viac menej jasna volba.
Odpovedať
na decodom nedam dopustit, velmi precizne robia, iba ich montaz je velmi draha platila som cca 610 eur, kvalita a nech si pise kto chce, co chce nie je to pravda, su super .....
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám kuchynu Decodom - Zora - namontovanú asi týžden. Je pravda, že ešte nemôžem nejak reálne zhodnotiť jej kvalitu, odolnosť, výdrž a trvácnosť - ale prvý dojem ked som ju zbadala že WAW :) kvalita prevedenia, montáž, proste všetko sedí ako prdelka na :) áno, kupovali sme ju tiež so zľavou v decembri - tuším 27%, ale neriešim. Hlavne žeriem pracovnú dosku :-o Ak by som mala navyše o pár tisíc eur viac, idem do iných kuch. štúdii, ale i stolár, čo mi robil nábytok na mieru do zvyšku bytu uznal, že sa tú cenu je to kuchyňa viac ako slušná. Naviac - nesmierne si cením i komunikáciu a samotnú fázu projektovania kuchyne (TT). jednoznačne Decodom palec hore :-)
Odpovedať
@rebecca1805 Tiež mám kuchynskú linku z Decodomu, Astóriu. Som maximálne spokojná. Linku mám vyše roka. Montáž sme si realizovali sami a všetky diely "sedeli". Odporúčam.
Odpovedať
Profilova fotka
DAKUJEM VAM VELMI KRASNE ZA REAKCIE A VLASTNE SKUSENOSTI S DECODOMOM AKO TAKYM CAKAM NA TU VYSTAVU A POTOM SA ROZHODNEM PODLA TEJ CENY
Odpovedať
minulý týždeň som bola pozerať kuchyne v Decodome a musím povedať,že by som si tam aj vedela vybrať, nemala som veľa času,ale určite sa tam opäť zasatvím a chcela by som si dať spraviť vizualizáciu a cenovú ponuku, neviete,či to robia zadarmo,alebo za popolatok?
Odpovedať
@kukucka12 vizualizacie robia zadarmo
Odpovedať
mne v decodome nacenili kuchynu na 5000€ s foliovanými dvierkami podla svojho návrhu. S tým istým návrhom som išiel za stolárom a ten mi ju nacenil na 3000€ s lakovanými dvierkami. Čiže určite súkromný stolári sú určite lepší ako velkovýrobcovia. A to pri obidvoch boli nacenované výsuvy šuflíkov s dorazmi a vyýsuvacie skrinky do hora.
Odpovedať
Profilova fotka
dekodom má výrobu na slovensku vyrábajú len niečo ale kuchyne tam patria pánko je nám tu nejak nezbehlý a šíri klamné info aj keď s kvalitou ich vypracovania a dodávky a celkovo bol môj známy veľmi nespokojný .... ale prosím netárajte o tom o čom neviete ..... Pán v komentoch vyššie ......... nesvedčí to moc o vašej odbornosti k veci ku ktorej sa vyjadrujete a je to potom ...........ne
Odpovedať
bla bla bla bla bla ...... :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?