Kuchyna Decodom Lipt. Mikulas, navrh kuchyne

ahojte, chystame sa vyberat kuchynsku linku. V okoli LM sme natrafili na Decodom, kde by sme si chceli dat urobit aj navrh kuchyne. Mame vsak par otazok :-) - Máte niekto skusenosti s touto predajnou? Ake su ceny, pristup, kvalita? - nepoznate este ine dobre kuchynske studio na Liptove, kde by nam urobili aj navrh podla predstav? -co si myslite / ake mate skusenosti so skrinkou ako na obrazku, kde je vstavana rura a mikrovlnka hned vedla chladnicky? nie je to problem, kedze jedno chladi a druhe je teple? Dakujem za odpovede :-)
Odpovedať
a este jedna otazka: umyvacka riadu, ano ci nie? poumyva riady naozaj dobre? treba do nej este vela investovat, co sa tabliet a pod. tyka alebo sa to oplati?
Odpovedať
Profilova fotka
jedine co ti viem poradit - umyvacka riadu urcite ano, tie veci na umyvanie nie su az take drahe aby sa to neoplatilo. Ak mozes, daj si do spodnych skriniek co najviac suflikov vysuvacich a co najmenej otvaracich skriniek. Ako sporak bud plyn, alebo indukciu.
Odpovedať
my sme boli tento vikend v Dekodome a navstivili sme veeela studii a sme sa rozhodli pre stolara! Akože linky na mieru to nie su...su to len skladacky a ked mas nieco atypicke tak je problem....a dali nam najvyssiu ponuku a som si ani material nevedela poriadne vybrat a ani linka nesplnala moje ocakavania...a stolar mi dal najlepsiu ponuku z najlepsieho materialu, ktory hladam a nema problem vyrezat aj skrinku siroku 70....
Odpovedať
Ani šikovných stolárov z neba nezhadzovali. Ale ak si nájdeš ozaj kvalitného, tak kuchyňu z Decodomu strčí do vačku bárskedy :-)
Odpovedať
umývačka isto ano, a tiež som za to ,osloviť radšej stolára ešte..
Odpovedať
Rovnako umývačku riadu a indukčnú dosku odporúčam, náklady na tablety sa vrátia v podobe ušetrenia za vodu a čas a nové umývačky už umývajú precízne :) Čo sa týka umiestnenia chladničky a rúry pri sebe je to podľa mňa aj kvôli elektrickej prípojke na jednej strane a neprekáža to mať vedľa seba. Čo sa týka Decodomu, zatiaľ nepoznám nikoho kto má s nimi dobrú skúsenosť a z ceny, ktorá bola na začiatku pri nacenení sa zrazu stala raz taká a niečo vždy chýbalo. Odporúčam stolára, v okolí Bratislavy je to luxusnejšia záležitosť z dôvodu ceny, ale u Vás by to mohlo byť lacnejšie. Dobré recenzie som počula ešte na Oresi kuchyne, ale ich reálnu prácu som zatiaľ nevidela.
Odpovedať
@lafleurmonika mikrovlnka a chladnicka vedla seba mozu ostat... ono su vlastne teple oba spotrebice... aby chladnicka chladila, produkovat teplo. Ale to sa riesi odstupenim skrinky od steny. Vznikne tam taky komin na odvod tepleho vzduchu. ORESI by som vynechal, to uz radsej ten DECODOM. Ale naj volba bude nejaky sikovny stolar s dobrymi referenciami.
Odpovedať
No my mame Decodom a uprimne povedane som sklamany .... stala par tisic a nakoniec sme ju museli este upravovat so stolarom ... a kvalita tiez nie je bohvieco .... ked budeme este raz riesit kuchynsku linku , urcite na mieru u stolara, alebo v Ikei, kde tie ceny tak nebolia .
Odpovedať
@maroz19 ty si asi jediný čo má decod. a prizná, že to nie je žiadna hitparáda.
Odpovedať
@lafleurmonika prosim na kolko vam toto nacenili? pytam sa lebo zajtra som chcela ist objednat kuchynu do dekodom ale nie som si celkom ista ci je to najlepsie riesenie. Napiste mi pripadne sukromnu spravu.
Odpovedať
@zuzkmetova este sme si nedali nikde nacenovat...toto je len obrazok z netu na ilustraciu chladnicka+rura+mikrovlnka
Odpovedať
@lafleurmonika my sme si dali urobit linku v www.sanas.sk, je to slovenska firma, maju dobre referencie. Pobocku maju v Ziline a tusim v Presove.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stolverka nie nie som jediny ... poznam viacej takych ludi, ktori boli "stastni", ze si kupili linku v decodome ...
Odpovedať
A mne sa Decodom paci =-) Mam od nich kuchynu. Samozrejme najdrahsie boli tie speci veci na dvierka aby sa zatvarali pomalicky. Ideme stavat dom. Do Decodomu chodim na inspiraciu, poskladaju kadeco z hocicoho. Nevravim, ze su top super, ale na 100% lepsi ako polskie meble :-D Ja tiez uprednostnim stolara.
Odpovedať
@maroz19 len ty ako jeden z mála priznáš nespokojnosť, mnohí sú nespokojní a tvária sa, že super. ;-)
Odpovedať
@evica01 Suhlasim, ze decodom ma mozno lepsiu kvalitu v porovnani s kuchynami predavanymi v polsku na trhu. No ak navstivis priamo kuchynske studio alebo vychyteneho stolara v Pl, a je ich tam teda dost, asi okamzite pri tej ponuke zabudnes na predrazeny decodom. Pouzivaju masiv, lak, kovanie rovnake od blum a hettich len vysledna cena je minimalne o 30 -40 % nizsia.... ;-)
Odpovedať
@zarrinka ano tak som to myslela. V porovnani s polskymi z trhu.
Odpovedať
@evica01 @zarrinka ja si myslim že aj decodom bere materialy z Polska....len na Slovensku to skladaju...
Odpovedať
@misana84 áno, naši chodievajú do Poľska pravidelne a viackrát tam stretli decodomácke veľké auto. Tak pochybujem, že tam predávajú kuchyne. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@lafleurmonika ja mam v byte kuchynu z decodomu 7rokov a som spokojna a do domu zase riesim decodom ale je pravda ze by mohli byt aj lacnejsi ale kuchyna na mieru je urcite este drahsia ....a sestra ma tiez uz par rokov od nich a zatial sa nestazovala
Odpovedať
Profilova fotka
info pre vsetkych : jeden pan co ma predajnu s nabytkom teda aj kuchyne mi sam povedal ze ti co tvrdia ze su slovenski vyrobcovia klamu ze oresi dal niekto dokonca na sud lebo tvrdili ze su majlepsi cesky vyrobcovia vraj kazdy jeden obchod tu na SK berie dvierka z Polska teda aj decodom akurat korpusy maju vlastne a tie vysuvne systemy su nemecke...
Odpovedať
@milagros ani by som nepovedala že na mieru od stolara je drahsia! stolarovi jedno aku dlžku nareže...on kupi material a reže...decodom ma sektorovy nabytok a ten nepusti! to sa predraži ak maju daco upravovat. Mam cenove ponuky a stolar vysiel najlepsie a dokonca z materialu o ktorom decodom ani nevie!!
Odpovedať
Profilova fotka
@misana84 tak to si potom prosim kontakt na toho stolara
Odpovedať
dvierka si decodom vyrába v Topoľčanoch. Kupovali sme obývačku tak sme zisťovali ako to vlastne je. Korpusy aj dvere sú vlastná výroba, kovania dovoz. S obývačkou zatiaľ spokojnosť a tak by to malo byť aj s kuchyňami.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?