Kuchyňa Damon

Profilova fotka
Mate niekto kuchynu DAMON? ak ano ako ste spokojny?
Odpovedať
@stanka810 My sme mali kuchyňu z tohto štúdia a boli sme spokojní... a teraz budeme opäť ich zákazníkmi lebo sa budeme sťahovať :) Je pravda, že by sa cena mohla zdať trochu vyššia ako iné kuchyne, ale tá možnosť variácií a akýchkoľvek nápadov bola úplne na nás :) Možno len niekedy zlyhá ľudský faktor u nich... ale to je asi všade :( Rozmýšľali sme aj nad kuchyňou z Ikea, ale ja som už z jedného podnájmu mala skúsenosť s takou kuchyňou a neviem, či by to bolo to čo by som chcela mať aj ja doma... aj napriek nízkej cene.
Odpovedať
Profilova fotka
@magdalena7771 Dakujem za odpoved, my sme si tam dali urobit vizualiziaciu a sa nam to paci aj ich pristup, ano cena je vyssia, ale oproti inym studiam sa nam zdaju profesionalnejsi a je tam velka moznost variacii a je to na mieru a vsetko na mieru je vzdy drahsie
Odpovedať
tato tema mi padla akurat vhod :) dnes sa ich chystam oslovit,
Odpovedať
@stanka810 Presne tak :-) Prvú kuchyňu, ktorú sme od nich mali bola bielo fialová - striekaná na vysoký lesk. Bola to obrovská kuchyňa so vstavanými spotrebičmi a skoro všetkými možnými nápadmi. Hlavne odporúčam kameninový drez od Blanco ... presnejšie sa to volá Silgranitový drez. Je to neuveriteľne úžasná vec :) Nevidno škrabance, nechytá sa na to mastnota ani špina a tie ktoré sú svetlejšie sa úplne ľahko udržiavajú a skoro nič na nich nie je vidno. Naposledy sme mali taký tmavo sivý drez, ale jediné čo bolo chyba na ňom bolo to, že som na tom tmavom povrchu videla vodný kameň. Inak to bol najlepší drez aký si človek do kuchyne môže priať :) ... teda aspoň pre mňa. A určite čo odporúčam sú zásuvky v spodných skrinkách s brzdou, aby to nebúchalo :) Ani talianske manželstvo nemá šancu pri tom. My sme si dali opäť navrhnúť kuchyňu v Pezinskej pobočke a to sme sa momentálne presťahovlai do Žiliny :) Je tam dizajnér, ktorý sa volá Peter Belica a je úplne úžasný a hlavne vidno, že sa do toho rozumie. Opäť nám navrhol úžasné riešenie, čo sa týka skladby kuchyne. Akú kuchyňu sa chystáte si dať ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@magdalena7771 citam, ze mate kuchynu od DAMON. Ako ste spokojni aj s tou druhou? A ta prva - co ste od nich mali - striekana... Ako dlho ste ju mali? Neotlkol sa niekde ten striekany lak? Napr. pri tresknuti s nejakym predmetom neopryskal? alebo pri dvierkach umyvacky, kde je styl s parou, vlhkostou? Dakujem vopred za cenne informacie :-)
Odpovedať
Obidve kuchyne sú úžasné. Kameninová doska je veľmi dobrá, praktická a dlhodobá investícia. Čo sa týka kuchyne striekanej na vysoký lesk, je to veľmi kvalitný lak. Veľa krát sa mi stalo, že som buchla napríklad s vysávačom do dvierok a nič :) Samozrejme ak by do laku niekto silno zaškrabol nožíkom,tak poškodenie bude vidno. Ale to na každom povrchovom materiále. Čo sa týka vlhkosti alebo pary z umývačky, je povrchová úprava dlhodobo nezničiteľná, toho sa nemusíte obávať. Striekaný lak má dobrú odolnosť. A napríklad úplne úžasne sa to udržiava. Stačí teplá voda a švédska handrička alebo poprípade čistiaci prostriedok (Clean) na okná v malom množstve..... a ..... striekané povrchy kuchyne sa lesknú za 10 - 15 minút :) Neodporúčam však fialovú farbu, ktorú som mala.... na tmavších farbách totižto vidno všetky packy od prstov. A v prípade ak máte malé dieťa, tak budete mať ešte väčšiu zábavu...ale aj tie idú so švédskou handričkou dobre dole. Úplne najplepšia je biela farba, na tej nevidno skoro nič... pokiaľ to teda nie je paradajková omáčka :D A určite odporúčam kameninový drez .... skvelý skvelý materiál, ten kto vymyslel, že z tohto budú vyrábať drezy, tak by som mu dala sto bodov :)
Odpovedať
@magdalena7771 dakujem za tvoju skusenost, velmi cenna je pre nas. Totiz, prekvapilo ma to, ale damon nam dal cenu ktora je pre nas este celkom zvladnutelna, co ma tesi, lebo su z tych lepsich studii. My chceme matnu kuchynu. Povodne som chcela foliu. Ale damon ma zial taku foliu, ktora sa nam nepaci, ma prilis vyrazne zrno, taku strukturu, a bojim sa ze by sa tam zazravala spina. Takze ak kuchyna od damonu, tak jedine striekany lak. Biely. Cistila si niekedy dvierka aj s nejakymi cistiacimi prostriedkami, napr, cifom? Neposkrabali sa?
Odpovedať
S Cifom určite nie, skôr len hubka a Jar, ak už ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
@magdalena7771 možem vedieť čo Vás vyšla kuchyna u nich a akú máte velkú?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahojte, tiež by sme chceli osloviť firmu damon, naozaj sú skúsenosti s touto firmou dobré?
Odpovedať
@vierkakvietok12 co viem, na trhu su uz dost dlho, takze uz len z tohto dovodu sa da predpokladat, ze to nie su nejaki darebaci nekvalitni. Ja som pocul iba dobre referencie, hoci priamu skusenost nemam.
Odpovedať
@vierkakvietok12 ak pre damon este stale vyrabaju ti isty motaci, tak asi by som skusil pozriet nieco ine.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@vierkakvietok12 ospravedlnujem sa...... pomylil som si damon s ich konkurenciou o dva domy dalej, neviem ako sa maze prispevok, tak aby som zbytocne neohovaral firmu damon.
Odpovedať
dakujem , Ešte som pozerala vwww.kuchyne-ba, majú iba dobré referencie, má tu niekto skúsenosti s touto firmou? Prvý krát idem prerábať byt, a všetko to zorganizovať je dosť náročné. Pozerala som firmu instavex, robia rekonštrukcie bytov, kúpelne , toalety, murárske, obkladačské práce, elektro, voda... A na skrine roldor som zatiaľ vybrala firmu Hilkovič - samé dobré referencie. Ak mi poradíte, alebo napíšete osobné skúsenosti s týmito firmami - rada uvítam. Prípadne poradiť overené firmy
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Nam prerabala byt firma instavex a sme absolutne nespokojny. Navysovanie cien, cenova ponuka uplne ina, nadmerne pouzitie materialu, nekvalitne odvedena robota, problemi reklamaciami, znicenie osobnych veci a taktiez komunikacia, tj ignoracia, ci sluby
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ozivujem tuto temu a chcel by som poprosit o reakcie, ake mate s tymto studiom, resp. s realizaciou kuchyne z tohto studia skusenosti? Dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Posledny prispevok bol sice davno, ale my sme si davali teraz robit kuchynu od Damonu. Profesionalna komunikacia, spravili nam vizualizaciu a navrh na mieru. Cena bola sice vyssia, ale mali sme vsetko podla seba. Zatial neviem porovnat kvalitu a trvanlivost kuchyne, ale inak sme spokojni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?