Kuchyňa Bossi

ahojte chcela by som sa spýtať či ma niekto skúsenosti s polskou firmou bossi Nowý Targ. chcela by som si tam dať urobiť kuchynu ale neviem akú maju robotu
Odpovedať
aku maju robotu? no predsa polsku :-D ne ale teraz vazne ked ti chutia v obchode polske kurcata, tak sa ti bude pacit aj kuchyna ;-) Vies to je tak, kazdy chce mat DOBRU kuchynu za MALO penazi a tak si to vies aj zivo prirovnat ku spominanym kurcatam "velka produkcia za co najkratsi cas" Ak chces napis mi do spravy a dam ti kontakt na sikovnych ludi zo sloveska ktory maju dobru cenu ale aj dobru robotu. Dufam ze som pomohol.
Odpovedať
Odkial maju slovenski stolari material na vyrobu liniek??? No predsa z Polska. Takze si myslim, ze je to na tebe ako sa rozhodnes ty sama. Ja som si dala urobit linku v Nowom Targu 2,25x2,50x2,30 za 1200 eur konecne som si mohla vybrat presne to co som mala vysnivane, lebo mi v nasich podmienkach, myslim obchodoch s nabytkom a kuchynskych studiach nahodili take ceny, ze hadam tie kuchyne mali zlate dvierka. A mozem povedat, ze som velmi spokojna.
Odpovedať
@cheria no neviem kde si prisla na to, ze z polska ale dobre. Kovanie Blum, hettich... polsko? Drevotriesky Egger, Jaf... polsko? MDF dosky Senosan..... polsko? Vsetko je vyrobne vsade inde len nie v polsku.
Odpovedať
Profilova fotka
@cheria napísať rozmery a cenu je jedna vec, ale čo všetko obsahuje kuchyňa v tej cene je vec druhá :-)
Odpovedať
no myslim ze je tu vela nazorov a kazdy ma svoju pravdu. Ono su ludia ktori si myslia ze vsetko je z polska a potom ti ktori sa do toho rozumeju! to co napisal cubicomp aj roman77 by sme si mali zobrat k srdcu lebo maju pravdu. Ak raz povies slovakovy ze chces mat kvalitnu kuchynu, tak ti ihned povie matrialy ako egger a pod. a navyse hrubku 18mm, poliaci velmi radi robia zo 16-tky. Ale aby som nebol zly aj cheria ma pravdu cena 1200eur je velmi primerana polskemu produktu. Nedavno som rozpraval s jednym poliakom a pytal som od neho cenovu ponuku na kuchynu, ale s tym ze budu pouzite materialy kovanie a vysuvy blum, drevotrieska a prac. doska egger a dvierka lakovane MDF 19mm senosan. Neverili by ste ale nahodil omnoho vyssiu cenu ako slovak a preco? pretoze nespusti zo svojej precenenej roboty! je rozdiel dat za material 500 eur a kuchynu predat za 1200 alebo dat za material 1000 a predat za 1200. Nikto nebude makat za 200 eur a preto je ta slovenska kuchyna taka "draha", pretoze material stoji 2x tolko ako polsky, ale je aj minimalne 2x kvalitnejsi. Prajem prijemny zvysok dna :-)
Odpovedať
Ludia velmi radi porovnavaju dve rozdielne veci len na zaklade ceny a vyzoru, pritom nemaju ani paru ako je to v skutocnosti. Ale to je take slovenske :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ono je tato tema uz trosku pase, ale my sme si tam dali vyrobit linku na mieru pred siestimi rokmi. Mam ju az po strop, samodorazacie sufliky, hlboke skrinky aj sufliky 90-ky a este sme dostali madla gratis. No a s dopravou nas stala 3200eur. Tu by som za tie peniaze mohla zabudnut. A som nadmieru spokojna, Dodnes som s nou nemala ziadne problemy, je stale ako nova :-) Takze doporucujem. Teraz ideme stavat dom a opat sa na nich obratim...
Odpovedať
ahoj ada2009, ja mam konkretnu skusenost s linkou od bossi pl. linku mam od roku 2009, k tomu mam pracovnu dosku , stol, rampy a obyvackovu zostavu, vsetko mi vyrobili na mieru.., linka je plne funkcna, pekna a som nad mieru spokojna..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?