Kuchyňa bez zásteny. Čo myslíte?

Profilova fotka
Myslíte, že by bolo divné, keby v kuchyni nebola zástena? (žiaden obklad, príp. iný materiál). Budem mať kuchyňu, kde sporák bude umiestnený v priestore a kuchynský drez bude pod oknom. Potrebujem vôbec zástenu? Podľa mňa sú to zbytočne vyhodené prachy..., aký je váš názor?
Odpovedať
a pracovna doska tiez volne v priestore? ak ano, tak ju fakt nepotrebujes....
Odpovedať
Profilova fotka
neviem... zavisi aj od toho ako varis... ak robis take ze kolace a tak... predsa len pri slahani a tak ti moze frknut okolo.... ja by som bola minimalne za omyvatelnu farbu... ale zasa ak ti frkne nieco s obsahom tuku tak ti to moc nepomoze.... ja by som sa zariadila podla castosti a intenzity varenia pecenia a tak... pokial ale mas aj pracovnu dosku taku suvislejsiu cast kde budes tieto cinnosti v priestore... tak by som tiez nedala zastenu... max tu omyvatelnu farbu
Odpovedať
Profilova fotka
@maznacik007 kuchynská lika bude v tvare U, s tým, že na dvoch stenách mám okná, takže stenu mám len v rohu medzi stenami a tam budem mať kávovar atď. jediná pracovná plocha mi vzniká pod jedným oknom, pretože pod druhým bude umývadlo. sporák bude na konci linky v priestore :)
Odpovedať
Profilova fotka
@babulkovo ja mam kuchynsku linku bez zasteny, iba za sporakom je taky kusok, kedze je pri stene....je to uplne v pohode, nemam s tym vobec problem a to som babrosko, hlavne ked idem piect kolace, zo slahaca mi prska na vsetky strany :-D zaklad je dat si umyvatelny nater na stenu, my sme dali Dulux a vsetko sa da pekne umyt, aj mastnota ;-) foto kuchyne mam v albume
Odpovedať
Profilova fotka
@bellada pozerala som tvoje fotky. vyzerá to super a za varnou doskou máš aký materiál?
Odpovedať
Profilova fotka
@emita je to nastenny panel z Ikei, material vysokotlakovy melaminovy laminat - taka leskla umela hmota, odolna voci teplu a lahko udrziavatelna, na stene je nalepena, blizsie info a vzory najdes na ikea webe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bellada ďakujem. je to veľmi pekné ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?