Kuchyňa bez horných skriniek - máte reálne foto?

Ahojte, chcem sa spytat, mate niekto kuchynu bez hornych skriniek? Chcela by som vidiet realne foto, lebo zatial som nasla iba vizu. Dakujem
Odpovedať
1
2
5
ja mám, idem hladat foto.. :-)
Odpovedať
http://mojdom.zoznam.sk/gl/115244/102... je to tá fotka s bielym jedálenským stolom a bielymi stoličkami....momentálne nemám iné foto poruke...ale moja rada je: ak máš dosť úložných priestorov dole,nepotrebuješ horné skrinky..
Odpovedať
Ja budem mat, takze tiez mam zatial len vizu :)
Odpovedať
Zeny ja nechcem kazit vase vyhliadky a vizie. Ale myslim ze maloktora zena si vystaci so spodnymi skrinkami. Osobne si to ani neviem predstavit, najma ak v kuchyni nebude spajza. Ak ano tak sa to da. Ale my napriklad mame do kuchyne tolko zariadenia, ze aj dve kuchyne by sme naplnili:) ale to zalezi asi aj od toho ako casto sa doma vari atd.
Odpovedať
@lub3ik Sme stvorclenna domacnost, varim denne obed/vecera a skutocne horne skrinky nepotrebujem. Jedine teraz na to, aby mi tam nebehal maly. Cize vsetko zo spodnych skriniek som dala do hornych a 4 spodne mam volne.... Je to o poriadku a systeme. Spajzu nemame a ani nepotrebujem. Varim z cerstvych surovin, viem isto, ze viem zit aj bez vrchnych skirniek. Len je to tak zauzivane, ze to tak musi byt a preto aj ja mam v hlave, ze asi ano, ale uz sa zacinam zamyslat, ze asi aj nie...
Odpovedať
@lub3ik spajzu mat budeme a horne skrinky ani nie je moc kam dat...nemyslim si, ze mi to bude chybat
Odpovedať
@yukiki kazdy clovek sa uspokoji s takym mnozstvom skriniek ake si tam moze dovolit dat, ak sa ti tam horne skrinky nezmestia tak nemas potom moc na vyber, uz len aby vyzerala dobre kuchyna aj bez tych hornych skriniek
Odpovedať
Profilova fotka
@romana01 presne je to o tom ze vsetci su zvyknuty ze kuchyna musi byt poskladana z hornych aj z dolnych skriniek, a preto si to niektore zeny nevedia ani len predstavit
Odpovedať
@mareksikula1 nasa kuchyna bude uzasna :) v albume mam vizualizacie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki vyzera naozaj super vasa kuchyna ;-) som az pozeral ze aky super napad a to okno to je bomba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak mas dost spodnych skriniek na odlozenie vsetkeho a spajzu, tak kludne kazdemu, co sa mu paci ;-) ja som nejaky cas mala namiesto hornych skriniek len police, ale bolo to o hubu s upratovanim. ked sme rozsirili kuchynu v byte preburanim priecky, tak som dala aj horne skrinky, lebo toho priestoru bolo stale malo. inak by som sa ich tiez vedela zriect a mat na stene len osvetlenie a nejake bylinky
Odpovedať
Profilova fotka
@sissik presne o tom to je ze kazdemu sa nieco ine paci :-) a to si mala na policiach riady a podobne veci? to sa ani necudujem ze sa ti to nechcelo v kuse upratovat
Odpovedať
Článok sa načítava...
pokial vies urcite ze sa bez hornych skriniek zaobides tak budis. Asi nie si taka maniacka na kuchynsky riad ako ta moja :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jochua presne tak, aj moja je dost velka maniacka a uz jej musim zakazovat kupovat same misky a hrnce :D
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetko zalezi od toho co sa do akej kuchyne hodi.Predsa nebudem tlacit vrchne skrinky do priestoru kde je napr.okno,a naopak.Kazda kuchyna je individualna.
Odpovedať
uplny suhlas @smajchel naopak ak ma niekto mini kuchynu a miesto na vrchne skrinky je blazon ak si ich neda.
Odpovedať
@yukiki kazdy ma svoju uzasnu kuchynu. Ty tam mas vysoke skrine, zriekla by si sa ich a dala len spodne? Stacilo by ti to? Ja nemam horne skrinky, ziadnu rohovu ziadnu zastenu a orave to povazujem za uzasne a prakticke.
Odpovedať
Ahojte, chcem sa spýtať: Keď máte kuchyňu bez horných skriniek, kam dáte poháre a šialky? Lebo všetko ostatné si viem predstaviť, že dám do dolných skriniek, ale poháre a šialky si neviem predstaviť, že budem mať dole - to mi príde zvláštne. Či je to len zvyk?
Odpovedať
@atlaska ako uz bolo spominane vyssie, vzdy zalezi od konkrétnej kuchyne a vkusu majitela, ako si ju vysklada....keby som nemala mat ani vysoke skrine, asi by som potrebovala viac priestoru...
Odpovedať
@kikkuska16 je to iba zvyk
Odpovedať
Profilova fotka
je to aj o zvyku aj o tom, koľko riadov v skrinkách máte. Niekto má napríklad poháre v skrinke v obývačke a šálky v kuchyni. My máme všetko v kuchyni čiže u nás by kuchyňa bez horných skriniek zrejme nepochodila.
Odpovedať
my mame len dve male horne skrinky..Kludne by som sa zaobisla aj bez nich.. Mame ale dost velku spajzu. Je to len o zvyku..
Odpovedať
@romana01 pokial to vies na isto tak ti to neberiem, len aby si po par rokoch nezmenila nazor. :) Pretoze u nas to tak bolo napriklad aj v obyvacke, ze netreba vela skriniek, ze staci len jedna dve a vybavene.. A dnes draha lutuje, ze nieco take tvrdila. Ale urob ako uznas za vhodne :) snad budes spokojna. @yukiki pokial je spajza tak sa to da zvladnut :)
Odpovedať
@lub3ik Ked zmenim nazor, vzdy sa daju horne skrinky dat dorobit .... takze v tomto by som problem nevidela. Skor by som to chcela vidiet, ale zatial iba dve kocky maju aj realnu foto/vizu.
Odpovedať
Profilova fotka
@romana01 mám bez horních skříněk, kdyztak mrkni
Odpovedať
Tiez rozmyslam nad kuchynou bez vrchnych skriniek. z jednej strany vysoka skrina az po strop + spodne skrinky do U. Akurat neviem ako riesit osvetlenie pracovnej plochy. Staci stropne svietidlo? (momentalne osvetlenie prac. dosky ani nevyuzivam, ale mam za sebou hned velke okno, v novom bude kuchyna spojena s obyvackou) A co zastena? nevadi ten odskok na stene? ( rozmyslam nad sklom, prip. DTD zastena)
Odpovedať
@manilla aj my by sme to chceli podobne.. keby si tak mala vizualizáciu tvojej kuchyne pomohlo by to :)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja podmienka na novu kuchynu bola - bez hornych skriniek, lebo teray ich nenavidim. ! A tiez to chcem riesit ako @manilla - tvar U na jednej strane vysoké skrine, a potom zvysok len nizke. Ja zastenu zatial nedavam - risknem to s umyvatelnou farbou, ked to bude velmi zle, tak to potom s nejako doriesim.
Odpovedať
Profilova fotka
dá sa aj takto, pod oknom sú len nízke skrinky a pri spotrebičoch sú vysoké, napr. aj na tie poháre..
Odpovedať
@topvideo takto si to viem predstavit, pretoze je tam pomerne dost skriniek. Ale keby mal mat niekto len tie spodne tak to si neviem celkom predstavit, aspon nie ak je nejaka zena maniak na kuchynske zariadenie.. ;)
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?