Kuchyna a podlaha

Mate niekto kuchynu kde mate bledosedu dlazbu vzor drevo a kuchynsku linku tmave drevo?zapacila sa mi ta seda dlazba ale teda neviem ci sa to nebude byt s kuchynskou linkou tu som si vybrala v tmavom dreve.popripade ake kuchynky mate vy? ty co mate sedu dlazku?fotocky by boli super.diky
Odpovedať
Profilova fotka
@slnecnica2 mozno keby si dala nejake foto jednej aj druhej vzorky... takto tazko poradit, ale v zasade nevidim problem
Odpovedať
hneda linka a bleda podlaha,len obe su vzor drevo.tak neviem ci to bude vyzerat dobre @robinho
Odpovedať
Profilova fotka
@slnecnica2 mne to k sebe nepasuje. Nekombinoval by som to takto. Radšej by som buď išiel do dlažby a do drevenej linky, alebo práve naopak. Že nejaká lesklá tmavšia kuchyňa a k tomu takáto podlaha, moc nemám rád kombinácie takto dreva.
Odpovedať
Profilova fotka
@slnecnica2 ani jedno nema velmi vyraznu strukturu dreva, takze to urcite nebude zle, ale podla mna je medzi tym az prilis velky kontrast, dlazba ok, ale kuchynu by som dal svetlejsiu, trochu prirodnejsiu farbu dreva, a to cela kuchyna ma byt z toho dreva?
Odpovedať
@slnecnica2 Ja to mám takto...bledá linka + kombináciou tmavé... Podlaha pred linkou ako na fote... :-) Prepáč že to nie je pootočené ;-)
Odpovedať
linka bude korpus takyto tmavy a dvierka vanilka leskla,najprv som chcela podlahu lesklu bledu kocky,ale vsetci ma odhovarali ze sa to zle udrziava ze nech si to nedavam.tak nakoniec sme sa rozhodli ze skusime vbybrat nieco ine ale jedine co sa mi ako tak pozdava je tato seda.a teraz neviem ako to spravit.tu kuchynu milujem v tej farbe ale ta podlaha sa k tomu nehodi,ale podlaha sama o sebe je u mna top.neviem co teraz.pridavam foto kuchyne presne takto mala vypadat aj s tou podlahou,ale tu teraz chceme zmenit,co poradite?
Odpovedať
Tak ja by som to nehal tak ako to je na tych poslednych obrazkoch. Neviem pride mi to, ze to k sebe celkom dobre ladi. No mozno ak chces teda sedu podlahu, tak by som siel do tmavej linky, nech vzinke kontrast a nezlieva sa to dohromady. Vy uz mate aj linku kupenu, alebo este nie?
Odpovedať
@tomino_33 este nieje kupena,ale chceme tuto,len sa bojim tej bledej lesklej dlazby ze to bude makacka udrziavat ju cistu,preto chcem nieco jednoduchsie na udrzbu
Odpovedať
Profilova fotka
to bude podla mna len o zvyku, co sa tyka tej udrzby. A mozno to nebude az take zle a nebud vyzadovat cas navyse oproti ja neviem inej dlazbe. Ja by som sa nebala, ak sa ti paci a podla mna tiez ta kombinacia vyzera celkom fajne, tak si sprav podla seba. Kupis si papucky a vylestis ju ani mini ked budes pobehovat po kuchyni :-)
Odpovedať
@slnecnica2 To je decodom? Lesklá a bledá sa práveže udržiava lepšie ako matná a tmavá. Pretrieš a máš pokoj. Je to v pohode. ;-)
Odpovedať
Leskla podlaha biela je v pohode, ak je to dlazba. Ide ja o polozenie, ake budu spári, da sa to uplne natesno polozit a to je podla mna najlepsie... Cize toho sa vobec neobavaj, tmava sa udziava rovnako zle. Tiez na nej vsetko vidno, kazdu smietku prachu. Pozri si to a predstav si to, nedaj na "zarucene rady"... vyber si co sa tebe paci. ja mam prirodny kamen, vapenec, nemoze mi na to nic kysle kvapnut, farebne atd a v pohode to zvladam :D Cize dlazba uuuuplne v pohode :D Ked si predstavis ze dajme tomu varis... urobis rovnaky neporiadok a je jedno akej farby je dlazka. Na udrzbu to nema ziadny vplyv, ak to nie je haklivy material. Inak ta podlaha svetla v prispevku (tj to svetle drevo) sa podla mna vobec nehodi ani ku tym dvierkam kuchyne.
Odpovedať
@mishkabb Myslíš v príspevky foto - slnečnice?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aha už som pochopila. :-) Podľa mňa je to ok, ale ja by som radšej tú dlažbu keď už.
Odpovedať
@terrry1 ten z 16.5. 8:01
Odpovedať
no ono nejde ani o smeti ze vidno ale zevraj ked utru na mokro tak na tej lesklej dlazbe vidno cmuhy.lizance a ze sa to potom musi lestit,a pri 2 detoch by som umyvala casto,nerada by som bola otrokom dlazky
Odpovedať
@slnecnica2 Myslím, že na lesklej je to v pohode. Dobrý mop.
Odpovedať
@robinho mozem sa spytat kto vam robil vizualizacie a kolko to stalo?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@slnecnica2 info do IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slnecnica2 odkiaľ je tá kuchyňa?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?