Kuchyna 200cm

Ahojte, strecháči viete mi poradiť ako rozložiť kuchynu s dlžkou iba 200cm. Moja dilema, dvierka alebo šuplíky čo je funkčnejšie? Keďže do toho priestoru musím dať trúbu a drez potrebujem 2 skrinky 60cm, ktoré budú žial po krajoch, aby som nerozbila tu pracovnú plochu, ktorá zostane 80cm. neviem či je lepšie tých 80cm dať ako 1 skrinku a potom pod drezom 60cm a stredna 80cm budu suplikove .. Alebo dať do stredu dasiu 60cm a 20cm, pričom tu viem použiť plne dvierka a priestor bude asi ucelenejši pôsobiť. Vôbec sa neviem rozhodnúť viem, že ak by som dole dala šupliky vrchne skrinky by už nemali byť usporiadané tak aby vzniklo veľa spojov skriniek nieco jednotvarnejsie a zase ak dole použijem dvierka možem si vrch nakombinovat s pomocou viacerých skriniek. Proste aby nebolo aj dole aj hore veľa preplacaného. Pričom by som rada hore dala police a do nej umiestnila aj mikrovlnku nech je po ruke. Len ako to skompletizovat. Keďže ide o malý priestor farba skriniek je jasna bude biela a pracovna doska a zastena bud drevo alebo siva pripadne kombinacia týchto farieb neviem ... Ak by ste mali dake napady, postrehy uvítam .. Dakujem Vám
Profilova fotka
náčrt by pomohol viac, či máš po bokoch steny, či voľný priestor. ja myslím, že v klasických skrinkách je viac miesta ako v moderných šuplíkoch. čím užšie skrinky, tým viac miesta zaberajú korpusy skriniek. asi by som rozmýšľala aj nad dresom, či 80 cm, či stačí iba vanička bez odkvapkávača. z praktického hľadiska by som police nedávala. do skrinky môžeš hocičo skryť a nevidno. na polici ti môže sadať mastný prach. ty musíš vedieť, koľko šuplíkov potrebuješ a využiješ a koľko skriniek.
@lubica201 Pomohol by nejaky nakres, kam potrebujes tu linku dat. Akoby to malo byt. Osobne som nazoru, ze 4-5 suflikov, by ti mohlo v pohodke stacit a ostatne by som riesil ako skrinky. Tie vyuzijes efektivnejsie, praktickejsie, takze skor by som do toho isiel. A myslim, ze odcenis sufliky pri rure ;-)
Profilova fotka
Ahojte, diskusiu zamykám, pretože je vytvorená ešte tu http://www.modrastrecha.sk/forum/pane... Pekný deň, Petra.
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?