Kuchyňa 2,8x3m

Má niekto takýto rozmer kuchyne? Zmestí sa mi tam linka v tvare U , poprípade aj ostrovček s barovými stoličkami? 😔 Ja už mám kúpené aj spotrebiče Bosch( chladnička, umývačka, varná doska, rúra) a kuchyňa sa ide pristavovať, žiaľ vačšiu ju už nevieme urobiť. A to by som chcela aj dve okná, neviem či to je možné... Som zúfalá... Ďakujem za rady, poprípade fotky k inšpirácii...
Odpovedať
No prepac celkom nerozumiem, chapal by som zufalstvo keby si sa rano zobudila a cela pristavba by tam zrazu nebola. Ale tu mi to nieje jasne. Nevies este ani kde budu okna a kolko ich bude a uz mas vsetko nakupene. No riesi sa to v inom poradi standardne. Ale nevesaj hlavu hlavne sem zaves aspon podorys s uz vyznacenymi oknami vchodom. Aj ked predstavu mam a myslim ze U sa zmesti uplne normalne s tym ze na jednej z 3 stran pristavby budu kludne ponad linku okna bez vrchnych skriniek a cast vchodu do pristavby bude tvorit barovy pult.
Odpovedať
Ty budes velmi nestastna a neprakticka osoba. Ked si dokazes vysnivat detaily veci, ktore vobec nevychadzaju z reality. Ako keby si si kupila auto siroke 2m a garaz budete mat siroku 220 cm. Ked tak pozeram, mam podobne velku kuchynu. Linka tvaru U by sa tam zmestila, pravdepodobne jedna strana by bola pod oknami. Ostrovcek neexistuje. Musel by byt fakt tenky, aby sa okolo neho dalo chodit. Darmo budes mat obrovsku plochu pracovnej dosky, ked sa tam nebude dat pohybovat. Zober stvorcekovy papier, a kresli. A chod popozerat nejake kuchyne, kolko je fajn mat priestor medzi ostrovcekom a linkou. A asi su na to aj normy. Tie vopred kupene spotrebice su nonsens. Linku uz nahodou nemas kupenu? Alebo aspon objednanu. Je najvyssi cas, neviem, na co cakas :-)
Odpovedať
@siusn máme rozmer 2,5 x 3,2 ale je to otvorený priestor s obývačkou, pozri u mňa v albume
Odpovedať
@siusn nasa kuchyna 2,6x2,55 v tvare U plus ostrovcek 1meter s dvoma bar.stolickami,pozri album
Odpovedať
@rasto7764 a ty máš kde ten ostrovček? :-D to je akurát tak nejaký polostrov :-D Okrem toho ten váš polostrov je až za tou mierkou 2550. ak to teda máte postavené tak, ako je v tebou priloženom projekte. Ak by si mal v kuchyni 2,6x2,6 ostrovček 1x1m, tak ulička medzi linkou a ostrovčekom by bola asi tak 2,6-0,7-0,7-1 /2= 10 cm? :-D alebo ak by bol ostrovček hrubý iba 50cm (čiže rozmer 100 cm je irelevantný), tak uličky okolo ostrovčeka by boli až 35 cm, ak to dobre počítam... To je už lepšie :-D Manželka musí byť dosť tenká :-D Asi si pod "ostrovčekom" predstavíme každý niečo iné. Niekto normálny "bar" či "raňajkový pult".
Odpovedať
@worker_falcon no si sa rozpisal moj...jasne myslel som bar.pult, v rychlosti som spravil preklep ale preto tu romany vypisovat nemusis... :-D :-D :-D
Odpovedať
Mas barovy pult a mimo kuchynu, tak co tu reagujes tak odveci? :-D davas marne nadeje niekomu, kto by chces ostrovcek v mini kuchyni.
Odpovedať
Bez podorysu ti je kazda odpoved na dve veci.
Odpovedať
Miesto na ostrovcek mat uz nebudes,maximalne tam vlezie bar.pult...
Odpovedať
Profilova fotka
@siusn to mas letnu kuchynu? Naco ti do letnej kuchyne tolko haraburd?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?