Ktorú by ste vybrali? Electrolux 33100x alebo 53004x?

ktoru by ste si vybrali? cena je +- rovnaka.
Odpovedať
33100x by som brala kvôli sa zasúvacím gombíkom a 53004x kvôli úprave proti odtlačkom prstov... takže ja ani jednu z týchto, ale hľadala by som taký typ, čo má tie katalytické samočistiace panely, zasúvacie gombíky a antipackavú úpravu... (pravdupovediac, ja som už takú electroluxku našla a vypekám v nej pomaly rok... a som spokojná... ja, stravníci a hádam i tá rúra je u mňa spoko... 8-) x-) )
Odpovedať
@scorpionette, ja mam 53004x, sice zatial kratko, ale som spokojna. proticapkava uprava je super, ma aj katalyticku dutinu. osobne v tych zasuvacich gombikoch ziadny vyznam nevidim.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kupili 33100, ale je zatial len v krabici :-) takze neviem ako sa mi bude v nej piect...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam asi to co henidani, hlavne som ale chcela katalyticku dutinu a ta priticapkova uprava je tiez super. a nie je moc horuca ked sa v nej pecie - 3x sklo ktore je vyberatelne - kvoli cisteniu. ma aj tie zasuvacie gombiky ale to je len taka dizajnova haluz, proste ked sa zasunu tak to vyzera kompakne v linke - nejaka extra funkcia to nie je urcite.
Odpovedať
33100 má aj protiootlačkovú úpravu, čistí sa dobre aj zvonka aj z vnútra, sko je vyberateľné, tak sa dobre udržuje, ventilátor super a aj gril je parádny, sú v nej minimálne dvoje stopky a reály čas. namúdrejšia funkcia sú zatláčacie gombíky, lebo sa zbytočne nezaparujú a nezamasťujú od výparov z otvorenej rúry, takže žiadne čistenie gombíkov. plechy dostatočne veľké, bezchybná funkčnosť cca 1 rok, koláče ukážkové. neviem, čo by mala ešte dobrá rúra viac, ale táto má všetko potrebné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?