Ktorá plynová varná doska je ľahká na údržbu?

Ahojte, viete odporučiť plynovú varnú dosku, ktorá je ľahká na údržbu? Napríklad má niektorá ľahko čistiteľný povrch, s nejakou špeciálnou úpravou? Rúry majú pyrolýzu, tu by sa mi tiež pozdávala nejaká špeciálna funkcia :-N Viete poradiť aj konkrétnu značku/typ? Alebo ak také niečo je utópia, ktorý je najlepší materiál pre dosku kvôli čisteniu a údržbe - nerez, sklokeramika alebo smalt? Bielu dosku nechceme, chceme čiernu alebo sivú. Videla som aj čiernu smaltovanú....
Odpovedať
@matja doma mame nerezovu. Je dost doskriabana. Kazda aj jemna smietka ju doskriabe. Na novy dom som kupila bielu sklenenu. Uvidim ako sa bude udrziavat.. Bohuzial umyvat treba kazdu. ;)
Odpovedať
@matja mam v albume nerezovu v uprave xelium. Po dvoch rokoch pouzivania je ako nova.
Odpovedať
@originalx ahoj, nenašla som ju v tvojom albume
Odpovedať
@matja Treba si dat okulare
Odpovedať
@originalx ste milý, ďakujem za radu. Jediný album, ktorý môžem vidieť, je Dom pod hradom... Tam varnú dosku nemáte...
Odpovedať
@matja fotoblog treba kuk
Odpovedať
poradie lahkej udrzby: - biely smalt - sklokeramika - nerez
Odpovedať
Plynová žiadna :-( Jedine elektrická sklokeramika.
Odpovedať
Neviem ci tou sklokeramikou myslia to co ja- teda plynove horaky su skryte pod sklokeramickou platnou a zvrchu to vyzera cisto ako sklokeramika. Neviem ceny, ale kebyze mame v novom byte plyn idem rozhodne do tohto aj za cenu predaja oblicky x-) Teraz mam nerez a je to cisty horor, a este len cistenie priamo tych horakov, za trest!!! Uz jedine s asistentkou co to bude robit za mna.
Odpovedať
@maminecka2 to ich nemozes prdnut do mycky? Lebo moje sa tam chodia kupat pravidelne a su celkom vzhladne. A su plynove dosky, kde je miesto tvojho nerezu sklokeramicka platna s dierami pre horaky a na tom mriezky na hrnce. Tej co hori plyn pod sklokeramikov nejak neviem dost na chut.
Odpovedať
@zita19 Je to taky starsi typ, je to cosi divne kovove, ked som to hned neutrela dosucha uz to zospodu chytalo hrdzu. Ked sme sa nastahovali bolo to skoro nove, nechcelo sa mi to menit a teraz sa budeme stahovat, uz to doklepem. V novom byte bude indukcia. Ja som jej zasa na chut dosla, teda z obrazkov ;-) , hned by som ju brala. Uz mi baby co nevaria na plyne neraz podpalili utierku x-) Mam uz v zasobe aj taku nehorlavu podusku na hasenie keby nieco :-D
Odpovedať
@maminecka2 Plynové horáky skryté pod keramickou doskou - to počujem prvý krát. Také niečo existuje? Daj foto. Sklokeramická platňa a navrchu horáky, to áno, ale pod?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
O takej som teda nepocula este ani ja. Tiez by som si to rada pozrela lebo neviem ako by to mohlo fungovat. My sme tiez mali nerezovu a to bola celkom katastrofa, tiez bola hrozne doskriabana, ani som ju poriadne nemohla vycistit bez toho aby sa tam nespravili nejake nove skrabance. Teraz staviame dom ale este zatial nemam vybratu novu takze sa mozno tiez necham inspirovat
Odpovedať
@oli18 @zur - plynove sporaky pod sklokeramickou doskou su tieto: http://www.svettepla.sk/sk/plynove-va... lenze je na ne dost malo recenzii, takze sa neodvazim ist do toho za tu cenu. Polske recenzie som nasla aj dost negativne... tak neviem. Ale stale mame otvorenu aj tuto temu...
Odpovedať
Profilova fotka
@matja Vyzeraju celkom pekne, take ako napriklad elektricke, ja som si to vobec nevedela predstavit takze dakujem :) Pozriem si aj ja teda tie recenzie. A coho sa tykaju tie polske? A preco je tam vlastne malo nasich recenzii? Este sa to tak u nas nevyuziva alebo sa to neoplati alebo pre nieco ine?
Odpovedať
Profilova fotka
@zur najskor preto, ze je to drahe az strach. Skus si spocitat kolko standardnych plynovych dosiek by si mala za jednu hentaku a hned sme doma... @bovary mali sme sklenu a to sa sice lahko cisti, ale mozes to cistit aj 5x za den. Vidiet na tom kompletne vsetko, aj kvapku vody. A kvoli kvapke to mozes lestit cele. Alebo to vzdat a mat to skarede.
Odpovedať
@maslenka47 kazdy kto zije v normalnej domacnosti pochopi ze kde sa vari, byva a funguje rodina a deti tak sa neda udrziavat 100% poriadok ani keby sme ako chceli.. ja myslim ze kvapku sem a tam prezijem, aj ked teda poriadok mam rada.. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@maslenka47 Tak videla som, ze su kusok drahsie ako normalne ale mne by sa taka pacila. Vsetko ale mame zatial v stadiu riesenie a toto bude len jedna z moznosti, ktore budem s muzom preberat takze sa rozhodnem spolu s nim. Ak by bola kvalitna tak by mi mozno ani tak nevadilo, ze by bola drahsia. Uvidi sa aj ako bude rozpocet a tak :-)
Odpovedať
@zur mne by tiez nevadila cena, ale recenzie na polskych strankach ma zneistili. Prekladala som len cez translator, ale vraj sa zle cisti a ostavaju na nej skrabance. :( za tu cenu by som ocakavala kvalitu, ale po tych recenziach si nie som ista :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@matja No tak to je potom fakt skoda, ze nie su recenzie v slovencine :-| Ja som sa uz o tom rozpravala aj s muzom a povedal, ze by bol ochotny do toho investovat ak by bola kvalitna ale ked mu toto poviem tak ma rychlo zrusi. Najlepsie by bolo keby sa najde niekto kto uz taku ma alebo mal. Ja to este skusim popozerat ci sa nenajdu nejake recenzie na nejakych slovenskych internetovych obchodoch
Odpovedať
Profilova fotka
Nerozmýšľali ste nad indukciou kvôli údržbe aj bezpečnosti detí.Ja som chcela stále plynovú,až kým si dcéra spálila vlasy na plyne....a teraz intenzívne hľadám indukcie, a ani čistenie dosky a hrncou pri plyne ma uz nebaví.
Odpovedať
@tina44 rozmyslame, samozrejme. To by bola najlepšia voľba. Ale nemôžeme zmeniť jednu fázu 240 v. Aj istič máme slabý... Ten sa možno bude dať zmeniť, máme žiadosť na SSE.
Odpovedať
Profilova fotka
@matja to je prekážka,to je fakt.My ešte nemáme hotové rozvody v dome,cize rozmýšľam či ťahať plyn až do kuchyne alebo 400V zásuvku.
Odpovedať
@tina44 v tvojom pripade by som nad plynom neuvazovala..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?