Kto má kuchynskú dosku lamino + kameň?

Ahojte, skusal niekto z vas dat kombinaciu kuchynskej pracovnej dosky lamino + kamen? Pripadne nemate skusenosti ako to rozumne napojit a skombinovat? Polovicka totiz by mala rada nejaku plochu na odkladanie horucich plechov po vybrati z rury, ale kedze cena prirodneho kamena je taka ako je, tak zvazujem len velkost odkladacej plochy cca 30-40cm na sirku, aby som uspokojil tuto potrebu :)
Odpovedať
Profilova fotka
neviem o aky styl kuchyne ide .skor som za kamen a drevo.kamen vyuzijes aj inak ako plochu pre horuce plechy .moj nazor.neskor ocenis. ;-)
Odpovedať
Ak uz tto chces robit urcite viac ako 40cm, uz si urob z toho kamena aj prac plochu takze min. 80cm - mozes na nom krajat, pracovat s cestom -/ na prirodnom akmni,nie na umelom/. Len budes musiet to napasovat tak aby si mal spoje na niecom-teda na stenach skriniek + prepojovacie listy zvrchu. Ja mam kamen, plechy s kolacmi davam aj tak na dlazbu v spajzke a ak vyberam maso v pekaci,ten aj tak pokladam na kovovu mriezku, castym ukladanm velmi horucich veci /napr. hrncov s vrstvennymi dnami/ ti aj zula praskne.
Odpovedať
Profilova fotka
@deto_oesya ahoj, my sme vyfrezovali do pracovnej dosky taku akoby priehlbinu 25x40cm, kupili sme jednu lestenu dlazbovu kachlicku 25x40, vsadili do dosky, nalepili, a okolo ako prechodovu listu sme dali hlinikovu listu. Vyzera to super, odkladam na to horuce hrnce, ale na krajanie to moc neni, lebo to strasne otupuje noze.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@deto_oesya vyzera to asi takto nejako
Odpovedať
Profilova fotka
moze byt.no lepsie vyzera drevenna doska vlozena v kameni. je to aj praktickejsie. ;-)
Odpovedať
@iwanna Na krajanie som to ani nechcel pouzit. Ale ten napad s kachlickou je fakt super :) Velmi pekne dakujem aj za nazorny priklad. Pravdepodobne to urobime rovnako.
Odpovedať
mne osobne sa to nepaci..je to dost male a nepasuje to tam..ved zula uz v dnesnej dobe neni draha..kuchynska doska sa da vyrobit aj za 200€ bm. tak preco riesit taketo hluposti..smykne sa ti horuci plech na to lamino a je po pracovnej doske..na zule to nehrozi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?