Kto by mi vedel vyrobiť stojan na schránku?

Profilova fotka
Kto by mi vedel vyrobiť stojan na schránku na foto? pripadne aj so schrankou -predpokladam ze u kuchyniarov je kopec takych kutilov;)
Odpovedať
To je drevo, alebo kov? Podla toho by som hľadal stolár, alebo kováč zámočník ale asi z dreva lebo v kove po vzore anglickych starodavnych stožiarov by to bolo dosť masivne :-)
Odpovedať
Kup to na amozone. Lepsie bude nejaky plast ako drevo co bude treba osetrovat. Liatinove asi tazko zozenies a z plechu ti toto asi tazko niekto vyrobi. Ani podobne
Odpovedať
Profilova fotka
v USA to stojí okolo150€, za to sa to nedá vyrobiť na kolene
Odpovedať
@abeyance Však si ju kúp tu na eBay: https://www.ebay.at/itm/Plastic-Mailb... aj s poštovným vyjde do 200 €. Pochybujem, že za tú cenu sa s tým niekto bude piplať doma.
Odpovedať
myslím, že keby si to dala robiť nejakému stolárovi, tak by ťa to stálo omnoho viac ako cez ebay, myslím, že by bolo výhodnejšie to takto objednať budeš to mať bez starostí a za celkom fajn peniaze ;-)
Odpovedať
Cez ebay by som to na tvojom mieste objednal, nie je to tak vela penazi, keby si to das niekomu robit ako zakazku, tak mozes ratat si myslim, ze aj raz tolko lebo toto vyzera na peknu piplacku 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dano88 tusim to tam bolo za nejakych 150e z plastu nvm ako je to s dodanim na svk a tymi clami nad isty poplatok, za taku sumu mi to vie jeden z dreva vyrobit ale aj tak drahe na to ze plast
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?