Kto by mi vedel spraviť potravinovú skriňu na mieru?

Ahojte, viete mi niekto poradit sikovneho stolara, majstra, pripadne firmu, ktora vie urobit na mieru potravinovu skrinu? Po prerabke nam v kuchyni vznikol priestor, kde by sme chceli potravinovu skrinu.Mate s tym nieto nejake skusenosti? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Katka...mi mame super stolara suseda...ale robieva vacsinou iba v okoli N. Zamkov....robi kvalitne, ale niekedy mu to trosku trva, lebo ma hodne vela roboty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, nám ju robil v byte komandor. a bola super, normálne mi chýba. mala cca 1,2 m na 2,4 m + zasúvanice dvere s mliečnym sklom. roldoor nám urbil cenu cca 21 tis. a komanodor 15. tis. bolo to spravené pred 3 rokmi. ak budeš chcieť vidieť, nájdem foto a aj v albume. a hrany boli abs. inak bola veľmi praktická http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/s...
Odpovedať
Dakujem velmi pekne baby. Zhanam nieco na nete, nejaku inspiraciu. Mame tam dost problemovy pristor, chce to sikovneho cloveka, ktory by vedel poradit. Mam zbeznu predstavu ako by mala vyzerat. Chcela by som ju z mliecneho skla a ramy hlinikove. Vnutro by mali byt take vysuvacie kose, system, aby som to mala na sklenene flase a rozne potraviny. Nieco take som videla v Decodome v letaku, no cena bola na odpadnutie :)) Ale proste nieco take. Kuchynu si dal robit u nich povodny majitel bytu. Aj som im pisala, potravinove skrine na mieru nerobia :( Takze musime vymysliet nieco ine. Ak mate nejake napady, budem rada :)
Odpovedať
farfy nepises odkial si. skus vyhladat v tvojom okoli dakeho stolara. nieje to tazke. viez ze chces dobreho ale ak bude dobry ukaze ti dake svoje veci pripadne da daky kontakt na osobu ktorej nieco vyrabal
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?